Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    24. Rujan 2019. 11:08

Cure, patronazna mi je rekla da bih ovih dana trebala.pocet nosit steznik dok sam na nogama pa me zanima je li tko od vas kupovao steznik ili ima neke savjete

anemone
    24. Rujan 2019. 11:23

Manich, ja sam stvarno sve isprobala, mučim se s njima jos od osnovne škole. Jedini lijek meni je dici imunitet, kreme nikakve ne pomažu (osim bepanthena da ublaži peckanje malo ili imas u dm neku za bebe s cinkom, na putnim pakiranjima - mala zelena tuba, e ona ga sasusi relativno brzo, košta par kn) 
    Ostalo nula bodova. Ustvari si sretna dok ti izbija na usni ili pod nosom - mojoj sestri je znalo u kutu oka, E to je sranje. 

Frajla
    24. Rujan 2019. 11:29

Jeja4

Ja se spremam sredjivati ormare, makar sam krepana.
    Jucer sma bila tako ljuta. Odemo u west gate s busom, reko ne da mi se vozikati po tim guzvama s autom. Vracamo se, kisa lijeva, bus zaglavi prije podvoznjaka na skorpikovoj (cure iz Zg ce znati), sanoran kakti prije godinu dana, u podvoznjaku metar vode, sav promet stoji, vlak isto ne vozi zbog pozara na zapadnom. Izlazimo iz busa, hodamo po kisi, vjetru i grmljavini do super konzuma u gajnicama, zovem frendicu i susjedu da dodje po nas, spasava nas. Dosli doma mokri do koze, bez obzira na kisobrane. Pa zar ne mogu dispeceri obavijestiti vozace busa da je promet stao i da idu ili obilazno ili iskrcaju ljude barem na najblizoj stanici, a ne sa se izlazes opasnosti po cesti, gdje se auti okrecu nasred ceste i vracaju jer nema.smisla cekati da se ispumpa voda iz podvoznjaka. Sanaciju smo platili iz svojih prireza a Bandic gradi fontane i spomenike, vrlo vazno….sorry, morala se ispucati, jos sam ljuta od jucer

Uh, mogu misliti koji popizditis si dobila i kako nebi. Samo se glupostima bave po gradu, a ono najosnovnije ne rješavaju.
    Ja sam nedavno poludila jer su kod nas nešto gradili i sad leži toliko vode i na najmanju kišu da te cijelog okupa auto ako prolazi, a nemaš se di maknuti. Poslala sam mail i dobila tak ljubazan odgovor da sam još više po****, oni se zahvaljuju na prijavi i proslijedili su informaciju ekipi koja se time bavi. Naravno, ništ se nije promjenilo

Frajla
    24. Rujan 2019. 11:30

anemone

Dijmar pa dobro to tebi ide! 😁 nema nikakvih simptoma? Piješ čaj?
    Jeja4 pa znaš da je uvijek kolaps čim je neka veća kiša u zg - zet u rasulu, vozači zaborave vozit. Najbolje Ostat doma dok je to vani 😁 čekaj dok prvi snijeg padne 😂

A onda opet da se snijeg otopi, jer će zimske službe ipak biti iznenađene 

Frajla
    24. Rujan 2019. 11:34

anemone

Manich, ja sam stvarno sve isprobala, mučim se s njima jos od osnovne škole. Jedini lijek meni je dici imunitet, kreme nikakve ne pomažu (osim bepanthena da ublaži peckanje malo ili imas u dm neku za bebe s cinkom, na putnim pakiranjima - mala zelena tuba, e ona ga sasusi relativno brzo, košta par kn)
    Ostalo nula bodova. Ustvari si sretna dok ti izbija na usni ili pod nosom - mojoj sestri je znalo u kutu oka, E to je sranje.

