Frajlakome si slala mail protuzbe? Ja sam prije nekih 2 tjedna pisala mjesnom odboru i zagrebackim cestama jer nam ulica vec 2 mjeseca raskopana, radovi gotovi odavno, a njih nema da zakrpaju to. I onda su se prosli tjedan pojavili, ali odgovor nisam dobila niti na jedan mail (inace ne pisem nikad takvo sto, ali ovo me vec uzasno ljutilo). Kao sto je netko rekao, bitno da se grade fontane, rasvjeta i ostalo, a kad padne malo vise kise, kao da je katastrofa bila, strasno. Eto, i ja se ispuhala 😂
Cure, sretno s pregledima. Manichsretno s herpesom, kuzim te skroz. Ja sam svog na vrijeme mackala s herpachom i nije izbio srecom.
Negdje sam prek kontakt obrasca slala, a odgovor sam dobila s ovog maila:
[email=Dojavni.centar@zgh.hr]Dojavni.centar@zgh.hr[/email]
Manich, ja sam stvarno sve isprobala, mučim se s njima jos od osnovne škole. Jedini lijek meni je dici imunitet, kreme nikakve ne pomažu (osim bepanthena da ublaži peckanje malo ili imas u dm neku za bebe s cinkom, na putnim pakiranjima - mala zelena tuba, e ona ga sasusi relativno brzo, košta par kn)
Ostalo nula bodova. Ustvari si sretna dok ti izbija na usni ili pod nosom - mojoj sestri je znalo u kutu oka, E to je sranje.
Cure, nativni propolis u kapsulama je zakon za imunitet. Smije se u trudnoci (kontaktirala proizvodjaca-Hedera a pila i u prvon trudnoci), on je i antioksidans i za imunitet. Pije se 2 kapsule na dan, pola sata prije jela. Doza je za mjesec dana, dodje oko 160 kn. Od kad ga uzimam, a to je vec dugo, nikad ili vrlo rijetko bolesna ako izuzmem sinuse kad me napuse vjetar ili klima
Ja se spremam sredjivati ormare, makar sam krepana.
Jucer sma bila tako ljuta. Odemo u west gate s busom, reko ne da mi se vozikati po tim guzvama s autom. Vracamo se, kisa lijeva, bus zaglavi prije podvoznjaka na skorpikovoj (cure iz Zg ce znati), sanoran kakti prije godinu dana, u podvoznjaku metar vode, sav promet stoji, vlak isto ne vozi zbog pozara na zapadnom. Izlazimo iz busa, hodamo po kisi, vjetru i grmljavini do super konzuma u gajnicama, zovem frendicu i susjedu da dodje po nas, spasava nas. Dosli doma mokri do koze, bez obzira na kisobrane. Pa zar ne mogu dispeceri obavijestiti vozace busa da je promet stao i da idu ili obilazno ili iskrcaju ljude barem na najblizoj stanici, a ne sa se izlazes opasnosti po cesti, gdje se auti okrecu nasred ceste i vracaju jer nema.smisla cekati da se ispumpa voda iz podvoznjaka. Sanaciju smo platili iz svojih prireza a Bandic gradi fontane i spomenike, vrlo vazno….sorry, morala se ispucati, jos sam ljuta od jucer
Razumim tvoju frustraciju. Nakon 5 sati cekanja na Merkuru za pregled u TA vratim se do auta anjega nema…digao ga pauk. Jel moram spomenuti da sam parkirala najbolje sto sam mogla da ne smetam nikome s obzirom na to da u 8 u jutro NEMA PARKIRNIH MJESTA. Bila sam ljuta ko pas..mi jos sam. A sto se tice kise, padala je jedan dan a naslovi po portalima kao da nas je monsum pogodio. Ako grad ne moze normalno funkcionirati kad jedan dan pada kisa u kome je onda problem? Al ocito nam prirez nije dovoljno visok jos…. Eto i ja sam se ispuhala😊
Zivio nam gradonacelnik. Ja sam znala parkirati na tudjmanovom trgu, kad sam isla u TA u vinogradsku jer gore na parkingu nikad mjesta. Ne znam gdje ti ides. Dok mogu, pokusavam javnim prijevozom obaviti sto treba, bar po gradu a tu po kvartu (vrapce) pjesice, okolicu autom
A to je bilo prvi put da idem na pregled u TA pa nisam znala, sad me muz ostavi i dode po mene. Pisat cu zalbu cisto da mi bude lakse🙄
Frajlakome si slala mail protuzbe? Ja sam prije nekih 2 tjedna pisala mjesnom odboru i zagrebackim cestama jer nam ulica vec 2 mjeseca raskopana, radovi gotovi odavno, a njih nema da zakrpaju to. I onda su se prosli tjedan pojavili, ali odgovor nisam dobila niti na jedan mail (inace ne pisem nikad takvo sto, ali ovo me vec uzasno ljutilo). Kao sto je netko rekao, bitno da se grade fontane, rasvjeta i ostalo, a kad padne malo vise kise, kao da je katastrofa bila, strasno. Eto, i ja se ispuhala 😂
Cure, sretno s pregledima. Manichsretno s herpesom, kuzim te skroz. Ja sam svog na vrijeme mackala s herpachom i nije izbio srecom.
