Kako najcesce ti trudovi ulove na vecer, mislim stvarno...kak da se naspavamo onda? 😅
Aurora sretno! 🙋🏼♀️
Definitivno haraju neke viroze… Mene u ponedjeljak uhvatilo, nos, grlo, temperatura… Uplašila se za curku, kako ce na nju djelovat, ali je aktivna kao i uvijek… Jedino što me od kašljanja boli trbuh…
Također smo krenuli prošli tjedan na trudnički tečaj u kbc Osijek, jučer bili u obilasku rađaone i rodilišta…
Sutra imamo pregled kod gin, zadnji je bio prije 6.tjedana pa jedva čekam…
I mene je bilo strah za curku, ali isto tako sam ju svaki dan normalno osjetila, jučer je jedino nešto mirnija bila, ali to se tako dogodi s vremena na vrijeme. Danas je nadoknadila zato Ja sam 3 dana navečer popila Lupocet, da se malo iznojim po noći, Isla pastile kupila, nos si kapam sa fiziološkom, pa eto ako će ti pomoći.
Curke, evo mi dosli sad u bolnicu…love me trudovi od 17h. Doduse, sad cemo tek saznati jel jesu trudovi ili umisljam😁. Nesto su mi na svakih 5 min i manje pa smo zato dosli iako ne boli bas nesto jako
Eto nam još bebica
DijMar i ti brojiš sitno 🤩
Da, da… e kad sam pročitala kilažu tvog malca, malo sam se ponadala da su i meni malo previše procijenili pa da ipak neće biti toliko velik. Znam da su tebe plašili s tim…Ne vjerujem niš dok ga uživo ne izvažu
Naseg su s 35 tj. procijenili na 2.6 kg, a onda 9 dana kasnije na 3.3. Netko je ocito pogrijesio na ultrazvuku. Sad idemo na treci. Isto me plase da je velika beba...
Aurora sretno!!!!
Eto nam još bebica
DijMar i ti brojiš sitno 🤩
Da, da… e kad sam pročitala kilažu tvog malca, malo sam se ponadala da su i meni malo previše procijenili pa da ipak neće biti toliko velik. Znam da su tebe plašili s tim…Ne vjerujem niš dok ga uživo ne izvažu
Naseg su s 35 tj. procijenili na 2.6 kg, a onda 9 dana kasnije na 3.3. Netko je ocito pogrijesio na ultrazvuku. Sad idemo na treci. Isto me plase da je velika beba…
Aurora sretno!!!!
Meni su u 38 tj procjenili na 3500 na kraju beba 3270 tako da te procjene nisu tocne a u 36tj mi druga doktorica bila radla uzv i bilo je 2600 i kao bila manja za tj a prije sve bilo vece tako da najbolje kada jedan doktor radi uzv i treba se drzati toga svatko ima svoje mjere
HRK 140.67 | 200*180cm Foldable Cartoon Baby Play Mat Xpe Puzzle Children's Mat Baby Climbing Pad Kids Rug Baby Games Mats
https://s.click.aliexpress.com/e/kJXH7Mza
Hvalaaaa 😊
Curke, evo mi dosli sad u bolnicu…love me trudovi od 17h. Doduse, sad cemo tek saznati jel jesu trudovi ili umisljam😁. Nesto su mi na svakih 5 min i manje pa smo zato dosli iako ne boli bas nesto jako
Sretno 😘
Kako najcesce ti trudovi ulove na vecer, mislim stvarno…kak da se naspavamo onda? 😅
Aurorasretno! 🙋🏼♀️
Vidi, meni je nocna mora uvjek bila da ce me uhvatiti trudovi kad je špica, pa ce mi trebati sat vremena do bolnice i da nece muz imati gdje parkirati 🤪
Zadnji put je krenulo predvece.
Sad da mogu birati krenulo bi rano ujutro, prek tjedna naravno, da mogu malog sprasit u vrtic, a muza povesti sa sobom 😎🙈
Evo i mene, malo sam se kasno uključila u ovaj forum :) termin mi je 8.10 pa vidim da nas nece bas posluziti vrijeme. Zanima me u cemu bi planirate iznijeti svoje bebice i ispricavam se ako je vec bio predmet razgovora
Sortiraj odgovore
Najstariji