Nego curke koje razumijete engleski a volite se dobro nasmijati evo vam jedan video pogledajte ja otkidam na ovo...
https://youtu.be/NVluBblJoIA
Meni na trenutke kao da bebac zgnjeci mjehur i taj tren mi se kao pisa vec sljedeci ne, ali i jedna ruzna stvar, kao da mi se otvori rodnica i kao da me zagrebe nesto. Jel se ikome to dogadjalo? Ko kad se rastvori nekak pipica ili od previse sexa ili npr gljivica i nekak je osjetljiva, a onda kao da ju ogrebem na tren.
To se meni desavalo, nista opasno od 30 tj pa na dalje nekad je bad ruzno al eto prezivila 😁 nije nikakva upala nit gljivice kao sto sam ja mislila 🙂
Mona ma divno, za tren ce to. I meni je cetvrtak punih 37tt i reko nek to docekam i onda mogu radjat, samo nek dodje komoda za bebinu robu. A prekosutra imam prvi ctg i zanima me bas jesan se sta otvarala sad jos od hodanja zadnjih dana.
A kad pricate o bolovima mene danas beba cijeli dan u rebra udarala, i nekako po sredini stomaka odmah uz pupak, bas me to jako bolilo, i jos braxton hicks svako malo. Onda me nasred rive uhvatilo zicanje u cerviksu, pa ono zastanem na mjestu da uhvatim zraka i dodjem sebi...
Meni na trenutke kao da bebac zgnjeci mjehur i taj tren mi se kao pisa vec sljedeci ne, ali i jedna ruzna stvar, kao da mi se otvori rodnica i kao da me zagrebe nesto. Jel se ikome to dogadjalo? Ko kad se rastvori nekak pipica ili od previse sexa ili npr gljivica i nekak je osjetljiva, a onda kao da ju ogrebem na tren.
To se meni desavalo, nista opasno od 30 tj pa na dalje nekad je bad ruzno al eto prezivila 😁 nije nikakva upala nit gljivice kao sto sam ja mislila 🙂
Meni svaki dan lupi u mjehur tu i tamo, il cerviks. A nekad imam osjecaj ko da imam neki baloncic u cerviksu koji ce puknut ko zvaka kad ju napuses u ustima, precudan osjecaj. I onda mi nastane neki iracionalni strah i paranoja da je to vodenjak i da ce puknit svaki tren...
E jeste imale strah ovako u zadnjim tjednima da ce vam puknit vodenjak onako filmski dok setate negdje u gradu medju hrpom ljudi? 😂😂
Uh sad mi je lakse. Manich ti si vec u sigurnijim tjednima i blago ti se ;) Kaze moj dr da treba bar do 34tt dogurati jer da onda stvarno vecina beba bude skroz ok, a ja si mislim sad me neke tegobe hvataju, ne treba mi sad to. Lakse mi je kad cujem da nisam jedina da mi se to dogadja.
Meni svaki dan lupi u mjehur tu i tamo, il cerviks. A nekad imam osjecaj ko da imam neki baloncic u cerviksu koji ce puknut ko zvaka kad ju napuses u ustima, precudan osjecaj. I onda mi nastane neki iracionalni strah i paranoja da je to vodenjak i da ce puknit svaki tren…
E jeste imale strah ovako u zadnjim tjednima da ce vam puknit vodenjak onako filmski dok setate negdje u gradu medju hrpom ljudi? 😂😂
Ja kad sam poslje i mogla ici kuda nisam htjela da mi nebi puklo filmski 😂😂
Cestitam novopocenim mamama♥️ Vise nas ne mogu ni upratiti... Moj malac me razvlaci ko zvaku u stomaku,, nezz gdje ono pise da se manje osjete u vecim tjednima, kao nemaju mjesta.. Moj onda nece nikada. Vanka koliko tulumari unutra. Pogotovo u ova doba, ako ostane takav plan i kasnije bit ce veselo
🤣🤣
Nekad se tako namjesti, da me ledja i kriza krenu boliti, sad nezz jel to on od polozaja, ili nesro se desava... Ugl.. Bit ce zabavno sljedeca 3 tj..
I jedva cekam da pomirisem to klupko srece
💙🎶🎶
url=https://lilypie.com]
Curke imam pitanje nevezano uz trudnocu a ni porođaj, znaci prije par dana sam rizala nokte na nogama i od tada me bole palčevi nisu mi nokti urasli da jesu to bi me bolilo al meni se crveni sa vanjske strane koza i s gornje strane i boli za popizditi to mi je prvi put tako inace kad bi mi nokat urasto to bi rijesila tu bol al ovo mi se nikad nije desilo i tako mi pocinje biti i na desnoj nogi dal ko zna sto je to neka bakterija gljivice 😣😣 nisam nikad to imama, citala sam nesto da to zna biti zbog pada imuniteta 😕
Alya na kojoj ste dohrani? Kako bebolina spava poslje hranjenja? Ja se moram pozit da moj bebac pisa cim otvorim pelenu, svuda okolo, nemam vise ideje kako to sprijeciti. Ili kad mijenjam pelenu, stavin cistu, pocne kakat, tako da mi po mjenjaju trebaju po 2 pelene. I to kad sve vec obrisem, namazem kremicom, onda on obavlja sta vec treba 🙄
Curke imam pitanje nevezano uz trudnocu a ni porođaj, znaci prije par dana sam rizala nokte na nogama i od tada me bole palčevi nisu mi nokti urasli da jesu to bi me bolilo al meni se crveni sa vanjske strane koza i s gornje strane i boli za popizditi to mi je prvi put tako inace kad bi mi nokat urasto to bi rijesila tu bol al ovo mi se nikad nije desilo i tako mi pocinje biti i na desnoj nogi dal ko zna sto je to neka bakterija gljivice 😣😣 nisam nikad to imama, citala sam nesto da to zna biti zbog pada imuniteta 😕
Da ti nije kurje oko?🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji