Jel vam govore sta kad bi ste mogli doma? Dokad ce bit malecki u inkubatoru? Nadam se da super napreduje sve 🥰 jesi uspila sta za mliko pokrenut, izdojit il?
Manich- jeli to ta iz bubamare, kao plahta s gumom? Jesi probala u krevetac s njom? Pise bas sve dobro o njoj u opisu na netu hmm
Manich ta je iz Bubamare, kad sam vidjela sastav vratila ju na policu, bebe se znoje na tome, zato trazim tu gustu pamucnu kakvu sam imala za prvu bebu.
Ne vrijedi sto je preko plahta kad to ispod ne dise. Radije cu preklopit plahtu za bracni krevet i stavit preko madraca
Nemam pojma kakav mi je ovo link se ubacio, i to s miss mama kojeg uopce nisam nikad ni otvarala 😂😂😂
Manich- jeli to ta iz bubamare, kao plahta s gumom? Jesi probala u krevetac s njom? Pise bas sve dobro o njoj u opisu na netu hmm
Da iz bubamare je ali sad sam ju isla otvorit i razvuc da vidim i to je ovo... Nije plahta nego samo podloga onak koja se zakaci sa donje i gornje strane madraca. Ful je tanko to od gore mekano na dodir od dolje je onak glatko.. To je bas podloga pa ako trazis tako nesto mozes uzet ali gledam cijene i kontam da je bolje uzet bas plahtu za malo vise novaca nego ovo.. Mislim ako zelis nest kvalitetnije.. Meni je ovo dovoljno za sada a poslje ako bude potrebno kupit cu bas tu plahtu.
https://www.bubamara.in/djecja-soba/krevetici-madraci-i-posteljina/posteljina/bubaba-nepromociva-podloga/57413830032057416
Manichta je iz Bubamare, kad sam vidjela sastav vratila ju na policu, bebe se znoje na tome, zato trazim tu gustu pamucnu kakvu sam imala za prvu bebu.
Ne vrijedi sto je preko plahta kad to ispod ne dise. Radije cu preklopit plahtu za bracni krevet i stavit preko madraca
Skuzila sam sada da je to govno.. Stavit cu za pocetak to ali uzet cu i ja nesto drugo jer je ovo bas bezveze za te pare jbt ja nebi dala te pare da sam ja isla kupovat.. Bolje dat 100 kn za tu plahtu sto kazes nego za ovo tanko bezveze..
Manich- e i tu sam vidjela, ali sam si mislila isto da je bolje uzeti plahtu, ali evo Luce35 kaze da plahta iz bubamare nije dobra pa onda bolje ne.
Vidim da ima te podloge na zalihama u Osijeku a i dostupna je u web shopu pa cu onda vj uzeti to ako nista drugo nenadem
Ovo sto ima manich je podloga, ja imam bas plahtu na gumu nepropusnu iz bubamare.
Bas sutra pogledam sastav. Je ta ista marka (bubaba) stvarno se ne sjecam kako izgledalo pakiranje ni koliko je kostala.... meni je stvarno super
Pa ja cu poluditi s ovim linkovima to se samo od sebe stavlja 😂😂😂 svaka poruka vam djelim novi clanak ahahahh
Sortiraj odgovore
Najstariji