Jutro 🤗
Sigurno se vecina susrela preko noci da se nos zacepi zbog pojacane krvne protocnosti i kad se usstanem mogu pocet i disat na njega… A dali se koja susrela kad je ujutro cistila nos (citaj. micala suhe dijelove iz nosa 🤮) da je vecina bila skorena stara krv???? a ne kao kad smo prehladjene pa bude prozirno il ono kao zeleno… Tako mi je vec zadnjih par dana a na jastucnici nemam kapljice krvi da bih rekla da mi krv curi iz nosa preko noci…
Znam da to nesto ima s niskim tlakom, jer je frendica na pocetku trudnoce i zbog niskog tlaka joj zna prek dana potec krv na nos ali ja nisam nikad imala takav slucaj…. 😒😣
Ja skoro cijelu trudnocu imam problem s tim, inace sa disanjem i sa nosom nisam nikad imala problema a u trudnoci svako jutro ispusem sve krvavo 🤧
Valjda ce proc kad rodimo heh
Evo rijesila pregled, otvorena 4 cm, sve smeksano, kontrola i uzv za 2 dana. Nis se ne dogadja, ali dan je jos dug 😅
Frajlanismo se kladili, ali sad oboje prizeljkujemo cim prije 😊
Drzimo ti fige 💪💪 nakon tebe idem ja :) navijamo za cim prije
Evo rijesila pregled, otvorena 4 cm, sve smeksano, kontrola i uzv za 2 dana. Nis se ne dogadja, ali dan je jos dug 😅
Frajlanismo se kladili, ali sad oboje prizeljkujemo cim prije 😊
Super, sto kazes dan je dug.. 🤩
Ja se spremam sredjivati ormare, makar sam krepana.
Jucer sma bila tako ljuta. Odemo u west gate s busom, reko ne da mi se vozikati po tim guzvama s autom. Vracamo se, kisa lijeva, bus zaglavi prije podvoznjaka na skorpikovoj (cure iz Zg ce znati), sanoran kakti prije godinu dana, u podvoznjaku metar vode, sav promet stoji, vlak isto ne vozi zbog pozara na zapadnom. Izlazimo iz busa, hodamo po kisi, vjetru i grmljavini do super konzuma u gajnicama, zovem frendicu i susjedu da dodje po nas, spasava nas. Dosli doma mokri do koze, bez obzira na kisobrane. Pa zar ne mogu dispeceri obavijestiti vozace busa da je promet stao i da idu ili obilazno ili iskrcaju ljude barem na najblizoj stanici, a ne sa se izlazes opasnosti po cesti, gdje se auti okrecu nasred ceste i vracaju jer nema.smisla cekati da se ispumpa voda iz podvoznjaka. Sanaciju smo platili iz svojih prireza a Bandic gradi fontane i spomenike, vrlo vazno....sorry, morala se ispucati, jos sam ljuta od jucer
Noemi ja sam kupila neke druge ne te vir i isto sam se sjebala jer imaju tu mrezicu preko i onda sam nasla druge u ntl trgovini za 5,50 kn izgledaju isto kao chico ulosci samo su puno manji ali njih sam uzela za ono tapkanje koje svi spominju.. Evo ovako izgledaju...
https://i.postimg.cc/jj26ntVN/IMG-20190924-102526.jpg
I curke moje ako koja nije kupila mrezaste jednokratke ja imam 5 pakiranja po 5 komada ako koja treba posaljem jer mi je to visak. Ako znate neku curku sa zimskih mozda da njima treba.
Evo ovako izgledaju super su rastezljive i bolje sto puta od onih to to jer su puno komotnije i dublje i nema sanse da budu preplitke.
https://i.postimg.cc/rp54rmnD/IMG-20190924-102617.jpg
Dijmar pa dobro to tebi ide! 😁 nema nikakvih simptoma? Piješ čaj?
Jeja4 pa znaš da je uvijek kolaps čim je neka veća kiša u zg - zet u rasulu, vozači zaborave vozit. Najbolje Ostat doma dok je to vani 😁 čekaj dok prvi snijeg padne 😂
Noemi ja sam kupila neke druge ne te vir i isto sam se sjebala jer imaju tu mrezicu preko i onda sam nasla druge u ntl trgovini za 5,50 kn izgledaju isto kao chico ulosci samo su puno manji ali njih sam uzela za ono tapkanje koje svi spominju.. Evo ovako izgledaju…
https://i.postimg.cc/jj26ntVN/IMG-20190924-102526.jpg
I curke moje ako koja nije kupila mrezaste jednokratke ja imam 5 pakiranja po 5 komada ako koja treba posaljem jer mi je to visak. Ako znate neku curku sa zimskih mozda da njima treba.
Evo ovako izgledaju super su rastezljive i bolje sto puta od onih to to jer su puno komotnije i dublje i nema sanse da budu preplitke.
https://i.postimg.cc/rp54rmnD/IMG-20190924-102617.jpg
Prvu sliku nije ucitao pa stavljam ponovno.
https://i.postimg.cc/gJW6GWK3/IMG-20190924-102526.jpg
I da dodam kako mi je opeeeet izbio herpeeees 😭😭😭😭😭😭 jutros se umivam i osjetim ono poznato peckanje zatezanje koze i svrab i pogledam a ono vec krenuli mjehurici van i zarezim u kupatilu a mama vice jel sve okej a ja ocajno viceem neeee... 😒😒😒😒😒😫😫😫😫😫
Manich očito ti je imunitet u padu, probaj uzet neki med za imunitet ili slično sta smijemo. Znaš i sama da ce izbijati dok ga ne digneš. 😐
Ja se spremam sredjivati ormare, makar sam krepana.
Jucer sma bila tako ljuta. Odemo u west gate s busom, reko ne da mi se vozikati po tim guzvama s autom. Vracamo se, kisa lijeva, bus zaglavi prije podvoznjaka na skorpikovoj (cure iz Zg ce znati), sanoran kakti prije godinu dana, u podvoznjaku metar vode, sav promet stoji, vlak isto ne vozi zbog pozara na zapadnom. Izlazimo iz busa, hodamo po kisi, vjetru i grmljavini do super konzuma u gajnicama, zovem frendicu i susjedu da dodje po nas, spasava nas. Dosli doma mokri do koze, bez obzira na kisobrane. Pa zar ne mogu dispeceri obavijestiti vozace busa da je promet stao i da idu ili obilazno ili iskrcaju ljude barem na najblizoj stanici, a ne sa se izlazes opasnosti po cesti, gdje se auti okrecu nasred ceste i vracaju jer nema.smisla cekati da se ispumpa voda iz podvoznjaka. Sanaciju smo platili iz svojih prireza a Bandic gradi fontane i spomenike, vrlo vazno….sorry, morala se ispucati, jos sam ljuta od jucer
Razumim tvoju frustraciju. Nakon 5 sati cekanja na Merkuru za pregled u TA vratim se do auta anjega nema...digao ga pauk. Jel moram spomenuti da sam parkirala najbolje sto sam mogla da ne smetam nikome s obzirom na to da u 8 u jutro NEMA PARKIRNIH MJESTA. Bila sam ljuta ko pas..mi jos sam. A sto se tice kise, padala je jedan dan a naslovi po portalima kao da nas je monsum pogodio. Ako grad ne moze normalno funkcionirati kad jedan dan pada kisa u kome je onda problem? Al ocito nam prirez nije dovoljno visok jos.... Eto i ja sam se ispuhala😊
Manich očito ti je imunitet u padu, probaj uzet neki med za imunitet ili slično sta smijemo. Znaš i sama da ce izbijati dok ga ne digneš. 😐
Uspjela sam prehladu sredit da me ne copi ali eto ocito da je imunitet u klincu. Pijem cajeva i sopam se vitaminom c vec danima.. Nadam se da ce brzo proc i da nece sad opet onako izbijati cesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji