Bokic zenice.. Imam jedno pitanje.. Ima li koja problem sa zatvorom? Naime meni je ovo vec 4 dan kako ne idem na wc sto mi je cudno jer inace ujutro poslje kave odmah mogu ici.. Sad me vec ovo pati pomalo.
To je jedna od čari trudnoće🤣
Meni pomaže b.Aktiv smoothie. Mozes probati i s donat mg ali ne vise od 3 decilitra dnevno. I pokusaj da prije jutarnje kave pojedes neko voce tipa naranca pa onda popijes kavu.☺
Bokic zenice.. Imam jedno pitanje.. Ima li koja problem sa zatvorom? Naime meni je ovo vec 4 dan kako ne idem na wc sto mi je cudno jer inace ujutro poslje kave odmah mogu ici.. Sad me vec ovo pati pomalo.
I ja sam imala, to je normalno. Pij donat mg, ja recimo kako sam prestala uzimati folnu pa krenula na druge vitamine u kojima ima dosta magnezija nemam vise problema, ali kazem bilo mi je kao i tebi. Ja inace nikad nisam pila kavu pa mi je bilo jos gore jer nista ne bi pomoglo 🙄
Cari trudnoće 😏
Uz magnezij sto su cure vec rekle ja bi preporučila voce (osim banane), puno vode i vlakana. Super su mi zobene mekinje (uzmem u mulleru, njihov marka), to stavim u toplo mlijeko da nabubri, dodam kako, nekad otopim kociku, dvije cokolade, mozes dodati malo meda i bude ko cokolino 😄
Dok cudoviste spava da napisem sto se sjecam da se moze dobiti od poklona/popusta
Dm - daju poklon za trudnice, torba, knjizica s kuponima, dnevnik trudnoce i neke knjizice o njezi bebe i sl. Kad se beba rodi posaljete nekog s karticom i rodnim listom, pa se dobije mali paket pampers pelena i jos jedna knjizica s kuponima. Otkad imaju ovaj novi sustav bodova kod njih najvise kupujem i malo malo imam popust na racun. Odem kad je 15% na sve, kombiniram sce moguce kupone i sve mi prolazi 😎
Muller - registrirala se i dobila kupon 15% na odjelu za bebe, ali na vrijedi za adaptirana mlijeka i pelene. Na kraju nisam uopce ni iskoristila. Po meni nije vrijedno truda
Bipa - uclanite se u bipo klub, pa onda stalno imate 10% popusta na sve za bebe i jos svaki mjesec imaju nesto na akciji
Bubamara - dobije se poklon dobrodoslice, bila je mam dudica (pored svih kupljenih na kraju nam je ona bila najbolja) i nekih testera (hranu odmah prosljedite u kantu jer je kratak rok). S karticom je neki dan u tjednu sve 10% jeftinije, zaboravih koji
Jgl - poslali mi doma aqua maris kapi za bebu, kasnije u tu bocicu mozete sipati fiziolosku i nju kapati u nosic 😉
Hipp - dobila sam paket vlazih maramica, zlicu i testera (neki dobiju zastitu za sunce za auto i sl, nije svima isto)
Pampers -moze se isto registrirati, ali sam cula da posalju 2 pelene, pa mi se nije dalo zezati a tim
Ako jos netko nesto zna pisite 😀
Pozdrav drage kolegice trudnice
Ja i nisam baš sigurna jel moja beba bude više ljetna ili jesenska, ali svejedno ću vam se pridružiti. Mi smo danas napunili 16 tjedana, za sad je sve u redu i još uvijek ne znamo jesmo dečko ili curica (nadam se da će sljedeći pregled biti uspješan po tom pitanju)
Joj vi ste ovdje baš raspisane, to mi je tak super, cijelo jutro čitam temu ne bih li što veći dio uspjela pohvatat.
Za ove curke koje su nažalost ostale bez svojih bebica, baš mi je žao i nadam se da ćete što prije i bolje proći kroz tu tužnu fazu i baciti se u nove pobjede.. ne bih to nikad nikome poželjela jer ja se toliko veselim svojem čudu i već sad jedva čekam da dođe na svijet.
Eto, za početak samo to, htjela sam vas samo pozdraviti pa ću se poslije uključiti u sva ta pitanja i odgovore.
Ja i nisam baš sigurna jel moja beba bude više ljetna ili jesenska, ali svejedno ću vam se pridružiti. Mi smo danas napunili 16 tjedana, za sad je sve u redu i još uvijek ne znamo jesmo dečko ili curica (nadam se da će sljedeći pregled biti uspješan po tom pitanju)
Joj vi ste ovdje baš raspisane, to mi je tak super, cijelo jutro čitam temu ne bih li što veći dio uspjela pohvatat.
Za ove curke koje su nažalost ostale bez svojih bebica, baš mi je žao i nadam se da ćete što prije i bolje proći kroz tu tužnu fazu i baciti se u nove pobjede.. ne bih to nikad nikome poželjela jer ja se toliko veselim svojem čudu i već sad jedva čekam da dođe na svijet.
Eto, za početak samo to, htjela sam vas samo pozdraviti pa ću se poslije uključiti u sva ta pitanja i odgovore.
Dobrodosla 😊
Dobrodosla 😘
Dobro nam dosla :) Frajla super si ovo napisala za poklone..za neke od njih nisam ni znala :)
Hvalaaaa curkeee ja kupila donat mg inace mi pase on popijem casu uz kavu jutarnju i milina.. Sad sam popila dvije case jer mi stvarno treba olaksanje nakon 4 dana . Prije sam imala problema sa hemoroidima pojavili mi se prosle godine zbog jednog dana kad sam jela ljuto i od onda svaki put cim ne idem dva dana na wc ponovno me uhvate i jakooo me toga strah u trudnoci jer su grozni i bolni i nimalo ugodni i inace a kamoli u trudnoci. Vocaaa jedem inace jakoo puno cak sam ovih dana tamanila puno jabuka pa mi cudno sto nisam isla na wc. Ali eo donat ce pomoci pa ce se sve vratit u normalu. I daaaa bomeee cari trudnoce hahaha nekad se pitam zasto se ovo zove blazeno stanje kad ima dana kad se uopce ne osjecam blazeno hahaahahah.. Al i dalje volim ovu malu bebicu... Pusaaaa svima.. Novima zelim urednu trudnocu...
Pozdrav cure, danas sam bila na pregledu, sve ok, bebica se ritala, mahala ručicama i nožicama, baš super osećaj :) rekao mi je da je izgleda koji dan veća trudnoća, trebala bi biti 10 tjedana ravno, ali kaže da je 10 + 2/3, izgleda je ranije bila ovulacija.. u svakom slučaju sad sam mirnija kad sam videla bebicu i jedva čekam ponovo pregled :) sutra idem na onaj test za šećer i jedva čekam da se i toga rešim...
Novim trudnicama želim školsku trudnoću i pozdrav svima, nisam previše aktivna, ali čitam stalno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji