Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    23. Rujan 2019. 23:11

Venus

october30

Ja od danas na porodiljnom pa sam pocela pripremati stvari za torbu, kupila sam mrezaste gace, ali sam u mulleru vidjela i ove neke koje mogu biti visekratne.. Cijena cca 30 kn.. Jel netko mozda imao takve?

Ja uzela Toto mrezaste u dm-u jedne M jedne L da vidim koje ce pasat vise, i nasla neki dan napokon u Milleru jednokratne, 5 komada 21kn. Isto tamo di su ulosci.https://www.shop-apotheke.com/arzneimittel/2917820/hydas-einmal-slips-groesse-42-44.htm

Te iz Mullera sam uzela i ja sebi sad cu otici jos po jedan paket jer mi pase velicinica nekako su mi najslicnije onim Jessa sto je imao DM, ali nema ih vise nigdje niti ce dobivati 😊

Julie
    24. Rujan 2019. 00:26

Manich cmizdravice jedna 🤪😘

• MonaL.
    24. Rujan 2019. 01:16

mouse

MonaL.

mouse

Pozdrav cure,
    Kad ste pocele pakirati stvari za bolnicu?
    Ja imam termin 23.10 za carski pa me zanima vi koje trebate krajem 10-og i pocetkom 11-og mjeseca rodit, sta planirate pripremit bebi od robe za izlazak iz bolnice?
    Posto znam da u jaknici ne smije u jaje, ne znam sta da pripremim sve za obuci

Ja imam termin 24.10 ,pripremila sam mu neko odijelce dugi rukav s nekom malom jajnicima kao kopija sakoa. Ispod ću body benkicu i hulahopke. Za svaki slučaj ću ponijeti i medo odijelce. Dotad će zahladit,bar mislim. A što se kufera tiče sve je spremno. Odavno sam već spakovala i već bila hospitalizirana pa sad nanovo 😅

Hm morat cu i ja nesto tako plisano naci, to mi je nekako onda najsigurnije.
    Ja sam spakovala do sad samo osobnu higijenu i ne znam da si jos stavim sesirice za dojenje..
    Od robe jos nista nisam pakovala a ni ne znam koliko bi cega ponijela ni u kakvu torbu bi to spremila 🙄

Ja sam stavila 2 velika i 1 mali ručnik,2 spavaćice,1 pidžama,čarape 3x,gaćice 12x, jednokratne mrežaste gaćice,vir uloške,Chicco uloške,WC papir,vlažni WC papir,neseser sa onim malim putnim potrepštinama iz mullera,ogrtač,grudnjak za dojenje, potkošulja. U posebnu vrećicu sam stavila još paket vir i običnih uložaka,kremu za bradavice,jastučiće za dojenje,krema za dj. guzu,pelene ,tetra pelene,vlažne maramice,duda i boca.,izdajalicu. To će mi muž donijet kad rodim. 

• Noemi1
    24. Rujan 2019. 01:24

Opet tupim isto, ali vir ulosci su uzas, ja jedan stavila i zaljepio mi se za ranu, ta vata mrezica, uzas jedan. Na kraju bacila pakiranje cijelo. Chicco su super i onaj always night. I ako nemate prematalicu u bolnici, predlazem da ponesete jednokratne podloge za previjanje, a dobro dodje i ispod guze ako prokrvarite kroz uloske, gacice 

24. Rujan 2019. 05:36

Ja sam vir uloske koristila za ciscenje rane svaki put kad bi isla na wc ja bi ga smocila toplom vodom i njime se prebrisala dole jer nista drugo nije dolazilo u obzir, tako da sam 4 paketa potrosila samo na brisanje i pomoglo mi je da me rana ne boli a za ovako koristenje nije dolazio u obzir jer se sav uzcufaj nekako chicco su zakon cijeli paket sam potrosila 

sunseeker
    24. Rujan 2019. 06:11

Jook, znaci bilo bi dobro staviti i paket vir ulozaka...na kraju ce mi torba biti kao da idem na 10 dana u bolnicu al sve zauzima puno mjesta (pelene, ulosci, wc papir pogotovo).

• Jeja4
    24. Rujan 2019. 06:53

ivana0907

Jel beba ne smije u nikakvim jaknicama u autosjedalicu ili?
    znam za one debele napuhane skliske… a ove mekane kao dekice… gornji dijelovi trenerkice
    ko ima iskustva?

Za AS/jaje postoje dekice, koje su tople, preklopne, ja sam maloj uzela preko oglasa za 25 kn. Ako mi netko moze staviti link za uploadat fotke, poslikat cu. Takodjer, skafandera ima polovnih, u oglasu po 50 ak i manje kn, uzela sam jedan deblji 56 za 25 kn i jedan sa.krznom 62, sa likom neke zivotinjice za 70 kn. Sve bude prakticki novo jer to bebe za cas prerastu

• Pikulica19
    24. Rujan 2019. 07:58

Jutro 🤗
    Sigurno se vecina susrela preko noci da se nos zacepi zbog pojacane krvne protocnosti i kad se usstanem mogu pocet i disat na njega... A dali se koja susrela kad je ujutro cistila nos (citaj. micala suhe dijelove iz nosa 🤮) da je vecina bila skorena stara krv???? a ne kao kad smo prehladjene pa bude prozirno il ono kao zeleno... Tako mi je vec zadnjih par dana a na jastucnici nemam kapljice krvi da bih rekla da mi krv curi iz nosa preko noci...
    Znam da to nesto ima s niskim tlakom, jer je frendica na pocetku trudnoce i zbog niskog tlaka joj zna prek dana potec krv na nos ali ja nisam nikad imala takav slucaj.... 😒😣

Hip_Hopsica
    24. Rujan 2019. 08:01

Ja nisam iz ove grupu, al vidim da nabrajate što sve ponijeti u bolnicu... uzmite si u apoteci čepiće za uši... heheh meni je jedna cimerica hrkala, za poluditi... drugu noć muž donio čepiće i spas. 3 kn dođu u apoteci žuti mali čepići za uši.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Frajla
    24. Rujan 2019. 08:10

Hip_Hopsica

Ja nisam iz ove grupu, al vidim da nabrajate što sve ponijeti u bolnicu… uzmite si u apoteci čepiće za uši… heheh meni je jedna cimerica hrkala, za poluditi… drugu noć muž donio čepiće i spas. 3 kn dođu u apoteci žuti mali čepići za uši.

Kak onda čuješ bebu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.