I mene zanima kome pisati. Za kaj placamo toliki prirez, da se grade fucking fontane i spomenici domovini? 34 milje kuna za to, kome to treba? A zapad zagreba zagusen nedostatkom cesta pa ti idi autom negdje ako trebas u spici. Dok, sam radila, gladam na aleji bologne/ilici, svako jutro kolone do podsuseda i pitam se kako se ljudima da to kreni stani, benzin, zivci. Ja sam na posao isla vlakom, za 10 min na glavnom.
Ja sam ono u pocetku bila vec ocajna sa tim herpesom i onda sam trazila svasta na netu od prirodnih metoda i nasla jednu koja je ludooo dobra osim sudokrem koja ga ljepo isusi… A za sprecavanje da se prosiri i da brze pocne proces susenja sam nasla da na vaticu stavis jabučni ocat i zaljepis i mozes ostavit preko noci.. Zaustavlja sirenje skroz i mjehurici odma puknu i krene susenje. Ja upravo drzim malo octa na njemu i onda cu mazat sa sudokrem. Nekad jednostavno nista ne pomogne a nekad prodje za 5 dana..
Mislim da ide cinkova mast, da se smije u trudnoci, jos provjeri u ljekarni, brzo ga sasusi
Cure, patronazna mi je rekla da bih ovih dana trebala.pocet nosit steznik dok sam na nogama pa me zanima je li tko od vas kupovao steznik ili ima neke savjete
Ja sam sebi narucila steznik iz ljekarne ali za poslije poroda, velicinu sam odabrala neku srednju jer ni sama ne znam kako cu izgledat poslije carskog posto sam se do sad udebljala 15 kg 🤦♀️
Ja se spremam sredjivati ormare, makar sam krepana.
