Tesko ih je čistiti, kad prođem usisavačem/krpom po njima ostane sve onak prašina
U nekom trenu sam saznala da se mogu prati u mašini, ali naravno onda ih nemaš dok se suše….
Jedan paket je malo dok se počnu okretati, pa nije jeftin sport, ja sam uzimala u kiku, ne sjećam se koliko su točno, ali 80-100 kn sigurno. Na kraju sam imala tri paketa…I još dodatno veselje, ne mogu se spajati puzzle od različitih marki, što sam naravno naučila na teži način, pa imam još i jedan neraspakiran paket
Mnogi uzimaju tatamni strunjače (za vježbanje) jer klinci brojeve i druge oblike brzo nauče rastavljati, ovo je na istu foru, samo veće. Ali pretpostavljam da su muke po čišćenju iste
Na kraju uzeli u ikei tepih s cestom, je i da na njemu ima prašine, ali ja ju ne vidim
Kasnije sam bacila oko na Casmatino podlogu, ali mi se nije davalo toliko novaca nakon što sam kupila milijun tih kocaka. Možda ju naručim ovaj puta za poklon ako se tko ponudi
Da, treba nešto što je jednostavno za održavanje…tnx
Mi jos sad imamo te puzzle, peru se u masini, suse za cas, a preko tepiha tanku ali toplu podlogu za igru, dvostrana, 180×200, dosla nekih 80 ak kn, brisem je vlaznim maramicama, zakon je.
Cure imate te a la casmatino podloge na aliexpressu za 100injak kn,I ja se zaje*ala s puzzlama. Još Kad je skuzila da se vade brojke i slova stalno mi je to bilo razrovano,,užas.
Cure imate te a la casmatino podloge na aliexpressu za 100injak kn,I ja se zaje*ala s puzzlama. Još Kad je skuzila da se vade brojke i slova stalno mi je to bilo razrovano,,užas.
Kak se zove na aliju?
Evo nas s pregleda. I dalje otvorena 1 prst, sve smeksano, bebica je na malo vise od 2600g, rastemo, sve je dobro 😊 opet smo vidjeli da ima kosice, ctg bio super! Sad jako dalje 😊❤😍
Kak se zove na aliju?
Aj ak netko nadje link, nek zaljepi ovdje 😊
HRK 140.67 | 200*180cm Foldable Cartoon Baby Play Mat Xpe Puzzle Children's Mat Baby Climbing Pad Kids Rug Baby Games Mats
https://s.click.aliexpress.com/e/kJXH7Mza
Ajme ne mogu vjerovat da mi za 10dana krece porodiljni 🙈 zar vec??? 🥰
Definitivno haraju neke viroze... Mene u ponedjeljak uhvatilo, nos, grlo, temperatura... Uplašila se za curku, kako ce na nju djelovat, ali je aktivna kao i uvijek... Jedino što me od kašljanja boli trbuh...
Također smo krenuli prošli tjedan na trudnički tečaj u kbc Osijek, jučer bili u obilasku rađaone i rodilišta...
Sutra imamo pregled kod gin, zadnji je bio prije 6.tjedana pa jedva čekam...
Curke, evo mi dosli sad u bolnicu…love me trudovi od 17h. Doduse, sad cemo tek saznati jel jesu trudovi ili umisljam😁. Nesto su mi na svakih 5 min i manje pa smo zato dosli iako ne boli bas nesto jako
Sretno 🥰🥰😘 nadam se da je to to
Curke, evo mi dosli sad u bolnicu…love me trudovi od 17h. Doduse, sad cemo tek saznati jel jesu trudovi ili umisljam😁. Nesto su mi na svakih 5 min i manje pa smo zato dosli iako ne boli bas nesto jako
Sretnoooooo... Drzim fige da nam stize jos bebica..
Sortiraj odgovore
Najstariji