Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    19. Rujan 2019. 06:40

Jedva čekam ići kući i da stvorimo svoj ritam. Ova promenada po sobama traje od pol 6 ujutro pa sve do skoro ponoći tak da su i mame i bebe umorne.
    Mjerili su mu bilirubin i sve je ok. Tako da 🙏🏼🙏🏼 
    Očito idemo moj žabac 🐸 i ja kućici. 

• Pikulica19
    19. Rujan 2019. 07:50

Julie

Jedva čekam ići kući i da stvorimo svoj ritam. Ova promenada po sobama traje od pol 6 ujutro pa sve do skoro ponoći tak da su i mame i bebe umorne.
    Mjerili su mu bilirubin i sve je ok. Tako da 🙏🏼🙏🏼
    Očito idemo moj žabac 🐸 i ja kućici.

Bas mi je drago, samo se vi mazite i pazite lijepo jos malo sve cemo dozivjet to malo klupko srece na svojim prsima .... 🥰 Nasa kucica nasa slobodica 💕

• lalolitala
    19. Rujan 2019. 07:50

I ja se nadam danas! Moja vizita kazeda idem. Cekamo pedijatriju u 11 i nadam se da tornjam odavde!

lala3
    19. Rujan 2019. 07:53

Jutro cure, bas mi je drago Julie sto sve prolazi super 😊
    Aurora se nije vise javila, nadam se da je vec gotovo, sretno ako nije jos 😍😍

Frajla
    19. Rujan 2019. 08:01

Jutreko
    Julie i Laolita držim fige da idete danas domeka i da dalje uživate u svom miru 

Frajla
    19. Rujan 2019. 08:33

Evo aspirator na akciji ako netko planira uzimati 
    https://www.babycenter.hr/baby-vac-aspirator-na-usisavac-rastavljiv-14702.html

Imala sam baš taj i super mi je bio, jedino što je nakon nekih godinu dana puknuo onaj dio što se gurne u usisavač-ili ga je muž prejako gurnuo ili je mali malo "poigro"  pa sad planiram opet uzeti

Frajla
    19. Rujan 2019. 08:38

Evo nabasah i na ovo za skupljanje mlijeka
    https://www.mojaljekarna.hr/njega-trudnice-i-mame/11659-lansinoh-pumpica-za-sakupljanje-mlijeka.html
    Nisam proučavala detalje, ali znam da je netko nedavno pisao da želi nešto na tu foru kupiti, a ne dostavljaju kod nas, pa si bacite oko

• sreca
    19. Rujan 2019. 09:22

Hjoj kako vrijeme prolazi, svako malo netko rodi. I sad me vec hvata panika red dolazi ubrzo i na mene 😨😳

Angelly
    19. Rujan 2019. 09:26

Pozdrav cure :) evo mene padobranca sa zimskih beba , prvo i osnovno čestitam svim novim mamicama i njihovim malim štrucama!!
    E sad obzirom da ste vi ipak malo naprednije trebaju mi neka vaša mišljenja i iskustva. Naime kad razmišljam o tome gdje ću roditi razmišljam si između Vinogradske i Merkura i ne znam kak da donesem konačnu odluku pa bi mi svakako pomogla neka svježa iskustva ... topa kako ste zadovoljne tretmanom, osobljem, sobama, vođenjem trudnoće i poroda i slično

19. Rujan 2019. 11:30

Cure ja si kupila onu kremicu za bradavice.. E sad jel koja mazala i prije dojenja..? Neznam jel da mazem i prije malo ili tek kad krenem dojiti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.