Frajla imaju samo jednu plahtu u bubamari koliko vidim pa je vj onda to ta. Nemoj zezat tebi je super znaci?
https://www.bubamara.in/djecja-soba/buba-nepromoiva-plahta-sa-gumicom/666103830064566610
U opisu dole bas pise da je prozracna itd
MonaL, pa cestitam i tebi🤗. Sad sam skuzila da si i ti rodila🙂. Zelim vam brz oporavak i da bebi lijepo napreduje❤.
Dijmar, mi se lijepo snalazimo. Malac je divna bebica, place samo kad tiska jer kaka i kad je gladan a presvlacenje je u tijeku. Mazulja samo takva😍. Zamislite, ima 10 dana i svoju najdrazu pjesmicu-nije lako bubamarcu😁. Patronazna nas je pohvalila kako se dobro snalazimo i da smo jako smireni i pozitivni i da malac to osjeti pa je i on tako skuliran i dobar. Zove ga lega❤. Pupak nikako da otpadne, ja sam se toliko bojala tog pupka jer ne podnosim rane ali evo uspjesno ga cistim, samo se bojim da cu se onesvijestiti kad ga ugledam kako je otpao🙈. Cudo jedno kako te dijete promijeni. Mm je divan, sve radi od kucanskih poslova, kuha, sudjeluje u mijenjanju pelena i higijeni pupka, nosa malog da podrigne a meni ne da da ista radim osim da brinem o bebacu. I tako, jako smo sretni i svako malo placemo od srece😁
Bas mi je drago za vas 😊 Dojis?
Frajlaimaju samo jednu plahtu u bubamari koliko vidim pa je vj onda to ta. Nemoj zezat tebi je super znaci?
Moja je kupljena prije vise od godinu i pol 🙃
Probam se ujutro sjetiti pogledati sastav, bas mislim da je100% pamuk bio
Andrea to je od prirodnog materijala ali nemaju vise u ponudi, imaju na zalihama samo u Rijeci. Koliko sam shvatila prodavacicu to vise nece dobijati 😣
Luce35 da vidjela sam da je samo ostalo dostupno u Rijeci, poslala sam e mail bubamari i pitala sam i na instagramu pa cekam da mi netko odgovori nesto u vezi te plahte 🙄
Meni na trenutke kao da bebac zgnjeci mjehur i taj tren mi se kao pisa vec sljedeci ne, ali i jedna ruzna stvar, kao da mi se otvori rodnica i kao da me zagrebe nesto. Jel se ikome to dogadjalo? Ko kad se rastvori nekak pipica ili od previse sexa ili npr gljivica i nekak je osjetljiva, a onda kao da ju ogrebem na tren.
Monasuper si mi dala ideju, jesu to oni dekstroza bomboni od grozdjanog secera sta se tope, ja sam to pocetkom ljeta stalno kupovala, vitaminski. Bas sam si mislila sta ponijet u radjaonicu ako mi padne secer, i sve kontam one neke sirove plocice dm bio i sl. Jer ja nekad bas postanem malaksava i preznojim se ako mi naglo padne secer, a ne mogu to na porodu dozvolit… isto mislim dosta vode ponit, i sebi i muzu. A za hranu u sobama cu vidit koliko su fleksibilni, ja san vegi pa ne jeden dosta toga, muz ce mi donosit spizu, al valjda mogu dobit bar marmeladu, kruv i caj za dorucak 😂
Daa,to su ti bomboni,super stvar! Bebica je super,Apgar 10/10. Još koji dan inkubator pa krevetić🤗 doma nećemo prije 37tt ,a to je četvrtak. Nadamo se da neće duže ostat
Meni na trenutke kao da bebac zgnjeci mjehur i taj tren mi se kao pisa vec sljedeci ne, ali i jedna ruzna stvar, kao da mi se otvori rodnica i kao da me zagrebe nesto. Jel se ikome to dogadjalo? Ko kad se rastvori nekak pipica ili od previse sexa ili npr gljivica i nekak je osjetljiva, a onda kao da ju ogrebem na tren.
Ista stvar i kod mene... A ja se pitam kak da opisem simptome i onda opises ti na neki svoj nacin i ja se nadjem u tome svemu.. Mene to cesto hvata ovih dana.. Plus naravno laznjaci koji uredno bole.. Vec jadna stalno osluskujem simptome.. I hvata me paranoja da ce mi samo odjednom kad ustajem sa kreveta puknut vodenjak.. 🤣🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji