Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    24. Rujan 2019. 13:25

Frajla

ReginaP

Cure, patronazna mi je rekla da bih ovih dana trebala.pocet nosit steznik dok sam na nogama pa me zanima je li tko od vas kupovao steznik ili ima neke savjete

Zašto steznik? Imaš dijastazu?
    Ja bi se svakako savjetovala još s nekim….nas je poslje poroda gledala fizijatrica sve i rekla steznik nikako, osim kod dijastaze ili carskog

Nije nas nitko pregledavao u bolnici. Rekla je patronazna da se nosi 10ak dana nakon poroda nekih 2-3 tjedna samo.dok si na nogama zbog maternice i ledja. Nije mi jasno zašto se ne usklade oko takvih stvari. Kako znati koga slušati 🤦

mouse
    24. Rujan 2019. 13:30

Pikulica19

mouse

ReginaP

Cure, patronazna mi je rekla da bih ovih dana trebala.pocet nosit steznik dok sam na nogama pa me zanima je li tko od vas kupovao steznik ili ima neke savjete

Ja sam sebi narucila steznik iz ljekarne ali za poslije poroda, velicinu sam odabrala neku srednju jer ni sama ne znam kako cu izgledat poslije carskog posto sam se do sad udebljala 15 kg 🤦‍♀️

Bez brige, nisi jedina i ja sam sad na 14 a za tjedan cu i ja biti na 15kg mozda i vise jer minse vraca mm i njegova kuhinja 🥰🙈

Ahh ☺
    Kod nas se debljamo i ja i muz zajedno odkad sam prestala radit, sve mu nesto malo kad obuce 😅
    Ja sam sebi narucila steznik u Njem. (Alvita Bauchbandage) , na ljepljenje samo za stomak to je predvidjeno za poslije carskog i operacija opcenito na tom djelu tjela. Razmisljala sam o onom obicnom kao gacice sa povisenim strukom al ne cini mi se da on moze dobro stegnut.. 

mouse
    24. Rujan 2019. 13:34

Mene od jutros boli donji dio kao kad dobijem mengu, ne znam jel to normalno, jucer mi je isto tako bilo al popusti nakon nekog vremena. 
    Ruke su mi jako natecene i svako jutro kad se probudim ne mogu saku stisnut uopce od bolova, prepone me isto bole a imam jos za izgurat do poroda 😬

• MonaL.
    24. Rujan 2019. 14:03

Pozdrav,danas sam bila na pregledu u 35+5 tt sam. Nije mi liječnik bio nešto pretjerano raspoložen pa ga nisam uspila pitat vezano za indukciju. On kaže da će meni porod ranije svakako jer sam otvorena.  Uglavnom da li ima trudnica koje su na fragminu ili clexanu da mi kažu samo šta je njima njihov liječnik rekao kada se prestaju uzimati injekcije? Moj je nešto spominjao mjesec prije poroda ali je bio nesiguran dosta pa rekao da nastavim. 

anemone
    24. Rujan 2019. 14:15

Frajla hvala na preporuci, probat cu bas uzet tu kremu dok budem u areni :) 
    .... 
    Koji je dućan u Zg da ima najveću ponudu odjeće za trudnice? nasla sam u H&M neke hlace samo ne znam koji bi ih sigurno imao, koji je nekak najveći? U petak imam obranu diplomskog a ja naravno nemam nista za obuć tj. imala bi da stanem  

sunseeker
    24. Rujan 2019. 14:19

anemone

….
    Koji je dućan u Zg da ima najveću ponudu odjeće za trudnice? nasla sam u H&M neke hlace samo ne znam koji bi ih sigurno imao, koji je nekak najveći? U petak imam obranu diplomskog a ja naravno nemam nista za obuć tj. imala bi da stanem

U areni je najveci izbor iako to 'najveci' uzmi s rezervom jer to je samo mali djelic ducana. Najveci izbor je na web shopu al sad je maaaalo kasno🙈

HarryPotter
    24. Rujan 2019. 14:20

MonaL.

Pozdrav,danas sam bila na pregledu u 35+5 tt sam. Nije mi liječnik bio nešto pretjerano raspoložen pa ga nisam uspila pitat vezano za indukciju. On kaže da će meni porod ranije svakako jer sam otvorena. Uglavnom da li ima trudnica koje su na fragminu ili clexanu da mi kažu samo šta je njima njihov liječnik rekao kada se prestaju uzimati injekcije? Moj je nešto spominjao mjesec prije poroda ali je bio nesiguran dosta pa rekao da nastavim.

Monal ja sam na fragminu 2500 i Aspirinu od 100, aspirin sam prestala u pon. Sa punih 36 tj. Zbog kasnijeg moguceg krvarenja. A fragmin mi ide do kraja, jos nezz hoci li ga nastaviti onih 2 tj. Il 6 nakon poroda. Moja gin. Kaze da nema potebe jer nemam potvrjedmu dg. Nikakve trombo. Ovo je Mpo ukljuci na  pocetku postupka.. Vidjet cu kakav ce porod biti, ak bude carski svakako ide fragmin il clivarin, a ako bude prirodno, pdlucit cu sama kakav budem, mozda ga i nastavim baremm 2 tj. Dok ne stanem na  noge i pokrenem se. 

url=https://lilypie.com]

anemone
    24. Rujan 2019. 14:57

sunseeker

anemone

….

U areni je najveci izbor iako to 'najveci' uzmi s rezervom jer to je samo mali djelic ducana. Najveci izbor je na web shopu al sad je maaaalo kasno🙈

Ma tak sam i mislila nekak, hvala, vidjela sam na webshopu da imaju ali nisam se usudila naručivati jer ipak moram probat hlače :D

• MonaL.
    24. Rujan 2019. 15:02

HarryPotter

MonaL.

Pozdrav,danas sam bila na pregledu u 35+5 tt sam. Nije mi liječnik bio nešto pretjerano raspoložen pa ga nisam uspila pitat vezano za indukciju. On kaže da će meni porod ranije svakako jer sam otvorena. Uglavnom da li ima trudnica koje su na fragminu ili clexanu da mi kažu samo šta je njima njihov liječnik rekao kada se prestaju uzimati injekcije? Moj je nešto spominjao mjesec prije poroda ali je bio nesiguran dosta pa rekao da nastavim.

Monal ja sam na fragminu 2500 i Aspirinu od 100, aspirin sam prestala u pon. Sa punih 36 tj. Zbog kasnijeg moguceg krvarenja. A fragmin mi ide do kraja, jos nezz hoci li ga nastaviti onih 2 tj. Il 6 nakon poroda. Moja gin. Kaze da nema potebe jer nemam potvrjedmu dg. Nikakve trombo. Ovo je Mpo ukljuci na pocetku postupka.. Vidjet cu kakav ce porod biti, ak bude carski svakako ide fragmin il clivarin, a ako bude prirodno, pdlucit cu sama kakav budem, mozda ga i nastavim baremm 2 tj. Dok ne stanem na noge i pokrenem se.

Ja sam prestala aspirin uzimat prije tjedan dana. A clexan uzimam preventivno,nemam ni ja trombofiliju. Spomenuli su mi da ću ga eventualno tjedan iza poroda još uzimat. Nego me zanima ovaj dio ako me uhvate moji trudovi a uzmem clexan..kako znati kad ću rodit 🙄

Frajla
    24. Rujan 2019. 15:02

anemone

sunseeker

anemone

….

Ma tak sam i mislila nekak, hvala, vidjela sam na webshopu da imaju ali nisam se usudila naručivati jer ipak moram probat hlače :D

Baci oko što zara (online) nudi. Je da moraš odmah kod narudžbe platiti, ali kod njih možeš vratiti u trgovini i odmah ti daju novce nazad. Prijateljica si zna čak naručiti u dvije veličine i da joj dođe u trgovinu, odmah tamo isprobati vrati što joj ne odgovara 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.