Pikulica slika je odlična 😂🤩
Ayla ma znam ja to da će se svatko zaljubiti, ali sam htjela reci da mi je lijepo citati tvoje postove pune ljubavi 💞
Ma imas ti koji se ne zaljube 😂😂 pogotovo one majke koje svoju djecu idu ostaviti 😶 ja neznam di im je srce pa da je nezz kakva situacija za mljeko i pelene imas i punoo ljubavi to je sve sto bebi treba 💕🥰
Da mi je znat psihicki poremecaj koji im je u glavi tada 😒
Ja bi prigrlila i tudje i dala brdo ljubavi kad su tako mali, a da nebi svoju krv mazila i pazila jos pogotovo kad smo se bas napatili za to malo klupko srece i najsladji osmijeh na svijetu 🥰💕
E i mene to zanima, kako neko to moze ili npr moja šk kolegica je rodila i njoj majka pazi dite ona ni nije s njim pa ja svojoj majki dadem da vidi i zera pricuva i ajd zeno kuci svojoj a ova macka izlazi i pije(loče) dok joj dite kod kuće
Ayla da to je grozno, ma ima svega.
Ja sam jedva cekala roditi da upoznam tog malog gospona 🤩
Pa da pogotovo da vidis ko to toliko lupa u trbuhu 😂😂 kao da zeli uteci
Joj kad me ove male nogice lupaju prema rebrima i bocno u stomak uvijek joj tepam ko budala “ma nonice moje male mile, ma di su moje nonice, ma kad se rodis kako ce ljubit mama nonice” i svaki dan tako ko blentava 😂😂 ljubav je to 💕
Al kad me krene rukicama i glavom ceprkat i lupat po mjehuru i cerviksu onda je “nemoj bebo molim te, nemoj, voli te mama, jel ti to nije udobno, evo promijenit cu pozu, samo nemoj vise “ 😂
Onda me muz zeza da ona to mene bolno lupa kad njemu nesto proturijecim, a ona se slaze s tatom haha
Venus ista situacija kod mene je bila, bilo je mamicu ti tvoju nemoj lupati tako jako, dobit ces po guzici za svaki udarac 😂😂 i naravno muz se javljao da me kaznjava zbog njega.. Ja sam vec zaboravila te udarce kako su me bolili cudno je kako to sve zaboravis sto je bolilo, muz i nakon mj dana pogleda u trbuh i kaze di moja beba, naucio je trbuh maziti po cijele dane pa mu joj uvijek neobicno.. ja mu samo kazem eno ti trbuha u kinderbetu pa ga pazi 😁😁
Venus ista situacija kod mene je bila, bilo je mamicu ti tvoju nemoj lupati tako jako, dobit ces po guzici za svaki udarac 😂😂 i naravno muz se javljao da me kaznjava zbog njega.. Ja sam vec zaboravila te udarce kako su me bolili cudno je kako to sve zaboravis sto je bolilo, muz i nakon mj dana pogleda u trbuh i kaze di moja beba, naucio je trbuh maziti po cijele dane pa mu joj uvijek neobicno.. ja mu samo kazem eno ti trbuha u kinderbetu pa ga pazi 😁😁
Haha, joj i ja mislim da ce mi falit stomak, ne teret i bolovi, al nekako taj osjecaj da je moja bebica tu u meni na sigurnom i ti lijepi pokreti, a nekako sam si sama sebi bila zgodnija i vise samopouzdanja imala sa stomakom nego bez, tek sad pred kraj kako se malo pusem i mlitavim mijenjam misljenje 😂
Haha, joj i ja mislim da ce mi falit stomak, ne teret i bolovi, al nekako taj osjecaj da je moja bebica tu u meni na sigurnom i ti lijepi pokreti, a nekako sam si sama sebi bila zgodnija i vise samopouzdanja imala sa stomakom nego bez, tek sad pred kraj kako se malo pusem i mlitavim mijenjam misljenje 😂
Men ne fali ni zere onaj teret, sagnut se nikako, na wc 0-24 otici kuda znanstvrna fantastika samo gledala di ima wc 😂 al ono mazenje trbuha mi fali, ja sebi nisam bila nesto zgodna al sam se ponosili s trbuhom 😂 i selfi obavezan na puni tj.. Cak me kuma iznenadila 2 dana prije nego li sam osla za bolnicu ona meni daj da se slikamo ma daj reko vidis da me poplava izbacila kako grozno izgledam ona da nema veze da oce sliku i ajd mi se poslikale i donese mi kad je dosla vidit bebu reko ovo mi najbolji poklon da imam uspomenu 🥰
Ayla ma znam ja to da će se svatko zaljubiti, ali sam htjela reci da mi je lijepo citati tvoje postove pune ljubavi 💞
Ma imas ti koji se ne zaljube 😂😂 pogotovo one majke koje svoju djecu idu ostaviti 😶 ja neznam di im je srce pa da je nezz kakva situacija za mljeko i pelene imas i punoo ljubavi to je sve sto bebi treba 💕🥰
Ja bi prigrlila i tudje i dala brdo ljubavi kad su tako mali, a da nebi svoju krv mazila i pazila jos pogotovo kad smo se bas napatili za to malo klupko srece i najsladji osmijeh na svijetu 🥰💕
E i mene to zanima, kako neko to moze ili npr moja šk kolegica je rodila i njoj majka pazi dite ona ni nije s njim pa ja svojoj majki dadem da vidi i zera pricuva i ajd zeno kuci svojoj a ova macka izlazi i pije(loče) dok joj dite kod kuće
Cudni su putevi Gospodnji pitanje je dali su pravedni 😔 Nebi se cudila da baku krene zvati mama...
Men ne fali ni zere onaj teret, sagnut se nikako, na wc 0-24 otici kuda znanstvrna fantastika samo gledala di ima wc 😂 al ono mazenje trbuha mi fali, ja sebi nisam bila nesto zgodna al sam se ponosili s trbuhom 😂 i selfi obavezan na puni tj.. Cak me kuma iznenadila 2 dana prije nego li sam osla za bolnicu ona meni daj da se slikamo ma daj reko vidis da me poplava izbacila kako grozno izgledam ona da nema veze da oce sliku i ajd mi se poslikale i donese mi kad je dosla vidit bebu reko ovo mi najbolji poklon da imam uspomenu 🥰
Sad si meni dala ideju ako frendicu iduci tjedan nadjem u komadu sta cu njoj poklonit kad budem isla u babinje 🥰 predobro 😍
💙25
💜37
KOLOVOZ
Sara2019 - 20.8. Djevojčica 💜 🎂 Sara 12.08.
Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜 🎂
Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜🎂 04.09.
ayla - 22.8. Djevojčica💜 🎂 17.08.
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Noemi1 - 5.9., djecak 💙 🎂 23.08.
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜 🎂22.08.
Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
Angelina - 9.9.djevojcica-KB Merkur💜🎂Nika 08.09.
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙🎂 16.09
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜🎂 16.09
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜 🎂 11.09.
Breskvica - 14.9., djevojčica💜 🎂 12.09.
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙🎂 17.09
LollyBB - 15.9 dječak💙🎂14.09
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09.curka-Vinogradska💜🎂Maša 07.09
Nopobo- 21.09. curka💜
Lalolitala- 21.9 Dječak💙🎂 16.09
irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
Jules55-25.9. Djevojčica 💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜🎂 09.09
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
ygritte - 8.10.dječak💙
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
Xoxo - 15.10. - dječak 💙
Dior2 - 15.10.-
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Loptica10- 16.10.- djevojčica 💜
Pahuljicaa - 18.10.-djevojčica 💜
Andrea21 - 18.10. - djevojčica 💜
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Venus - 24.10. - curica 💜
Manich - 26.10. - dječak 💙
October30-30.10.- djevojčica 💜
danica_zvijezda - 31.10.- dječak💙
STUDENI
Iva2 - 01.11. - curica 💜
Luce35- 01.11 - curica 💜
Dinah - 02.11. - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
Pikulica19 - 12.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Cudni su putevi Gospodnji pitanje je dali su pravedni 😔 Nebi se cudila da baku krene zvati mama…
Ee i mene to zanima hoce li 😣
Sad si meni dala ideju ako frendicu iduci tjedan nadjem u komadu sta cu njoj poklonit kad budem isla u babinje 🥰 predobro 😍
Pa daa meni to nikada nebi palo na pamet 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji