Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    25. Ožujak 2019. 21:59

Kako ste zenice? 
    Ne stizem pisati pored ovako lijepog vremena,nestasnog djecaka i tonu posla :)
    Zene koje su izgubile svoje bebice,jako mi je zao,saljem puno zagrljaja.Znam kako je to.Da cim pocnete raditi ponovo na bebici ugledate plusic.
    Kada idu kontrole zenice? 
    Aurora mi smo blizu,kada je tvoja sljedeca kontrola,ja se nisam jos narucila,sve odugovlacim,da mi je kako izdrzati do 15+1,jer onda postoji veca sansa da saznam i spol,i beba je vec velika pa se moze sve detaljno pogledati :)
    Jedva cekam da pocnem spremati te male slatke stvarcice ponovo
    Ovih dana sam takodjer u velikoj dilemi,trebamo seliti do kraja maja nadam se,u manji stan u gradu,i ne znam kako cu se navici ni ja,a kamo li sin koji je navikao na nase roditelje,i da moze izaci vani kad god pozeli.Ima li vas u slicnoj situaciji?

• renata.koscec
    26. Ožujak 2019. 05:41

Meni se sad pojavio smedjkasti iscjedak, onako je vise svijetao sa sluzi....trebala bi ici na posao ali razmisljam da odem do ginica, da opet ne bi bilo sranje. Doduse, bila sam obaviti onu drugu nuzdu ali ne bi smjelo biti. Koliko se ono duphastonea uzme od jednom kad bude tako?

luce35
    26. Ožujak 2019. 07:58

Jutro, vrijeme uzasno 🙄

Renata jesi otisla u gina za svaki slucaj?

felicita28
    26. Ožujak 2019. 08:18

Iskustvo sol ovog foruma pokazalo je da je najbolje odmah otici ginekologu tako da trk k njemu i javi nam sto kaze :) drzim fige da sve bude ok

• samy_lo
    26. Ožujak 2019. 08:23

Renata ja se nadam da si vec kod ginekologa

Julie
    26. Ožujak 2019. 08:26

Jutro svima, Manich herpes hoce izbiti i od stresa, tipa ja ga uvijek dobijem dan prije ili na dan leta posto ne volim letjeti. Pokusaj se opustiti nekako, jer bas te je zajasio. Dva puta u tako kratkom periodu. Renata nadam se da ce sve biti uredu, javi se. Cure ja prekosutra idem vidjeti svoju bebusku i da ne lazem prpa me je skroz s obzirom da nikako mira u grupi. Ja se nadam da ce biti sve uredu, cak se nadam da cemo mozda saznati spol. Jel istina da su curice malo sramezljivije pa da se njih tek kasnije vidi dok se decki jako brzo pokazu? 

• renata.koscec
    26. Ožujak 2019. 09:09

Bila sam. Trenutno se vidi samo zumanjcana vrecica bez ploda, promjera 0,77 cm, te trudnoca po uzv odgovara 4+5 tj. 
    Po zm bi trebala danas uci u 7 tt ali mi je rekao da to uopce nije bitno ako je doslo do kasnije ovulacije i da on gleda uzv.
    Uz to hematom, koji je vjerojatno uzrok sukrvice. Rekao mi je neka dodjem u ponedjeljak, kako sam bila i narucena, pa ce vidjeti da li ce se pojaviti plod ili ce biti ciscenje. Cini mi se nekako da ce i ovo biti corak. Otvorio mi komplikacije plus mirovanje i pojacani duphastone, 3×2 na dan.

• samy_lo
    26. Ožujak 2019. 09:35

renata.koscec

Bila sam. Trenutno se vidi samo zumanjcana vrecica bez ploda, promjera 0,77 cm, te trudnoca po uzv odgovara 4+5 tj.
    Po zm bi trebala danas uci u 7 tt ali mi je rekao da to uopce nije bitno ako je doslo do kasnije ovulacije i da on gleda uzv.
    Uz to hematom, koji je vjerojatno uzrok sukrvice. Rekao mi je neka dodjem u ponedjeljak, kako sam bila i narucena, pa ce vidjeti da li ce se pojaviti plod ili ce biti ciscenje. Cini mi se nekako da ce i ovo biti corak. Otvorio mi komplikacije plus mirovanje i pojacani duphastone, 3×2 na dan.

Meni je na uzv sa 6+5 bila gestacijska vrecica sa pocetnim naznakama embriona,a ti ces biti 5+4 sljedeci ponedjeljak ako se ne varam,i ako se opet ne bude vidjelo a gestacisjka se bude razvijala svojim tokom,sacekajte bar jos jednu sedmicu.
    Tek sa 8+5 imala sam embrio sa srcanom radnjom koji je odgovarao 8+2

felicita28
    26. Ožujak 2019. 09:37

Samo pozitivno i nemoj se previse time opterecivati :) odmaraj i slusaj doktora sto ti je rekao.
    Ja cure idem tek 9.4. Na ultrazvuk i isto me malo strah zbog svega sto procitam ali poceo mi je rasti trbuh pa se nadam da je sve ok :) isto bi trebala znati spol na tom ultrazvuku ali imam neku jaku intuiciju. Sta je vama vasa intuicija rekla, jer pogodila?

• renata.koscec
    26. Ožujak 2019. 09:48

samy_lo

renata.koscec

Meni je na uzv sa 6+5 bila gestacijska vrecica sa pocetnim naznakama embriona,a ti ces biti 5+4 sljedeci ponedjeljak ako se ne varam,i ako se opet ne bude vidjelo a gestacisjka se bude razvijala svojim tokom,sacekajte bar jos jednu sedmicu.
    Tek sa 8+5 imala sam embrio sa srcanom radnjom koji je odgovarao 8+2

Jedino jos ta mala nada ostaje da ce se nesto pojaviti. U prosloj trudnoci, kao i u prvoj mi se vec sa 6tt vidjela srcana radnja. Dobro, poslije kiretaze su mi se ciklusi skroz pomrdali pa moguce da je kasnija ovulacija.

Sad mi je jedino zeznuto jer moram na komplikacije a do 20.2. sam koristila roditeljski dopust i necu imati prosjek. Zna li netko koliko je minimalac na komplikacijama?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.