Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Rujan 2019. 15:39

Ja sam popila 2l donata i jela suhih sljiva i to tek 5dan na wc osla poludila a kad sam kuci dosla u svoj wc dva put sam isla bez problema jer sam se opustila cimerica trazila cepic jer nista joj nije pomagalo

29. Rujan 2019. 15:48

MonaL.

Mame koje su rodile što mislite o stezniku nakon poroda?

Ja sam ga nosila al mi se neda navlaciti, uzela sam u lidlu stezne gace visokog struka od njih mi se ureziva u trbuh jer sam izgleda trebala broj vece pa ono sad bas i nenosim nisam vidla neku ucinkovitost trebala bi izgleda promjeniti prehranu i izbaciti kruh al nekako se jedino najedem kada kruh jedem 😣 pravi sam zderonja posto za par mjeseci ce reci da sam opet trudna 😂

• MonaL.
    29. Rujan 2019. 15:57

ayla

MonaL.

Ja sam ga nosila al mi se neda navlaciti, uzela sam u lidlu stezne gace visokog struka od njih mi se ureziva u trbuh jer sam izgleda trebala broj vece pa ono sad bas i nenosim nisam vidla neku ucinkovitost trebala bi izgleda promjeniti prehranu i izbaciti kruh al nekako se jedino najedem kada kruh jedem 😣 pravi sam zderonja posto za par mjeseci ce reci da sam opet trudna 😂

Meni isto nekako rano za to,još imam neke bolove blage..al evo nezz kako utječe on,nisam to popratila na internetu. Ne znam šta radi 😁

29. Rujan 2019. 16:02

MonaL.

ayla

MonaL.

Meni isto nekako rano za to,još imam neke bolove blage..al evo nezz kako utječe on,nisam to popratila na internetu. Ne znam šta radi 😁

Ma ja sam ga tek nakon 2tj pocela nositi nisam tila odma dok se organi sami nevrate a nezz ni ja koja mu je fukncija dal da drzi trbuh ili da se tokom hodanja nekakvog rada salo topi sta li 🤷‍♀️

Julie
    29. Rujan 2019. 16:19

Ja sam pitala za štetnik u bolnici i kažu da ne sigurno prvih 4 tjedna. Frendica koja je medicinska sestra mi je rekla da bolje ne jer se ne treba forsirati nego se sve mora povuci samo.

• Kengurica
    29. Rujan 2019. 16:52

Štetnik hahaha. Obozavam tvoj autocorrect na mobitelu.

29. Rujan 2019. 16:57

Julie

Ja sam pitala za štetnik u bolnici i kažu da ne sigurno prvih 4 tjedna. Frendica koja je medicinska sestra mi je rekla da bolje ne jer se ne treba forsirati nego se sve mora povuci samo.

Ahahaha 😂😂 legenda si 😁 ja nezz meni je puno zena reklo da nosim, a susjeda je odma prvi dan sto sam kuci dosla pocela pricu o mom trbuhu 🙄🙄 tlak mi skocio odmah 

Frajla
    29. Rujan 2019. 17:12

ayla

Julie

Ahahaha 😂😂 legenda si 😁 ja nezz meni je puno zena reklo da nosim, a susjeda je odma prvi dan sto sam kuci dosla pocela pricu o mom trbuhu 🙄🙄 tlak mi skocio odmah

Ma pusti price i dijete, pa tek si rodila. Sve se rastezalo i premjestalo 9 mjeseci, a svi bi da se vrati nazad za dan. Daj si vremena, odmaraj i uzivaj u bebi, budes vec mislila o kilama kasnije, ima vremena.
    Toliko lezanja u trudnoci, pa vena, najbolje da ces odmah biti fit

Julie
    29. Rujan 2019. 17:17

Meni se već kaka od mog autocorrecta 😂🙈

29. Rujan 2019. 17:19

Frajla

ayla

Julie

Ma pusti price i dijete, pa tek si rodila. Sve se rastezalo i premjestalo 9 mjeseci, a svi bi da se vrati nazad za dan. Daj si vremena, odmaraj i uzivaj u bebi, budes vec mislila o kilama kasnije, ima vremena.
    Toliko lezanja u trudnoci, pa vena, najbolje da ces odmah biti fit

A to ti svi ocekuju, jos sam i genetski krupnija bas sad kontam kako sam puno toga pokupila od cace 🤦‍♀️ pa mogo mi je i nesta bolje ostaviti ne losu genetiku 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.