Jucer sma bila tako ljuta. Odemo u west gate s busom, reko ne da mi se vozikati po tim guzvama s autom. Vracamo se, kisa lijeva, bus zaglavi prije podvoznjaka na skorpikovoj (cure iz Zg ce znati), sanoran kakti prije godinu dana, u podvoznjaku metar vode, sav promet stoji, vlak isto ne vozi zbog pozara na zapadnom. Izlazimo iz busa, hodamo po kisi, vjetru i grmljavini do super konzuma u gajnicama, zovem frendicu i susjedu da dodje po nas, spasava nas. Dosli doma mokri do koze, bez obzira na kisobrane. Pa zar ne mogu dispeceri obavijestiti vozace busa da je promet stao i da idu ili obilazno ili iskrcaju ljude barem na najblizoj stanici, a ne sa se izlazes opasnosti po cesti, gdje se auti okrecu nasred ceste i vracaju jer nema.smisla cekati da se ispumpa voda iz podvoznjaka. Sanaciju smo platili iz svojih prireza a Bandic gradi fontane i spomenike, vrlo vazno….sorry, morala se ispucati, jos sam ljuta od jucer
Razumim tvoju frustraciju. Nakon 5 sati cekanja na Merkuru za pregled u TA vratim se do auta anjega nema…digao ga pauk. Jel moram spomenuti da sam parkirala najbolje sto sam mogla da ne smetam nikome s obzirom na to da u 8 u jutro NEMA PARKIRNIH MJESTA. Bila sam ljuta ko pas..mi jos sam. A sto se tice kise, padala je jedan dan a naslovi po portalima kao da nas je monsum pogodio. Ako grad ne moze normalno funkcionirati kad jedan dan pada kisa u kome je onda problem? Al ocito nam prirez nije dovoljno visok jos…. Eto i ja sam se ispuhala😊
Zivio nam gradonacelnik. Ja sam znala parkirati na tudjmanovom trgu, kad sam isla u TA u vinogradsku jer gore na parkingu nikad mjesta. Ne znam gdje ti ides. Dok mogu, pokusavam javnim prijevozom obaviti sto treba, bar po gradu a tu po kvartu (vrapce) pjesice, okolicu autom
Za taj gornji parking prije tjedan dana red je bio skroz dole do porte, ja produzim samo na one dvije ulice pa se bocno negdje stanem, hodanjem mi ista udaljenost kao s njihovog parkinga ali bar nije tolika uzbrdica kad se vracam pa me to veseli 🤣🤣🤣
Sad cu i ja tam u cet pa sam vec na tom njihovom parkingu prije 7, ionak se budim oko 5-6h, i taman sestra u TA rijesi nas prvu turu s pisanjem i tlakom i sidje doktorica i gotova sam kroz 1.5-2h.... Ma milina 😊
Cure, patronazna mi je rekla da bih ovih dana trebala.pocet nosit steznik dok sam na nogama pa me zanima je li tko od vas kupovao steznik ili ima neke savjete
Ja sam sebi narucila steznik iz ljekarne ali za poslije poroda, velicinu sam odabrala neku srednju jer ni sama ne znam kako cu izgledat poslije carskog posto sam se do sad udebljala 15 kg 🤦♀️
Bez brige, nisi jedina i ja sam sad na 14 a za tjedan cu i ja biti na 15kg mozda i vise jer minse vraca mm i njegova kuhinja 🥰🙈
Zab sam pitat jel ti stigao steznik? Kakav ti je?
I mene zanima kome pisati. Za kaj placamo toliki prirez, da se grade fucking fontane i spomenici domovini? 34 milje kuna za to, kome to treba? A zapad zagreba zagusen nedostatkom cesta pa ti idi autom negdje ako trebas u spici. Dok, sam radila, gladam na aleji bologne/ilici, svako jutro kolone do podsuseda i pitam se kako se ljudima da to kreni stani, benzin, zivci. Ja sam na posao isla vlakom, za 10 min na glavnom.
Joj, ovo kome se žaliti mi je bolna točka. Mi imamo u susjedstvu zapušteno zemljište. Više nas se počelo žaliti početkom ljeta...ja sam si čak dala truda zakon pročitati i žaliti se po određenom članku zakona. Do poljoprivrednog inspektorata se naravno ne može, žalila se gradu, žalila se komunalnom, žalila se inspektoratu....Komunalni tvrde da nije njihova nadležnost, inspektorat tjedan dana kasnije prosljeđuje istom tom komunalnom da riješi, on njih dalje nema odgovora. Navodno je grad (tj poljoprivredni redar) nešto reagirao nakon mjeseci i mjeseci prepisivanja s drugom susjedom, meni nisu nikada ništa odgovorili....
To je napokon nedavno na pola pokošeno, a očito nas na proljeće opet čeka isto.
I genijalno mi je kako za sve živo postoje rokovi na koje se mora odgovoriti na žalbu/riješiti problem ili što već, samo za državu i njene institucije to ne postoji. Znači za bilo šta da se žališ nikakvog odgovora nema, pa sad ti znaj jel to uvaženo ili nije i jel bude riješeno ikada ili nikada.
A mi da na poslu ne odgvorimo na prigovor korisnika u 48 sati odmah idu penali
Sortiraj odgovore
Najstariji