Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta07
    25. Ožujak 2019. 12:08

luce35

Doznake se predaju do petog u mjesecu za prethodni mjesec, a za prvi put uz doznake trebas na hzzo donijeti i zadnjih 6 placa, kopiju ugovora o radu, preslik osobne i kartice tekuceg na koji ce ti isplacivati naknadu

Luce zasto kopija ugovara o radu, na stranicama HZZO,-A nema da treba ugovor o radu. Samo zadnji 6 plaća,kopija osobne i kopija tekućeg računa i doznake od doktora tvog

fairy_
    25. Ožujak 2019. 12:16

Chappie bas mi je žao, držim fige da se vratis uskoro na temu!🤞💖💖

luce35
    25. Ožujak 2019. 12:17

Mene su prosli put trazili ugovor o radu, rekla mi je na salteru dok joj ugovor ne dostavim osobno ili na mail da mi nece moci isplatiti naknadu.

• renata.koscec
    25. Ožujak 2019. 12:22

Magica

renata.koscec

Magica

renata.koscec

Magica

Frajla

Magica

Bog zenskice evo da vam se i ja prideuzim. Cestitam prvo svima koji su uspjeli ostat trudni i zelim svima da imaju super trudnocu.ja sam bila u petak na ultrazvuku i kaze sve super tek je pocetak. I rekla da dodem u cetvrtak oped na ultrazvuk. Je to normalno da se za tjedan dana oped mora ici? Malo me to zabrinulo i ako je rekla da je sve za sad ok.
    Evo mala slikica mozda neko se bolje razumije u to ako se uopce moze ista prepoznat.

Dobro nam dosla i imala skolsku trudnocu 😀
    Ne vide se podaci na slici, pretpostavljam da je jos rana ltrudnoca i da se jos nije culo srčeko, pa je zato dr rekla da dodes opet.
    Koliko si tjedana?

Hvala.
    Rekla mi je da je velivcina od 4 tjedna. Moj muz me zeza da su dvoje pa da me zato oce po o o vidjet. Jer on kao vidi dvije tockice heheh. nista valjda je sve okic. Vidjecemo u cetvrtak.

Haha, ja sam sutra 7 tt a trbuh mi je kao da sam 4 mj trudna, pa se zezam, ako nisu blizanci, onda stvarno :) .

Ja sad neznam kako je ona kod mene izracunala 4 tjedna. Jer sam 9.2 mu je bio prvi dan zadnje menstruacije. I ja sam sva napuhana ko da sam nekoliko mjeseci trudna hehehehe

Meni je 12.02. prvi dan zadnje menstruacije i prema tome sam 6tt a ti si koji dan prije mene pa bi trebala biti 7tt. Probaj si tu izračunatihttps://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-online/kalendar-trudnoce .
    Kad sam zvala pred dva tj., sestra od ginića mi je rekla da sam 4+1 tada.
    Za tjedan dana idem na prvi pregled pa ću točno znati.

Hvala sad mi pise tamo da sam 7tt ali 5 od oplodnje. E to je onda to. Hehe

Np, znači terminuše smo :)

• marta07
    25. Ožujak 2019. 12:22

luce35

Mene su prosli put trazili ugovor o radu, rekla mi je na salteru dok joj ugovor ne dostavim osobno ili na mail da mi nece moci isplatiti naknadu.

Stvarno a na HZZO nepiše da treba ugovor,joj što i oni izmišljaju,al ajd hvala sto si mi rekla da sve priredim da neidem bezveze dva puta

Julie
    25. Ožujak 2019. 12:24

Hvala Aurora, dakle ocito imam isijas. Sto se briseva tice ja ih nisam radila, osim pape kad sam dosla na utvrdivanje trudnoce koja mi je bila uredna. Sto se place tice, sramota je da netko na komplikacijama dobiva ista manje od svoje pune place. Ja imam daleko vecu placu od tog njihovog maximuma 4200 kn i ovo mi je vise nego bezobrazno ali sto ces. U susjednoj Madarskoj kad dobijes dijete sad ne znam za period trudnoce, ali povise ti za 50% primanja kako bi poticali natalitet. 

luce35
    25. Ožujak 2019. 12:24

To je onda ocito od ureda do ureda

mc_zgb
    25. Ožujak 2019. 12:30

Julie

Hvala Aurora, dakle ocito imam isijas. Sto se briseva tice ja ih nisam radila, osim pape kad sam dosla na utvrdivanje trudnoce koja mi je bila uredna. Sto se place tice, sramota je da netko na komplikacijama dobiva ista manje od svoje pune place. Ja imam daleko vecu placu od tog njihovog maximuma 4200 kn i ovo mi je vise nego bezobrazno ali sto ces. U susjednoj Madarskoj kad dobijes dijete sad ne znam za period trudnoce, ali povise ti za 50% primanja kako bi poticali natalitet.

Ma ova naša divna država, misle da to kaj su povećali tu naknadu na 4200 da su super napravili za pronatalitetni poticaj. To nije nikakav poticaj. I ovo isto što su predložili da i drugih pola godine porodiljnog bude puna plaća, sve mi se čini da je to samo kupovanje glasova i da od toga neće ništa biti. Žalosno je sve to.

• Pikulica19
    25. Ožujak 2019. 12:54

Magica

renata.koscec

Magica

renata.koscec

Magica

Frajla

Magica

Bog zenskice evo da vam se i ja prideuzim. Cestitam prvo svima koji su uspjeli ostat trudni i zelim svima da imaju super trudnocu.ja sam bila u petak na ultrazvuku i kaze sve super tek je pocetak. I rekla da dodem u cetvrtak oped na ultrazvuk. Je to normalno da se za tjedan dana oped mora ici? Malo me to zabrinulo i ako je rekla da je sve za sad ok.
    Evo mala slikica mozda neko se bolje razumije u to ako se uopce moze ista prepoznat.

Ne vide se podaci na slici, pretpostavljam da je jos rana ltrudnoca i da se jos nije culo srčeko, pa je zato dr rekla da dodes opet.
    Koliko si tjedana?

Hvala.
    Rekla mi je da je velivcina od 4 tjedna. Moj muz me zeza da su dvoje pa da me zato oce po o o vidjet. Jer on kao vidi dvije tockice heheh. nista valjda je sve okic. Vidjecemo u cetvrtak.

Haha, ja sam sutra 7 tt a trbuh mi je kao da sam 4 mj trudna, pa se zezam, ako nisu blizanci, onda stvarno :) .

Ja sad neznam kako je ona kod mene izracunala 4 tjedna. Jer sam 9.2 mu je bio prvi dan zadnje menstruacije. I ja sam sva napuhana ko da sam nekoliko mjeseci trudna hehehehe

Meni je 12.02. prvi dan zadnje menstruacije i prema tome sam 6tt a ti si koji dan prije mene pa bi trebala biti 7tt. Probaj si tu izračunatihttps://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-online/kalendar-trudnoce .
    Kad sam zvala pred dva tj., sestra od ginića mi je rekla da sam 4+1 tada.
    Za tjedan dana idem na prvi pregled pa ću točno znati.

Hvala sad mi pise tamo da sam 7tt ali 5 od oplodnje. E to je onda to. Hehe

Magica, ja sam ti imala prvi dan menge 05.02., i od toga ti krecu tjedni i meni je danas 6+6tt a ako si ti 09.02. onda si ti po logici 6+2tt 😉
    A svakako ce ti po velicini bebe prosudit oni po svojim prognozama ... 🤷‍♀️

• Pikulica19
    25. Ožujak 2019. 13:12

renata.koscec

Magica

Frajla

Magica

Koliko si tjedana?

Hvala.

I ja sam sutra tocno 7tt, weeeeee... I isto imam trbuh veci.... To valjda sto sam bila nafilana hormonima pa se i crijeva rasirila i ulijenila 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.