Ma u pravu si ti. Nama je na tecaju bila savjetnica kojoj je bas stalo da doniramo. Samo 3500 ili 3050 tako nekako uzoraka iz pupkovine imamo u HR. Mislim ja kazem samo jer meni to malo djeluje. I za odraslog covjeka taj uzorak nije dostatan, trebala bi dva. Ma ima puno zajeba s tim, al opet nekom djetetu mozda i spasis zivot i neka si ti to donirala. Meni je to bas odgovorno i lijepo. Shvacam ako netko zeli za vlastite potrebe ili bas ima stav da zeli da otpulsira vrpca do kraja pa ipak ne donira, al mi nije ok da se ljudima ne da donirati jer ne znamo da li cemo mi to jednom trebati, a tek tad cemo shvatiti koliko je to znacajno.

Znaci ako zelis da otpulsira sva krv iz pupkovine ne mozes ni donirat stanice ni sacuvat za vlastite potrebe?
Nisam nikad o tome razmisljala, al jos od prije trudnoce govorimo kako bi htjeli to odgodjeno rezanje pupcane vrpce. A za donaciju krvi iz pupkovine nisam ni znala, cula sam samo za to jako skupo pohranjivanje u osobne svrhe

Venus da, jer ta krv zaostala u pupkovinu treba biti punktirana, a ako otpulsira ode u bebu, laicki receno, i volumen koji ostaje u pupkovini je prepremali za skupjati maticne.

Jutro svima, evo ako sve bude ok posto je mali malo žut ali će to popratiti danas mogli bi ići kući nakon vizite.
Aurora sretno 🤩🧸

Jutro 🤗
Ajme julie i cure koje su vec kuci, pa kako to vrijeme ide pa prije par sati vsm ispadali sluzni cepovi ko za novu godinu a sad vec kuci idete a sutra ce vec beba hodat 🥰🙈
Aurora eto nam i tebe 💕

Jedva čekam ići kući i da stvorimo svoj ritam. Ova promenada po sobama traje od pol 6 ujutro pa sve do skoro ponoći tak da su i mame i bebe umorne.
Mjerili su mu bilirubin i sve je ok. Tako da 🙏🏼🙏🏼
Očito idemo moj žabac 🐸 i ja kućici.

Jedva čekam ići kući i da stvorimo svoj ritam. Ova promenada po sobama traje od pol 6 ujutro pa sve do skoro ponoći tak da su i mame i bebe umorne.
Mjerili su mu bilirubin i sve je ok. Tako da 🙏🏼🙏🏼
Očito idemo moj žabac 🐸 i ja kućici.
Bas mi je drago, samo se vi mazite i pazite lijepo jos malo sve cemo dozivjet to malo klupko srece na svojim prsima .... 🥰 Nasa kucica nasa slobodica 💕

I ja se nadam danas! Moja vizita kazeda idem. Cekamo pedijatriju u 11 i nadam se da tornjam odavde!

Jutro cure, bas mi je drago Julie sto sve prolazi super 😊
Aurora se nije vise javila, nadam se da je vec gotovo, sretno ako nije jos 😍😍
Jutreko
Julie i Laolita držim fige da idete danas domeka i da dalje uživate u svom miru

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji