U prvoj trudnoci nisam imala mucnine, lice kristalno cisto, stomak rastao naprijed, u bokovima ostala ista. Sve su babe govorile musko i bile u pravu 😀
Imala sam i lineu negru.
Sad opet nemam mucnine, ali imam neke cudne potkozne pristice, vidjet cemo, rano je jos da babe pogadjaju 🤣🤣
evo cure da se javim i jaa
ne komentiram cesto al vas svakodnevno čitam , trenutno smo 6+3 i cekamo upravo kod ginekologa da cujemo srčeko
Manich, citala sam malo o bapskim pricama…kazu babe da zene koje imaju mucnine i povracaju cesce imaju curice…bas me zanima hoce li to kod tebe biti slucaj😁. Ja bih sad najradije napravila jedno istrazivanje vezano uz bapske price i spol😂
Hahaha daaa cula sam to. Moji mi svi govore ds ce garant biti cura zbog simptoma.. A i kod nas u familiji svi imaju zensku djecu tj zena je vise nego muskih paaa ako gledam po tome isto bi mogla biti cura.. A da vam iskreno kazem neznam kako bi se snasla sa deckicem posto sam navikla na malu necakinju koja uskoro puni 2 godine i tako mi nekako pristaje zensko dijete..
E, meni su se bokovi rasirili….😊.
Osjecam se bas ruzno cijelo vrijeme, a i to kazu da je veca vjerojatnost da je curica. Jos sam naisla na podatak da je kao neko istrazivanje povezanosti zanimanja oca i spola djeteta pokazalo da profesinolani vozaci i piloti cesce imaju djevojcice…a mm je vozač🙂. Sad jos moram pogledati onaj kineski kalendar😂. I onda cu na pregledu saznati da je djecak🤣
Aurora87 i moj je vozaaaac! Hahhha ma ne ginu im cure nek se brinu onda kad krenu izlazit van hahajha... Ja se nadam curici ali ako i bude decko opet cu biti sretna.. Bitno mi je samo da nisu dvojke to nebi podnjela hahahha.
Drage moje ,moje mucnine jos uvijek traju, jucer smo napunili točno 15 tt.
Izgledam uzasno , sva sam pristava, koža mi je uzasno suha... Nemogu do frizera zbog mucnine i nemogu se ni vidjet u ogledalu.
Imam osjećaj da je curica, krade mi ljepotu 😂😂
Ja znam prof vozaca koji ima jedno dijete i to sina pa sad ne znam, meni po kineskom kaze da je curica, inace moja mama je rodila nas troje, sve cure i nikad nije povracala ni u jednoj trudnoci. Opet kontra od prica, tak da ja fakat ne znam na kaj da se osloni dok mi ginic ne vidi 😂 da se mene pita rado bi blizance, curu i decka ali ko mene pita 😂😂😂😂 veselimo se sto god da je samo da nam je bebica zdrava i ziva drugo je sve ne bitno ♥️
Cure moze pitanje za one koje su imale kiretazu! Ovako nakon kiretaze sam krvarila malo samo taj dan i sutradan ujutro nešto malo i evo 4 dana ništa. Samo sam imala grčeve drugi dan, pretpostavljam da se maternica skuplja.
Jutros me pobudili bolovi što u ledjima što u jajnicima,uglavnom sve dole me rastura kao pred mengu. I evo sad sam prokrvarila kao da sam dobila mengu, šta mislite dal postoji mogućnost da sam stvarno dobila?! Ja se iznenadila , znam da sam procurila nakon prve kiretaze mjesec dana poslje.
Ja sam nakon kiretaze krvarila 2-3 dana i onda danima ni kapi da bi se onda pojavilo obilno krvarenje uz ugruske. M sam dobila nakon 29 dana
Cure moze pitanje za one koje su imale kiretazu! Ovako nakon kiretaze sam krvarila malo samo taj dan i sutradan ujutro nešto malo i evo 4 dana ništa. Samo sam imala grčeve drugi dan, pretpostavljam da se maternica skuplja.
Jutros me pobudili bolovi što u ledjima što u jajnicima,uglavnom sve dole me rastura kao pred mengu. I evo sad sam prokrvarila kao da sam dobila mengu, šta mislite dal postoji mogućnost da sam stvarno dobila?! Ja se iznenadila , znam da sam procurila nakon prve kiretaze mjesec dana poslje.
Ja sam krvarila nekoliko dana nakon kiretaže i onda dobila mengu nakon 26-28 dana ne sjećam se točno ali ugl uredan ciklus mi je bio
Ja sam nakon poroda i ciscenja krvarila 10 dana prvi par dana obilno onda po manje i nakon 28,29 dana dobila mengu
Sortiraj odgovore
Najstariji