Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    19. Rujan 2019. 21:04

Cure jel normalno da mi je beba na neke dane (danas recimo) dosta njeznija u micanju i sporija nego inace? Osjecam je bas cijeli dan svako malo da se pomice, al bas ono njezno i sporije nego inace. Nije da me kicksa nogicama il se rola malo jace ko inace, vise blagi njezni pokreti...

19. Rujan 2019. 21:14

Frajla

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Pisala sam na ljetnima, pa da i vama napisem bili smo na prvom pregledu dns curka je narasla 6cm i dobila 1150kg 😊 sve je super dobili smo d3 kapi koje se daju do godine dana i dobila rojazol za soor

Ayla ajd javi ak bude imala grceve od d3. Koju marku si uzela d3?

Sto se od tih kapi dobivaju grcevi? Oleovit su, budem

Navodno da, od plive i babytola, a za oleovit ne znam 🤔 i patronazna mi je to potvrdila 😕

😳😳 Cemu ih onda daju i dicu muče

A zbog rahitisa 😬

A sto je to? 🤔
    Po njima puno toga treba malim bebama davati, daj ovo daj ono ja nezz kako se to prije bebama nije davalo i svi zdravi moja baba eno 97god ima, zena se drzi ko zmaj za svoje godine a dns sto vise dajes to djeca bolesnija 😐

D3 se daje vec dugo, i nama su davali. D vitamin se proizvodi dok smo na suncu, a realno puno smo manje na otvorenom nego te generacije prije kada bi beba lezala pod drvetom dok je mama kopala njivu.
    Ovo za grceve nije bas potvrdeno, puno je tu faktora. I sama si vidila da se bebice znaju muciti kad treba prdnuti, jednostavno su crijeva nezrela, a svi vole traziti krivca. Ali opcenito su oleovit kao najlakse podnosljive jer su na uljnoj bazi

Da to je istina da su prije bili na suncu ljudi vise.. A vidjet cu ocel se grciti vise

Frajla
    19. Rujan 2019. 21:16

Venus

Frajla zasto ne moze ergobaby za novorodjence? 😢 mislim prvih mjesec dana svakako necemo nigdje, al ne bi se smjeli reklamirati tako ako stvarno ne moze. Ovaj omni 360 je najnoviji model i bas je poznat po tome jer moze od novorodjenacke dobi, a oni drugi il nemogu il im treba poseban umetak dodatno kupiti. A nosiljka svakako drzi bebinu glavu na mjestu i uspravnu, zar ne?

Nista pogledat cu jos tu Ergo maramu, 300kn je nista, nosiljka je bila skoro 1400 😀

Ergo marama je skuplja (bar nova), ova za 300 je druge marke, ima u mulleru ili prek neta
    Evo malo nosenju bebica (ima i drugih stranica), pa baci oko
    https://www.google.com/amp/s/nosenjebeba.com/2018/02/23/nosenje-novorodencadi/amp/

19. Rujan 2019. 21:18

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Pisala sam na ljetnima, pa da i vama napisem bili smo na prvom pregledu dns curka je narasla 6cm i dobila 1150kg 😊 sve je super dobili smo d3 kapi koje se daju do godine dana i dobila rojazol za soor

Ayla ajd javi ak bude imala grceve od d3. Koju marku si uzela d3?

Sto se od tih kapi dobivaju grcevi? Oleovit su, budem

Navodno da, od plive i babytola, a za oleovit ne znam 🤔 i patronazna mi je to potvrdila 😕

😳😳 Cemu ih onda daju i dicu muče

A zbog rahitisa 😬

A sto je to? 🤔
    Po njima puno toga treba malim bebama davati, daj ovo daj ono ja nezz kako se to prije bebama nije davalo i svi zdravi moja baba eno 97god ima, zena se drzi ko zmaj za svoje godine a dns sto vise dajes to djeca bolesnija 😐

Bolest kostiju. Imaju onak noge u oks, lomljivije kosti, sporije in zubi rastu, fontanela se kasnije zatvara.. Ima dosta jos tih razloga, a uzrok nastanka bolesti je manjak vitamina D. Zato se i kasnije preporuca s npr 2god da po zimi dajemo bebi vitamin d, posto nema puno sunca 🙂

Ahaa, onda i necemu sluzi.. 😘

19. Rujan 2019. 21:20

Dejaa sve je preeedivno 😍😍😍 i sad se ti odluci kad je sve slatko 🥰

Angelina
    19. Rujan 2019. 21:24

Marla5

Da, to su nama rekle patronazne sestre na tecaju u domu zdravlja: nazvati ih u dom zdravlja od 7-9 ujutro prema adresi gdje se stvarno nalazimo, neovisno o tome gdje smo prijavljeni.

Samo mi nije bas jasno kad da nazovemo… Valjda iz bolnice.

Zvala sam svoju kad sam dosla doma i to sam pricekala da prode 2-3 dana da se malo smjestimo. Nisam htjela ni da mi dolazi prije poroda, a bome ni isti ili drugi dan kad dodemo doma, ipak mi je to bilo prerano, a nisam ju ni trebala.

Marla5
    19. Rujan 2019. 21:50

Venus

Cure jel normalno da mi je beba na neke dane (danas recimo) dosta njeznija u micanju i sporija nego inace? Osjecam je bas cijeli dan svako malo da se pomice, al bas ono njezno i sporije nego inace. Nije da me kicksa nogicama il se rola malo jace ko inace, vise blagi njezni pokreti…

Tako je i kod mene. Bila sam bas jako zabrinuta jer je beba 3 dana bila puuuuno mirnija nego inace. Onda sam primjetila da su to dani kad sam hodala puno vise nego obicno. Danas je opet jako aktivan. 

Ali isto me to stalno brine i doktori stalno ponavljaju da se ode na hitnu ako se primjete smanjeni pokreti, a s druge strane svugdje pise da se pred kraj pokreti smanjuju jer ima sve manje mjesta i da beba vise spava... 

Igra zivaca...

felicita28
    19. Rujan 2019. 21:59

Znaci dovoljno je nazvati kad dodem iz bolnice j to u dom zdravlja kvarta u kom zivim...primljeno na znanje :)

felicita28
    19. Rujan 2019. 22:01

Hahaha, ne mozes vjerovati ali ja sam za jednu od kombinacija za izlazak iz bolnice pripremila bas ovo odijelce i ovakvu dekicu a doma imam i istu ovu tetra pelenu 😂😂😂

felicita28
    19. Rujan 2019. 22:25

Deja1988

Frajla- a kad je sve preslatko🙈 A i to im je najudobnije😊
    DijMar-a ne mogu se odluciti,blesava sam😁 Vidjeti cu…🙈
    Ayla-sve je premedeno🥰🥰🥰🥰
    Felicita-pretpostavljam ovo sivo😁😁😁😁

Daaaa, ovo sivo sa medekom bijelim i sivom dekicom :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.