Tesko ih je čistiti, kad prođem usisavačem/krpom po njima ostane sve onak prašina
U nekom trenu sam saznala da se mogu prati u mašini, ali naravno onda ih nemaš dok se suše….
Jedan paket je malo dok se počnu okretati, pa nije jeftin sport, ja sam uzimala u kiku, ne sjećam se koliko su točno, ali 80-100 kn sigurno. Na kraju sam imala tri paketa…I još dodatno veselje, ne mogu se spajati puzzle od različitih marki, što sam naravno naučila na teži način, pa imam još i jedan neraspakiran paket
Mnogi uzimaju tatamni strunjače (za vježbanje) jer klinci brojeve i druge oblike brzo nauče rastavljati, ovo je na istu foru, samo veće. Ali pretpostavljam da su muke po čišćenju iste
Na kraju uzeli u ikei tepih s cestom, je i da na njemu ima prašine, ali ja ju ne vidim
Kasnije sam bacila oko na Casmatino podlogu, ali mi se nije davalo toliko novaca nakon što sam kupila milijun tih kocaka. Možda ju naručim ovaj puta za poklon ako se tko ponudi
Da, treba nešto što je jednostavno za održavanje...tnx
Je li to nema Aurore? 🤔
Čeka muža da dođe s posla pa da može krenut u šetnju
Pikulica slika je odlična 😂🤩
Ayla ma znam ja to da će se svatko zaljubiti, ali sam htjela reci da mi je lijepo citati tvoje postove pune ljubavi 💞
Ma imas ti koji se ne zaljube 😂😂 pogotovo one majke koje svoju djecu idu ostaviti 😶 ja neznam di im je srce pa da je nezz kakva situacija za mljeko i pelene imas i punoo ljubavi to je sve sto bebi treba 💕🥰
Da mi je znat psihicki poremecaj koji im je u glavi tada 😒
Ja bi prigrlila i tudje i dala brdo ljubavi kad su tako mali, a da nebi svoju krv mazila i pazila jos pogotovo kad smo se bas napatili za to malo klupko srece i najsladji osmijeh na svijetu 🥰💕
Evo slikice s brojcekima.😎
I kak izgleda jedan paket s djetetom od 5 mj, samo se okrene na leda i vec je na parketu 🙄
https://ibb.co/0JhX4Wz
https://ibb.co/0CcBXp4
Proučavam sad malo te podloge i vjerujem da bi se isplatilo investirati u tu Casmatinu ili kao što kažeš, ak netko pita što da kupi
Eto nam još bebica
DijMar i ti brojiš sitno 🤩
Da, da... e kad sam pročitala kilažu tvog malca, malo sam se ponadala da su i meni malo previše procijenili pa da ipak neće biti toliko velik. Znam da su tebe plašili s tim... Ne vjerujem niš dok ga uživo ne izvažu
Eh da cure Frajla i Luce pisale ste mi da sam sigurno cekala svojeg doktora....tako su me šibali trudovi da sam mogla birat i crnog vraga bi odabrala da me porodi 😂🙈 i nije bio moj doktor na kraju 🙈🙈🙈
Ayla da to je grozno, ma ima svega.
Ja sam jedva cekala roditi da upoznam tog malog gospona 🤩
Pa da pogotovo da vidis ko to toliko lupa u trbuhu 😂😂 kao da zeli uteci
Frajla sladak ti je deckic jako 🥰
Imaju i one neke kao plahte sa brojevima mjeseci/tjedana starosti bebe i onda se oko njih samo stavi obruc, oko kojeg broja zelis. A na jednu stranu je prazna podloga za polozit bebu pored brojeva. Ne znam gdje to ima za uzeti
Sortiraj odgovore
Najstariji