Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    29. Rujan 2019. 15:28

felicita28

Hvala :) cure koje ste rodile, kako.vam je bilo sa mokrenjem nakon poroda?

Prvoo, cestitaam 😀 ja sam mogla odmah kad su me odveli u tus, nakon 4,5 sati. Velika nuzda je bila problem, ako ne budes mogla u bolnici,  nece te pustit kuci dok ne obavis, zato slazes da jesi 😂 

• ReginaP
    29. Rujan 2019. 15:34

Na Merkuru ako nakon 2 dana ne obavis veliku nuždu dobijes 2 Espumisan tablete 

• MonaL.
    29. Rujan 2019. 15:34

Mame koje su rodile što mislite o stezniku nakon poroda?

29. Rujan 2019. 15:35

Kengurica

Vidis nama su na tecaju doveli paihijatricu i rekla je da se nolalo dijete ne ostavlja plakati te da se novorodjence ne moze razmaziti. Rekla je da se pretpostavlja da kad ih tako pustimo same da placu kao da nestaju (tako nesto). U svakom slucaju, bliskost i dodir su im jako bitni u prvim mjesecima i tata i mama bi ih trebalo dosta maziti, stavljati na sebe itd..
    Vec sam jednom pisala da kako je moj necak prvi u familiji smo ga svi nesto nanašali i svejedno nikad nije sam trazio da ga nosis. Di ga stavis tu je i to je to. I sad sa skoro 3 godine se bez beda odvaja od mame, u vrticu ni dana nije plakao, mislim da se jednostavno rodio nekog takvog karaktera.

Nisam bila na tecaju pa nezz znam sto mi kazu, znam da mi majka pricala da je susjeda non stop drzala malu na prsima da tako spava i poslje nije tila spavat nikako drugacije pa ju je baka nosala u sijećoj torbi da bi zaspala ja sam umirala od smijeh kako ju nosala pa zajebavam majku da ce i ona tako 😁😁😂

29. Rujan 2019. 15:39

Ja sam popila 2l donata i jela suhih sljiva i to tek 5dan na wc osla poludila a kad sam kuci dosla u svoj wc dva put sam isla bez problema jer sam se opustila cimerica trazila cepic jer nista joj nije pomagalo

29. Rujan 2019. 15:48

MonaL.

Ja sam ga nosila al mi se neda navlaciti, uzela sam u lidlu stezne gace visokog struka od njih mi se ureziva u trbuh jer sam izgleda trebala broj vece pa ono sad bas i nenosim nisam vidla neku ucinkovitost trebala bi izgleda promjeniti prehranu i izbaciti kruh al nekako se jedino najedem kada kruh jedem 😣 pravi sam zderonja posto za par mjeseci ce reci da sam opet trudna 😂

• MonaL.
    29. Rujan 2019. 15:57

ayla

MonaL.

Ja sam ga nosila al mi se neda navlaciti, uzela sam u lidlu stezne gace visokog struka od njih mi se ureziva u trbuh jer sam izgleda trebala broj vece pa ono sad bas i nenosim nisam vidla neku ucinkovitost trebala bi izgleda promjeniti prehranu i izbaciti kruh al nekako se jedino najedem kada kruh jedem 😣 pravi sam zderonja posto za par mjeseci ce reci da sam opet trudna 😂

Meni isto nekako rano za to,još imam neke bolove blage..al evo nezz kako utječe on,nisam to popratila na internetu. Ne znam šta radi 😁

29. Rujan 2019. 16:02

MonaL.

ayla

MonaL.

Meni isto nekako rano za to,još imam neke bolove blage..al evo nezz kako utječe on,nisam to popratila na internetu. Ne znam šta radi 😁

Ma ja sam ga tek nakon 2tj pocela nositi nisam tila odma dok se organi sami nevrate a nezz ni ja koja mu je fukncija dal da drzi trbuh ili da se tokom hodanja nekakvog rada salo topi sta li 🤷‍♀️

Julie
    29. Rujan 2019. 16:19

Ja sam pitala za štetnik u bolnici i kažu da ne sigurno prvih 4 tjedna. Frendica koja je medicinska sestra mi je rekla da bolje ne jer se ne treba forsirati nego se sve mora povuci samo.

• Kengurica
    29. Rujan 2019. 16:52

Štetnik hahaha. Obozavam tvoj autocorrect na mobitelu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI