HRK 140.67 | 200*180cm Foldable Cartoon Baby Play Mat Xpe Puzzle Children's Mat Baby Climbing Pad Kids Rug Baby Games Mats
https://s.click.aliexpress.com/e/kJXH7Mza

Ajme ne mogu vjerovat da mi za 10dana krece porodiljni 🙈 zar vec??? 🥰

Definitivno haraju neke viroze... Mene u ponedjeljak uhvatilo, nos, grlo, temperatura... Uplašila se za curku, kako ce na nju djelovat, ali je aktivna kao i uvijek... Jedino što me od kašljanja boli trbuh...
Također smo krenuli prošli tjedan na trudnički tečaj u kbc Osijek, jučer bili u obilasku rađaone i rodilišta...
Sutra imamo pregled kod gin, zadnji je bio prije 6.tjedana pa jedva čekam...

Curke, evo mi dosli sad u bolnicu…love me trudovi od 17h. Doduse, sad cemo tek saznati jel jesu trudovi ili umisljam😁. Nesto su mi na svakih 5 min i manje pa smo zato dosli iako ne boli bas nesto jako
Sretno 🥰🥰😘 nadam se da je to to
Curke, evo mi dosli sad u bolnicu…love me trudovi od 17h. Doduse, sad cemo tek saznati jel jesu trudovi ili umisljam😁. Nesto su mi na svakih 5 min i manje pa smo zato dosli iako ne boli bas nesto jako
Sretnoooooo... Drzim fige da nam stize jos bebica..
Kako najcesce ti trudovi ulove na vecer, mislim stvarno...kak da se naspavamo onda? 😅
Aurora sretno! 🙋🏼♀️
Definitivno haraju neke viroze… Mene u ponedjeljak uhvatilo, nos, grlo, temperatura… Uplašila se za curku, kako ce na nju djelovat, ali je aktivna kao i uvijek… Jedino što me od kašljanja boli trbuh…
Također smo krenuli prošli tjedan na trudnički tečaj u kbc Osijek, jučer bili u obilasku rađaone i rodilišta…
Sutra imamo pregled kod gin, zadnji je bio prije 6.tjedana pa jedva čekam…
I mene je bilo strah za curku, ali isto tako sam ju svaki dan normalno osjetila, jučer je jedino nešto mirnija bila, ali to se tako dogodi s vremena na vrijeme. Danas je nadoknadila zato Ja sam 3 dana navečer popila Lupocet, da se malo iznojim po noći, Isla pastile kupila, nos si kapam sa fiziološkom, pa eto ako će ti pomoći.

Eto nam još bebica
DijMar i ti brojiš sitno 🤩
Da, da… e kad sam pročitala kilažu tvog malca, malo sam se ponadala da su i meni malo previše procijenili pa da ipak neće biti toliko velik. Znam da su tebe plašili s tim…Ne vjerujem niš dok ga uživo ne izvažu
Naseg su s 35 tj. procijenili na 2.6 kg, a onda 9 dana kasnije na 3.3. Netko je ocito pogrijesio na ultrazvuku. Sad idemo na treci. Isto me plase da je velika beba...
Aurora sretno!!!!

Eto nam još bebica
DijMar i ti brojiš sitno 🤩
Da, da… e kad sam pročitala kilažu tvog malca, malo sam se ponadala da su i meni malo previše procijenili pa da ipak neće biti toliko velik. Znam da su tebe plašili s tim…Ne vjerujem niš dok ga uživo ne izvažu
Naseg su s 35 tj. procijenili na 2.6 kg, a onda 9 dana kasnije na 3.3. Netko je ocito pogrijesio na ultrazvuku. Sad idemo na treci. Isto me plase da je velika beba…
Aurora sretno!!!!
Meni su u 38 tj procjenili na 3500 na kraju beba 3270 tako da te procjene nisu tocne a u 36tj mi druga doktorica bila radla uzv i bilo je 2600 i kao bila manja za tj a prije sve bilo vece tako da najbolje kada jedan doktor radi uzv i treba se drzati toga svatko ima svoje mjere
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji