Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Rujan 2019. 22:37

Luce35 da vidjela sam da je samo ostalo dostupno u Rijeci, poslala sam e mail bubamari i pitala sam i na instagramu pa cekam da mi netko odgovori nesto u vezi te plahte 🙄

• Kengurica
    29. Rujan 2019. 22:52

Meni na trenutke kao da bebac zgnjeci mjehur i taj tren mi se kao pisa vec sljedeci ne, ali i jedna ruzna stvar, kao da mi se otvori rodnica i kao da me zagrebe nesto. Jel se ikome to dogadjalo? Ko kad se rastvori nekak pipica ili od previse sexa ili npr gljivica i nekak je osjetljiva, a onda kao da ju ogrebem na tren.

• MonaL.
    29. Rujan 2019. 23:00

Venus

Monasuper si mi dala ideju, jesu to oni dekstroza bomboni od grozdjanog secera sta se tope, ja sam to pocetkom ljeta stalno kupovala, vitaminski. Bas sam si mislila sta ponijet u radjaonicu ako mi padne secer, i sve kontam one neke sirove plocice dm bio i sl. Jer ja nekad bas postanem malaksava i preznojim se ako mi naglo padne secer, a ne mogu to na porodu dozvolit… isto mislim dosta vode ponit, i sebi i muzu. A za hranu u sobama cu vidit koliko su fleksibilni, ja san vegi pa ne jeden dosta toga, muz ce mi donosit spizu, al valjda mogu dobit bar marmeladu, kruv i caj za dorucak 😂

Daa,to su ti bomboni,super stvar! Bebica je super,Apgar 10/10. Još koji dan inkubator pa krevetić🤗 doma nećemo prije 37tt ,a to je četvrtak. Nadamo se da neće duže ostat

29. Rujan 2019. 23:12

Kengurica

Meni na trenutke kao da bebac zgnjeci mjehur i taj tren mi se kao pisa vec sljedeci ne, ali i jedna ruzna stvar, kao da mi se otvori rodnica i kao da me zagrebe nesto. Jel se ikome to dogadjalo? Ko kad se rastvori nekak pipica ili od previse sexa ili npr gljivica i nekak je osjetljiva, a onda kao da ju ogrebem na tren.

Ista stvar i kod mene... A ja se pitam kak da opisem simptome i onda opises ti na neki svoj nacin i ja se nadjem u tome svemu.. Mene to cesto hvata ovih dana.. Plus naravno laznjaci koji uredno bole.. Vec jadna stalno osluskujem simptome.. I hvata me paranoja da ce mi samo odjednom kad ustajem sa kreveta puknut vodenjak.. 🤣🤔 

29. Rujan 2019. 23:16

Nego curke koje razumijete engleski a volite se dobro nasmijati evo vam jedan video pogledajte ja otkidam na ovo... 

https://youtu.be/NVluBblJoIA 

29. Rujan 2019. 23:18

Kengurica

To se meni desavalo, nista opasno od 30 tj pa na dalje nekad je bad ruzno al eto prezivila 😁 nije nikakva upala nit gljivice kao sto sam ja mislila 🙂

Venus
    29. Rujan 2019. 23:20

Mona ma divno, za tren ce to. I meni je cetvrtak punih 37tt i reko nek to docekam i onda mogu radjat, samo nek dodje komoda za bebinu robu. A prekosutra imam prvi ctg i zanima me bas jesan se sta otvarala sad jos od hodanja zadnjih dana.

A kad pricate o bolovima mene danas beba cijeli dan u rebra udarala, i nekako po sredini stomaka odmah uz pupak, bas me to jako bolilo, i jos braxton hicks svako malo. Onda me nasred rive uhvatilo zicanje u cerviksu, pa ono zastanem na mjestu da uhvatim zraka i dodjem sebi... 

Venus
    29. Rujan 2019. 23:25

ayla

Kengurica

To se meni desavalo, nista opasno od 30 tj pa na dalje nekad je bad ruzno al eto prezivila 😁 nije nikakva upala nit gljivice kao sto sam ja mislila 🙂

Meni svaki dan lupi u mjehur tu i tamo, il cerviks. A nekad imam osjecaj ko da imam neki baloncic u cerviksu koji ce puknut ko zvaka kad ju napuses u ustima, precudan osjecaj. I onda mi nastane neki iracionalni strah i paranoja da je to vodenjak i da ce puknit svaki tren...

E jeste imale strah ovako u zadnjim tjednima da ce vam puknit vodenjak onako filmski dok setate negdje u gradu medju hrpom ljudi? 😂😂

• Kengurica
    29. Rujan 2019. 23:27

Uh sad mi je lakse. Manich ti si vec u sigurnijim tjednima i blago ti se ;) Kaze moj dr da treba bar do 34tt dogurati jer da onda stvarno vecina beba bude skroz ok, a ja si mislim sad me neke tegobe hvataju, ne treba mi sad to. Lakse mi je kad cujem da nisam jedina da mi se to dogadja.

29. Rujan 2019. 23:39

Venus

ayla

Kengurica

Meni svaki dan lupi u mjehur tu i tamo, il cerviks. A nekad imam osjecaj ko da imam neki baloncic u cerviksu koji ce puknut ko zvaka kad ju napuses u ustima, precudan osjecaj. I onda mi nastane neki iracionalni strah i paranoja da je to vodenjak i da ce puknit svaki tren…

E jeste imale strah ovako u zadnjim tjednima da ce vam puknit vodenjak onako filmski dok setate negdje u gradu medju hrpom ljudi? 😂😂

Ja kad sam poslje i mogla ici kuda nisam htjela da mi nebi puklo filmski 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI