Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matcha
    25. Ožujak 2019. 13:31

Pozdrav svima

Ako, daj boze, sve bude u redu nasa bi bebica trebala stici pocetkom 11og mjeseca. 
    Trenutno smo (racunam po Daysy Monitoru, koji mjeri basalnu temperaturu) u 6-7om tjednu. Prekosutra idem na pregled, da potvrdimo trudnocu (ma da sam piskila na 4 stapica jer nisam mogla vjerovat :D). 
    Nismo mislili da ce iz prve upaliti, ali evo jos smo sretiniji, pogotovo jer sam za vrijeme kada sam trebala dobiti mjesecnicu imala krvarenje. I nakon mjesecnice sam imala laka krvarenja, ali to mi nije nista neobicno, posto imam endometrijozu pa nisam mislila da je u pitanju trudnoca. Ali posto su me grudi pocele boljeti sam napravila test (uvijek se nadas, ma da mislis da nemoze bit) i tako sad cekamo nasu bebicu. 

• renata.koscec
    25. Ožujak 2019. 13:44

Pikulica19

renata.koscec

Magica

Frajla

Magica

Bog zenskice evo da vam se i ja prideuzim. Cestitam prvo svima koji su uspjeli ostat trudni i zelim svima da imaju super trudnocu.ja sam bila u petak na ultrazvuku i kaze sve super tek je pocetak. I rekla da dodem u cetvrtak oped na ultrazvuk. Je to normalno da se za tjedan dana oped mora ici? Malo me to zabrinulo i ako je rekla da je sve za sad ok.
    Evo mala slikica mozda neko se bolje razumije u to ako se uopce moze ista prepoznat.

Dobro nam dosla i imala skolsku trudnocu 😀
    Ne vide se podaci na slici, pretpostavljam da je jos rana ltrudnoca i da se jos nije culo srčeko, pa je zato dr rekla da dodes opet.
    Koliko si tjedana?

Hvala.
    Rekla mi je da je velivcina od 4 tjedna. Moj muz me zeza da su dvoje pa da me zato oce po o o vidjet. Jer on kao vidi dvije tockice heheh. nista valjda je sve okic. Vidjecemo u cetvrtak.

Haha, ja sam sutra 7 tt a trbuh mi je kao da sam 4 mj trudna, pa se zezam, ako nisu blizanci, onda stvarno :) .

I ja sam sutra tocno 7tt, weeeeee… I isto imam trbuh veci…. To valjda sto sam bila nafilana hormonima pa se i crijeva rasirila i ulijenila 🙈

Ja sam na Duphastonima pa mislim da od njih 

felicita28
    25. Ožujak 2019. 13:50

Hvala cure na brzim odgovorima :) pa da...meni je placa veca od 4200 kn znaci bez obzira na to ako sam dobro skuzila mogu dobiti 4200 na komplikacija i 4200 prvih 6 mjeseci?

Julie
    25. Ožujak 2019. 14:09

felicita28

Hvala cure na brzim odgovorima :) pa da…meni je placa veca od 4200 kn znaci bez obzira na to ako sam dobro skuzila mogu dobiti 4200 na komplikacija i 4200 prvih 6 mjeseci?

Nazalost da. 🙄

Frajla
    25. Ožujak 2019. 14:10

felicita28

Hvala cure na brzim odgovorima :) pa da…meni je placa veca od 4200 kn znaci bez obzira na to ako sam dobro skuzila mogu dobiti 4200 na komplikacija i 4200 prvih 6 mjeseci?

Ne, ne, prvih 6 mjeseci dobivas punu placu i 45 dana prije termina
    Odes u firmu, oni ti daju papir s prosjekom placa za zadnjih 6 mjeseci i izracunom na temelju toga kolika ti je prosjecna satnica. I onda ti hzzo isplacuje na temelju te satnice, evo npr 3. mjesec ima 21 radi dan, a 4. 22 radna dana, pa se ne dobije ista naknada. Ali tu je to negdje, nekad malo vise, nekad malo manje

felicita28
    25. Ožujak 2019. 14:10

Bezveze...al bolje nista nego nista...u ovom slucaju bilo bi bolje da imam manju placu, pa bi imala na porodilknom vecu sada hehe

• Pikulica19
    25. Ožujak 2019. 14:13

renata.koscec

Pikulica19

renata.koscec

Magica

Frajla

Magica

Bog zenskice evo da vam se i ja prideuzim. Cestitam prvo svima koji su uspjeli ostat trudni i zelim svima da imaju super trudnocu.ja sam bila u petak na ultrazvuku i kaze sve super tek je pocetak. I rekla da dodem u cetvrtak oped na ultrazvuk. Je to normalno da se za tjedan dana oped mora ici? Malo me to zabrinulo i ako je rekla da je sve za sad ok.
    Evo mala slikica mozda neko se bolje razumije u to ako se uopce moze ista prepoznat.

Dobro nam dosla i imala skolsku trudnocu 😀
    Ne vide se podaci na slici, pretpostavljam da je jos rana ltrudnoca i da se jos nije culo srčeko, pa je zato dr rekla da dodes opet.
    Koliko si tjedana?

Hvala.
    Rekla mi je da je velivcina od 4 tjedna. Moj muz me zeza da su dvoje pa da me zato oce po o o vidjet. Jer on kao vidi dvije tockice heheh. nista valjda je sve okic. Vidjecemo u cetvrtak.

Haha, ja sam sutra 7 tt a trbuh mi je kao da sam 4 mj trudna, pa se zezam, ako nisu blizanci, onda stvarno :) .

I ja sam sutra tocno 7tt, weeeeee… I isto imam trbuh veci…. To valjda sto sam bila nafilana hormonima pa se i crijeva rasirila i ulijenila 🙈

Ja sam na Duphastonima pa mislim da od njih

I ja sam i na njima i jos i Decortin i Folacin pa ne mogu tocno odredit od kojih mi je.... Ali evo nasli smo zajednickim snagama uzrocnika napuhanog trbuha 🤣🤣🤣

Frajla
    25. Ožujak 2019. 14:18

felicita28

Bezveze…al bolje nista nego nista…u ovom slucaju bilo bi bolje da imam manju placu, pa bi imala na porodilknom vecu sada hehe

Nebi, da imas manji dobila bi svoju placu
    Skrtice su to, nece se oni zezniti u neciju korist 😏

25. Ožujak 2019. 15:06

Bokic zenice.. Imam jedno pitanje.. Ima li koja problem sa zatvorom? Naime meni je ovo vec 4 dan kako ne idem na wc sto mi je cudno jer inace ujutro poslje kave odmah mogu ici.. Sad me vec ovo pati pomalo.  

mc_zgb
    25. Ožujak 2019. 15:09

Manich

Bokic zenice.. Imam jedno pitanje.. Ima li koja problem sa zatvorom? Naime meni je ovo vec 4 dan kako ne idem na wc sto mi je cudno jer inace ujutro poslje kave odmah mogu ici.. Sad me vec ovo pati pomalo.

Ja imam blago rečeno cijeli život s time problema. Napokon sam prije godinu dana našla nešto što mi funckionira, a to su Magnezij kapsule (od Twinlab, 375 mg), piše High Potency, dietar supplement. To navečer popijem i idući dan sve funkcionira. E sad ne znam kak funkcionira s ljudima koji imaju normalno probavu, ali svakako ti vrijedi probati.  I plus, magnezij općenito opušta mišiće i meni je doktorica rekla da slobodno i dapače pijem u trudnoći (do negdje 36. tjedna).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.