Jesi probala možda bioherpin
    https://www.biofarm.hr/product/bioherpin/
    Ima u nekim ljekarnama i ima baš njihova trgovina7ljekarna u aureni, negdje prekoputa interspara, kod onih začina.
    Meni je presuper, ako na vrijeme počnem mazati ne izbije uopće. A ne bi čovjek reko, skroz je drugačija od drugih, gelić neki onak mentolast

Frajla
    24. Rujan 2019. 11:37

ReginaP

Cure, patronazna mi je rekla da bih ovih dana trebala.pocet nosit steznik dok sam na nogama pa me zanima je li tko od vas kupovao steznik ili ima neke savjete

Zašto steznik? Imaš dijastazu?
    Ja bi se svakako savjetovala još s nekim....nas je poslje poroda gledala fizijatrica sve i rekla steznik nikako, osim kod dijastaze ili carskog

mc_zgb
    24. Rujan 2019. 11:57

Frajla kome si slala mail protuzbe? Ja sam prije nekih 2 tjedna pisala mjesnom odboru i zagrebackim cestama jer nam ulica vec 2 mjeseca raskopana, radovi gotovi odavno, a njih nema da zakrpaju to. I onda su se prosli tjedan pojavili, ali odgovor nisam dobila niti na jedan mail (inace ne pisem nikad takvo sto, ali ovo me vec uzasno ljutilo). Kao sto je netko rekao, bitno da se grade fontane, rasvjeta i ostalo, a kad padne malo vise kise, kao da je katastrofa bila, strasno. Eto, i ja se ispuhala 😂
    Cure, sretno s pregledima. Manich sretno s herpesom, kuzim te skroz. Ja sam svog na vrijeme mackala s herpachom i nije izbio srecom. 

• Jeja4
    24. Rujan 2019. 12:03

sunseeker

Jeja4

Ja se spremam sredjivati ormare, makar sam krepana.
    Jucer sma bila tako ljuta. Odemo u west gate s busom, reko ne da mi se vozikati po tim guzvama s autom. Vracamo se, kisa lijeva, bus zaglavi prije podvoznjaka na skorpikovoj (cure iz Zg ce znati), sanoran kakti prije godinu dana, u podvoznjaku metar vode, sav promet stoji, vlak isto ne vozi zbog pozara na zapadnom. Izlazimo iz busa, hodamo po kisi, vjetru i grmljavini do super konzuma u gajnicama, zovem frendicu i susjedu da dodje po nas, spasava nas. Dosli doma mokri do koze, bez obzira na kisobrane. Pa zar ne mogu dispeceri obavijestiti vozace busa da je promet stao i da idu ili obilazno ili iskrcaju ljude barem na najblizoj stanici, a ne sa se izlazes opasnosti po cesti, gdje se auti okrecu nasred ceste i vracaju jer nema.smisla cekati da se ispumpa voda iz podvoznjaka. Sanaciju smo platili iz svojih prireza a Bandic gradi fontane i spomenike, vrlo vazno….sorry, morala se ispucati, jos sam ljuta od jucer

Razumim tvoju frustraciju. Nakon 5 sati cekanja na Merkuru za pregled u TA vratim se do auta anjega nema…digao ga pauk. Jel moram spomenuti da sam parkirala najbolje sto sam mogla da ne smetam nikome s obzirom na to da u 8 u jutro NEMA PARKIRNIH MJESTA. Bila sam ljuta ko pas..mi jos sam. A sto se tice kise, padala je jedan dan a naslovi po portalima kao da nas je monsum pogodio. Ako grad ne moze normalno funkcionirati kad jedan dan pada kisa u kome je onda problem? Al ocito nam prirez nije dovoljno visok jos…. Eto i ja sam se ispuhala😊

Zivio nam gradonacelnik. Ja sam znala parkirati na tudjmanovom trgu, kad sam isla u TA u vinogradsku jer gore na parkingu nikad mjesta. Ne znam gdje ti ides. Dok mogu, pokusavam javnim prijevozom obaviti sto treba, bar po gradu a tu po kvartu (vrapce) pjesice, okolicu autom

24. Rujan 2019. 12:04

Ja sam ono u pocetku bila vec ocajna sa tim herpesom i onda sam trazila svasta na netu od prirodnih metoda i nasla jednu koja je ludooo dobra osim sudokrem koja ga ljepo isusi... A za sprecavanje da se prosiri i da brze pocne proces susenja sam nasla da na vaticu stavis jabučni ocat i zaljepis i mozes ostavit preko noci.. Zaustavlja sirenje skroz i mjehurici odma puknu i krene susenje. Ja upravo drzim malo octa na njemu i onda cu mazat sa sudokrem. Nekad jednostavno nista ne pomogne a nekad prodje za 5 dana.. 

PatyDi
    24. Rujan 2019. 12:04

anemone

Dijmar pa dobro to tebi ide! 😁 nema nikakvih simptoma? Piješ čaj?

Lazne kontrakcije i zadnje dane u krizima lagani bolovi...da, pijem ga, ali tek od 37.tj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.