Cure jel mi moze ijedna preporuciti preko neta gdje naci dobru nepromocivu plahtu s gumom za krevetic ( ne zelim podlogu). Vidjela sam u web shopu bubamare jednu odlicnu ali trenutno nije dostupna, a ni u trgovinama je nema na zalihama osim u rijeci 😢
Ja sam popodne bila u potrazi za tom nepromocivom podlogom. U Bubamari imaju 100% poliester, u Baby media centru dolje poliester/najlon a gornji sloj tanki frotir..Nigdje nisam nasla 100% gusti pamuk kakav sam imala za prvu bebu 🙄
Felicita, cestitam na bebici i zelim vam sto brzi oporavak🤗.
Meni su kateterom praznili mjehur negdje sat vremena prije izgona. Ja uooce nisam imala potrebu ici jer sam zadnje pila 11 sati ranije a to sam i kroz znoj valjda potrosila. I pitali jel mogu piskiti u posudu, ja reko ne, jos muz kaze kako bi kad nije pila vec satima. Mrak mi pao na oci kad sam vidjela kateter i uspjeli su nesto malo izvuci. A piskit sam ponovo isla kad su me ustali orvi out i odveli na tusiranje tako da sam ja to u tusu obavila. Kasnije nisam bas imala osjecaj da.moram na wc, isla sam bas rijetko. A velika nuzda…ja sam slagala da sam isla po Noeminom naputku😁 i obavika sam to cetvrti dan kod kuce. Eva q cepici su cudo jedno i nije mi jasno zasto to ne daju u bolnicama…tako brzo i bezbolno, bez tiskanja. Nastavim kasnije pisati, idemo se kupati🙂
Ajde nek me netko poslusao 😁 i ja slagala i odma kuci sve obavila bez problema. Tamo u bolnici nit se mozes zakljucat (bar i nasem wcu nije valjala brava), onda osluskujes oce se bebac izderat, pa hoce netko upast u wc. Pa nemas kave da te protjera, tako da je meni bilo lakse slagat nego bit u bolnici bezveze, a znala sam da sve funkcionira, samo mi treba privatnost 😅
Kad pises upadu u wc meni su upadali dok sam se tusirala i dok sam bila na wc a glavna sestra se dere iz petni zila pa se ti opusti, uzas
Luce35 vidis nisam ni razmisljala o sastavu, vec mi se ta od bubamara cinila nekako bas najbolja. Ne znam, ali nista nisam nasla a ubrzo termin 🤪 nisam pametna sto uzeti a kamoli gdje naci
Cure jel mi moze ijedna preporuciti preko neta gdje naci dobru nepromocivu plahtu s gumom za krevetic ( ne zelim podlogu). Vidjela sam u web shopu bubamare jednu odlicnu ali trenutno nije dostupna, a ni u trgovinama je nema na zalihama osim u rijeci 😢
Ja sam dobila ovu na poklon e sad koliko je dobra neznam.. Na dodir mi djeluje kao deblja plahta samo nije onak kao guma ili plastika...
https://i.postimg.cc/hPsWW4Mf/IMG-20190929-200925.jpg
Druga slika pise sastav.. Frajla jel ova moze proc? Mislim svakako mi ne ide beba direktno na to vec preko toga stavljam 100%pamucnu plahtu pa tek onda bebicu..
https://i.postimg.cc/pdNBsz88/IMG-20190929-200937.jpg
Ja sam dobila ovu na poklon e sad koliko je dobra neznam.. Na dodir mi djeluje kao deblja plahta samo nije onak kao guma ili plastika…
https://i.postimg.cc/hPsWW4Mf/IMG-20190929-200925.jpg
Druga slika pise sastav.. Frajla jel ova moze proc? Mislim svakako mi ne ide beba direktno na to vec preko toga stavljam 100%pamucnu plahtu pa tek onda bebicu..
https://i.postimg.cc/pdNBsz88/IMG-20190929-200937.jpg
Opet mi prvi link nevalja..
https://i.postimg.cc/yNfBcmkh/IMG-20190929-200925.jpg
I bozeeee oznacila sam Frajlu😒 umjesto Luce35 😌 al dobro Frajla nam i onako sve zna pa se mozda ubaci i u vezi ovoga da nam pomogne u odabiru.. 😊😀
Eto jedna pozitivna stvar za Splitsko rodiliste je sto su samo 2 cure po sobi i svaka soba ima svoj wc s tusem. Ja se opremila u dm-u zadnjim sitnicama, sad imam i Balea antibakterijske maramice i sapun, one papirne podloge za wc dasku, i kupila Balea vodeni sprej za prskat se dole kod piskenja i nakon... narucila i s Asosa za 3 funte japanke za u tus 😃😃
Jos samo moram pospremit sve do kraja i ubacit si vode i grickalica nekih kupit.
Ja sam citala da je bolje sto vise piti u trudovima, jer od dehidracije sve jos jace boli, i tezi je oporavak, plus koza je manje elasticna kad smo dehidrirani... al prvo cu provjerit oce mi dozvolit gusku ko Moni il kateter. Inzistirat cu na guski jer sam vec imala urinoinfekciju u 5.mj i ne trebaju mi opet te pizdarije da me provociraju...
Eto jedna pozitivna stvar za Splitsko rodiliste je sto su samo 2 cure po sobi i svaka soba ima svoj wc s tusem. Ja se opremila u dm-u zadnjim sitnicama, sad imam i Balea antibakterijske maramice i sapun, one papirne podloge za wc dasku, i kupila Balea vodeni sprej za prskat se dole kod piskenja i nakon… narucila i s Asosa za 3 funte japanke za u tus 😃😃
Jos samo moram pospremit sve do kraja i ubacit si vode i grickalica nekih kupit.
Ja sam citala da je bolje sto vise piti u trudovima, jer od dehidracije sve jos jace boli, i tezi je oporavak, plus koza je manje elasticna kad smo dehidrirani… al prvo cu provjerit oce mi dozvolit gusku ko Moni il kateter. Inzistirat cu na guski jer sam vec imala urinoinfekciju u 5.mj i ne trebaju mi opet te pizdarije da me provociraju…
Rodilište je tip top što se soba tiče. Meni su i hrana i osoblje odlični,o Tv da i ne govorim,savršeno. A što se vode tiče ja sam za vrijeme poroda sigurno litru popila,tražio mi organizam. A mokrila sam prije poroda 4 puta u gusku i nakon jednom. Kateter mi niko nije spominja. A ponila sam i koristila za vrijeme poroda i bombone jedne iz dm-a,šećerna glukoza
Mona super si mi dala ideju, jesu to oni dekstroza bomboni od grozdjanog secera sta se tope, ja sam to pocetkom ljeta stalno kupovala, vitaminski. Bas sam si mislila sta ponijet u radjaonicu ako mi padne secer, i sve kontam one neke sirove plocice dm bio i sl. Jer ja nekad bas postanem malaksava i preznojim se ako mi naglo padne secer, a ne mogu to na porodu dozvolit... isto mislim dosta vode ponit, i sebi i muzu. A za hranu u sobama cu vidit koliko su fleksibilni, ja san vegi pa ne jeden dosta toga, muz ce mi donosit spizu, al valjda mogu dobit bar marmeladu, kruv i caj za dorucak 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji