Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    18. Rujan 2019. 14:33

Evo nakon vise od mjesec dana bas strogog mirovanja, danas se spremam prvi put autom u dm i muller i mozda usputno picence sa svojima u shopping centru 😂 malo me trta koliko mogu jer vec doma dobijem a la menstrualne grcice nakon sto malo nes radim/hodam.
    Nek me netko utjesi da je to normalno, da nece beba ispast iz mene 🤪😂

18. Rujan 2019. 14:47

Venus

Evo nakon vise od mjesec dana bas strogog mirovanja, danas se spremam prvi put autom u dm i muller i mozda usputno picence sa svojima u shopping centru 😂 malo me trta koliko mogu jer vec doma dobijem a la menstrualne grcice nakon sto malo nes radim/hodam.
    Nek me netko utjesi da je to normalno, da nece beba ispast iz mene 🤪😂

Necee no sikirejsn, normalno da te sve boli nakon mjeseci odmaranja, samo ti sebe pocasti malo nemoj dugo sjediti uvjek odmori malo ako osjetis pritisak i sve ce biti u redu 🙂

• Pikulica19
    18. Rujan 2019. 14:51

Aurora87

Pikulice, a jesam se nasmijala🤣. Slika je prefora, jos s tom slamkom😁. A ja si jos jucer razmisljam kako bih si za termin mogla tako nesto napraviti pa uslikati ali sam lijena, i ti sad stavis tu sliku😁. Jednom sam tako nacrtala oci pa dragog zezala da prica s bebom pa mi rekao da sam luda🤣, ali nisam uslikala.

Vjerujem da bi i ja tako da mi je dragi tu 😂😂😂😂
    Ma ima svasta, ja uzivam bas za slike i uspomene sve znaju moji da bas nisam normalna pa ih ne iznenadjuje sto sam za malu uzela neke stvari da dok je mala zabiljezim svaki trenutak i taj najsitniji dio nje 🥰... Dijete ce me mrzit 🙈
    Gledala sam da bi ju s njena 2-3 tjedna napravila pravi photo session, ali za 10 slika koje dobijem isprintane i kao jos izabrane u digitalnom obliku mi se ne pljuje 1000-1500kn ovisi o zeljama i kreacijama onda i vise... A ja volim improvizirat, fotografirati i uzela sam dio tih gluposti za svega 50kn ....
    Planira li koja mama zabiljezit prve tjedne tako neke tematske slikice? Dali je koja mozda koja je vec rodila isla na to? Da nam kaze iskustva 😍

• Pikulica19
    18. Rujan 2019. 14:56

Deja1988

Pikulica-odlicno🤣🤣🤣 Preslatka si🥰🥰 Ma neces dobiti strijeeee😊

🥰🥰🥰😘😘😘
    Frendica mi prica da je sad s 39 tt dobila i bas je zalosna zbog toga, pa da si ja zabiljezim sto prije..🥰

Frajla
    18. Rujan 2019. 14:58

Pikulica19

Aurora87

Pikulice, a jesam se nasmijala🤣. Slika je prefora, jos s tom slamkom😁. A ja si jos jucer razmisljam kako bih si za termin mogla tako nesto napraviti pa uslikati ali sam lijena, i ti sad stavis tu sliku😁. Jednom sam tako nacrtala oci pa dragog zezala da prica s bebom pa mi rekao da sam luda🤣, ali nisam uslikala.

Vjerujem da bi i ja tako da mi je dragi tu 😂😂😂😂
    Ma ima svasta, ja uzivam bas za slike i uspomene sve znaju moji da bas nisam normalna pa ih ne iznenadjuje sto sam za malu uzela neke stvari da dok je mala zabiljezim svaki trenutak i taj najsitniji dio nje 🥰… Dijete ce me mrzit 🙈
    Gledala sam da bi ju s njena 2-3 tjedna napravila pravi photo session, ali za 10 slika koje dobijem isprintane i kao jos izabrane u digitalnom obliku mi se ne pljuje 1000-1500kn ovisi o zeljama i kreacijama onda i vise… A ja volim improvizirat, fotografirati i uzela sam dio tih gluposti za svega 50kn ….
    Planira li koja mama zabiljezit prve tjedne tako neke tematske slikice? Dali je koja mozda koja je vec rodila isla na to? Da nam kaze iskustva 😍

Ja sam kupila one podne puzzle s brojevima i slikala ga svaki mjesec s brojem. (inače, kao podloga za igru je to sra*je, po meni bolje preskočiti)
    Fora mi je tako nesto kroz cijelu godinu... Vidila sam da imaju onak kao kravatice s brojevima uzeti, pa dekice neke gdje se broj označi i svašta nešto
    Ovak dok je mali bio nemam neke tematske, ali nikad nije bio dijete koje se moglo dirati ili premještati dok spava. Imamo ovak kad sam ga spremila u bodi s mašnicom za prijavu u matični, pa u dresu za svjetsko i sl.

• Pikulica19
    18. Rujan 2019. 14:59

Deja1988

Frajla-super da si bolje🤗 Ocito neka viroza hara😏 Samo da ti maleni ne pokupi…
    Aurora-sad je samo pitanje vremena,mozes danas,a mozes i za tjedan…cekamo te🤗🤗
    Ja mogu iza vikenda u radaonu😝😂😂😂 Sad vec jedva cekam….pogotovo kad citam postove od vas cura koje ste rodile🥰🥰🥰🥰 A i dostaaaa mi jeee🙈
    Danas sam krepana opet…ovo vrijeme je super,samo me svaki misic i koscica bole😂😂😂 Sad skuham saft i tjesteninu ,papamo i mislim dà cemo dragi i ja provesti dan u krevetu😴🤭

Deja ma samo se sad mazite dok ste jos sami vrijeme je pogodno za zagrijavanje 😋🥰

PatyDi
    18. Rujan 2019. 15:05

Frajla, zašto nisi zadovoljna s puzzlama? Ja sam isto to planirala kad malo poraste...

Julie
    18. Rujan 2019. 15:22

Ayla da to je grozno, ma ima svega. 
    Ja sam jedva cekala roditi da upoznam tog malog gospona 🤩 

lala3
    18. Rujan 2019. 15:26

Je li to nema Aurore? 🤔

Frajla
    18. Rujan 2019. 15:30

Tesko ih je čistiti, kad prođem usisavačem/krpom po njima ostane sve onak prašina 
    U nekom trenu sam saznala da se mogu prati u mašini, ali naravno onda ih nemaš dok se suše....
    Jedan paket je malo dok se počnu okretati, pa nije jeftin sport, ja sam uzimala u kiku, ne sjećam se koliko su točno, ali 80-100 kn sigurno. Na kraju sam imala tri paketa...I još dodatno veselje, ne mogu se spajati puzzle od različitih marki, što sam naravno naučila na teži način, pa imam još i jedan neraspakiran paket
    Mnogi uzimaju tatamni strunjače (za vježbanje) jer klinci brojeve i druge oblike brzo nauče rastavljati, ovo je na istu foru, samo veće. Ali pretpostavljam da su muke po čišćenju iste
    Na kraju uzeli u ikei tepih s cestom, je i da na njemu ima prašine, ali ja ju ne vidim 
    Kasnije sam bacila oko na Casmatino podlogu, ali mi se nije davalo toliko novaca nakon što sam kupila milijun tih kocaka. Možda ju naručim ovaj puta za poklon ako se tko ponudi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.