Jedva čekam ići kući i da stvorimo svoj ritam. Ova promenada po sobama traje od pol 6 ujutro pa sve do skoro ponoći tak da su i mame i bebe umorne.
Mjerili su mu bilirubin i sve je ok. Tako da 🙏🏼🙏🏼
Očito idemo moj žabac 🐸 i ja kućici.
Jedva čekam ići kući i da stvorimo svoj ritam. Ova promenada po sobama traje od pol 6 ujutro pa sve do skoro ponoći tak da su i mame i bebe umorne.
Mjerili su mu bilirubin i sve je ok. Tako da 🙏🏼🙏🏼
Očito idemo moj žabac 🐸 i ja kućici.
Bas mi je drago, samo se vi mazite i pazite lijepo jos malo sve cemo dozivjet to malo klupko srece na svojim prsima .... 🥰 Nasa kucica nasa slobodica 💕
I ja se nadam danas! Moja vizita kazeda idem. Cekamo pedijatriju u 11 i nadam se da tornjam odavde!
Jutro cure, bas mi je drago Julie sto sve prolazi super 😊
Aurora se nije vise javila, nadam se da je vec gotovo, sretno ako nije jos 😍😍
Jutreko
Julie i Laolita držim fige da idete danas domeka i da dalje uživate u svom miru
Evo aspirator na akciji ako netko planira uzimati
https://www.babycenter.hr/baby-vac-aspirator-na-usisavac-rastavljiv-14702.html
Imala sam baš taj i super mi je bio, jedino što je nakon nekih godinu dana puknuo onaj dio što se gurne u usisavač-ili ga je muž prejako gurnuo ili je mali malo "poigro" pa sad planiram opet uzeti
Evo nabasah i na ovo za skupljanje mlijeka
https://www.mojaljekarna.hr/njega-trudnice-i-mame/11659-lansinoh-pumpica-za-sakupljanje-mlijeka.html
Nisam proučavala detalje, ali znam da je netko nedavno pisao da želi nešto na tu foru kupiti, a ne dostavljaju kod nas, pa si bacite oko
Hjoj kako vrijeme prolazi, svako malo netko rodi. I sad me vec hvata panika red dolazi ubrzo i na mene 😨😳
Pozdrav cure :) evo mene padobranca sa zimskih beba , prvo i osnovno čestitam svim novim mamicama i njihovim malim štrucama!!
E sad obzirom da ste vi ipak malo naprednije trebaju mi neka vaša mišljenja i iskustva. Naime kad razmišljam o tome gdje ću roditi razmišljam si između Vinogradske i Merkura i ne znam kak da donesem konačnu odluku pa bi mi svakako pomogla neka svježa iskustva ... topa kako ste zadovoljne tretmanom, osobljem, sobama, vođenjem trudnoće i poroda i slično
Cure ja si kupila onu kremicu za bradavice.. E sad jel koja mazala i prije dojenja..? Neznam jel da mazem i prije malo ili tek kad krenem dojiti..
Sortiraj odgovore
Najstariji