Pozdrav cure, danas sam bila na pregledu, sve ok, bebica se ritala, mahala ručicama i nožicama, baš super osećaj :) rekao mi je da je izgleda koji dan veća trudnoća, trebala bi biti 10 tjedana ravno, ali kaže da je 10 + 2/3, izgleda je ranije bila ovulacija.. u svakom slučaju sad sam mirnija kad sam videla bebicu i jedva čekam ponovo pregled :) sutra idem na onaj test za šećer i jedva čekam da se i toga rešim…
Novim trudnicama želim školsku trudnoću i pozdrav svima, nisam previše aktivna, ali čitam stalno :)
Ajme divota Točno znam taj osjećaj, meni je tako bilo isto. Nešto predivno. Uživaj!
curke sta vi mislite o ovim nalazima jesu dobri?
url=https://lilypie.com]
Hahahha curke jos jedan cudan problem mi se desio evo vec drugi put... Prvi put nekako odmah nakon sto sam saznala da sam trudna mi je izbio herpes na usnici.. I eo danas je opet izbio... Jel to ima kakve veze sa trudnocom.. Inace mi se to desi jednom godisnje ako mi imunitet padne... Imam one flastere i kremicu za to pa odma suzbijem cim izbije pa nebude strasno ali eto meni se to isto desava..
Da, a najbolje mi bilo kad je otvorio kutijicu pa pitao sta ce nam duda😆. Sto je najbolje, radili smo na bebi i svejedno je ostao zbunjen. Onda sam mu rekla da ima u kutijici jos nesto pa je uzeo test i vidio dvije crte. Vrtio se na stolici i govorio od soka "daj seres"😂😂😂😂. Bio je presmijesan🤣
😄 mogu zamisliti kako to izgleda 😄.. ma i ovaj ce moj tako sigurno, jer smo za ne povjerovat uspjeli od prve iako je on dosao tek na 20-ti dan ciklusa.. kontala sam i ja da ga zavlacim da sam mu kupila sat, tako nece pomisliti odmah da nesto smijeram, dok ne otvori, uglavnom javit cu kako je proslo
Bog zenskice evo da vam se i ja prideuzim. Cestitam prvo svima koji su uspjeli ostat trudni i zelim svima da imaju super trudnocu.ja sam bila u petak na ultrazvuku i kaze sve super tek je pocetak. I rekla da dodem u cetvrtak oped na ultrazvuk. Je to normalno da se za tjedan dana oped mora ici? Malo me to zabrinulo i ako je rekla da je sve za sad ok.
Evo mala slikica mozda neko se bolje razumije u to ako se uopce moze ista prepoznat.
Dobro nam dosla i imala skolsku trudnocu 😀
Ne vide se podaci na slici, pretpostavljam da je jos rana ltrudnoca i da se jos nije culo srčeko, pa je zato dr rekla da dodes opet.
Koliko si tjedana?
Hvala.
Rekla mi je da je velivcina od 4 tjedna. Moj muz me zeza da su dvoje pa da me zato oce po o o vidjet. Jer on kao vidi dvije tockice heheh. nista valjda je sve okic. Vidjecemo u cetvrtak.
Haha, ja sam sutra 7 tt a trbuh mi je kao da sam 4 mj trudna, pa se zezam, ako nisu blizanci, onda stvarno :) .
Ja sad neznam kako je ona kod mene izracunala 4 tjedna. Jer sam 9.2 mu je bio prvi dan zadnje menstruacije. I ja sam sva napuhana ko da sam nekoliko mjeseci trudna hehehehe
Meni je 12.02. prvi dan zadnje menstruacije i prema tome sam 6tt a ti si koji dan prije mene pa bi trebala biti 7tt. Probaj si tu izračunatihttps://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-online/kalendar-trudnoce .
Kad sam zvala pred dva tj., sestra od ginića mi je rekla da sam 4+1 tada.
Za tjedan dana idem na prvi pregled pa ću točno znati.
Meni je isto 12.2. 😀
Stavite si ovo cudo dolje, pa ono vroji svaki dan 😉
Meni je 10.02 i 6+1danas.. terminuse sve
Da, a najbolje mi bilo kad je otvorio kutijicu pa pitao sta ce nam duda😆. Sto je najbolje, radili smo na bebi i svejedno je ostao zbunjen. Onda sam mu rekla da ima u kutijici jos nesto pa je uzeo test i vidio dvije crte. Vrtio se na stolici i govorio od soka "daj seres"😂😂😂😂. Bio je presmijesan🤣
😄 mogu zamisliti kako to izgleda 😄.. ma i ovaj ce moj tako sigurno, jer smo za ne povjerovat uspjeli od prve iako je on dosao tek na 20-ti dan ciklusa.. kontala sam i ja da ga zavlacim da sam mu kupila sat, tako nece pomisliti odmah da nesto smijeram, dok ne otvori, uglavnom javit cu kako je proslo
Ima ona salica za kavu ili caj...budr skroz crna a kad natocis vrucu vodu u nju pojavi se natpks postat ces tata...to je fora meni isto. Evo ovako izgleda
I ja sam tako, ujutro u 5:30 napravila test i usuljala se u krevet, inace se tesko budi al kad sam mu sapnila da ce ponovno postat tata skocio ko da je potres 😀
Ima ona salica za kavu ili caj…budr skroz crna a kad natocis vrucu vodu u nju pojavi se natpks postat ces tata…to je fora meni isto. Evo ovako izgleda
Ja sam oduvijek mastala kako cu svog dragog iznenadit ali cim sam napravila test skocila sam mu u krevet i nisam to mogla drzat za sebe…
Fora je stvarno 😁.. i ja cu na kraju na vratima da kazem 😅😅😅
Ima ona salica za kavu ili caj…budr skroz crna a kad natocis vrucu vodu u nju pojavi se natpks postat ces tata…to je fora meni isto. Evo ovako izgleda
Ja sam oduvijek mastala kako cu svog dragog iznenadit ali cim sam napravila test skocila sam mu u krevet i nisam to mogla drzat za sebe…
Da, na tu salicu sam i ja mislila u postu kad sam opisivala 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji