Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    15. Rujan 2019. 17:32

Ej curke 😘
    Evo ja dns bila na ctgu.. Trudova nema... Pregled mi nije radio, reko da dodjem sutra ponovo... Opet ponovio da nebi forsirao nista da se ne mucimo ni ja ni bebica... I kad sam dosla kuci na ulosku opet citav komad sluznog cepa... Tri dana mi vec ide malo na malo al sad je bas bio komad... Nadam se da ce krenit pomalo jer je i meni vec dosta, svaki dan do bolnice 50 km 😣

• sunshine1
    15. Rujan 2019. 17:42

Apropo posjeta i gledanja u sise. Cekajte kad pocnu sa komentarima da beba sigurno place jer nemas dovoljno mlijeka, daj joj bocu gladna je zato place, daj joj vode zedna je, ne moze pit samo mlijeko iz sise mora put vodu. Ono beba dobije 1kg u prvih mj dana dojenja i dodjes s vaganja i beba pocne plakat: jesi ti sigurna da imas mlijeka? Joj ej tlak mi je na trista vec sada kad se sjetim a sve sam te komentare prosla s prvim djetetom. Sta je uzimas cim za place narucit ce se na ruke, mora malo i plakat manje ce pišat itd itd. Oooo Božee.. I to ti sve govore zene koje dana nisu dojile jer one nisu imale mlijeka. A to su valjda zakljucile po tome sto bi beba u danu, gle cuda, znala i plakat, a inace bebe plaču samo kad su gladne. Ubit cu se. 🤯

• sunshine1
    15. Rujan 2019. 17:45

Skužajte, mene dobrano peru živci kako se kraj bliži. A ne javljam se nikako Al vako kad mi prekipi moram se ispuhat😂😂

15. Rujan 2019. 17:53

sunshine1

Apropo posjeta i gledanja u sise. Cekajte kad pocnu sa komentarima da beba sigurno place jer nemas dovoljno mlijeka, daj joj bocu gladna je zato place, daj joj vode zedna je, ne moze pit samo mlijeko iz sise mora put vodu. Ono beba dobije 1kg u prvih mj dana dojenja i dodjes s vaganja i beba pocne plakat: jesi ti sigurna da imas mlijeka? Joj ej tlak mi je na trista vec sada kad se sjetim a sve sam te komentare prosla s prvim djetetom. Sta je uzimas cim za place narucit ce se na ruke, mora malo i plakat manje ce pišat itd itd. Oooo Božee.. I to ti sve govore zene koje dana nisu dojile jer one nisu imale mlijeka. A to su valjda zakljucile po tome sto bi beba u danu, gle cuda, znala i plakat, a inace bebe plaču samo kad su gladne. Ubit cu se. 🤯

👍👍 Sve to sam cula osim ovog za dojenje za mljeko da dojim pitam se sto bi tek tad bilo 🤦‍♀️

Julie
    15. Rujan 2019. 18:39

Ayla ajme majko mila 🤦 nit si glupa nit nesposobna. Bitno da si sad sama i u miru 💖
    S toliko ljubavi pricas o svojoj kcerki, da se rastopim ksd citam tvoje postove. Bas imas onaj model ponasanja mame lavice koja bi poderala bilo koga za svojeg lavica i predivno mi je to. Jos kad si napisala da si ljubomorna kad ju drugi drze bas me to nasmijalo, reko tako cu sigurno i ja. Vec me seka zezala da ja sigurno necu dst nikome da mu pride 😂🙈😍

Julie
    15. Rujan 2019. 18:53

Deja ajmeeeeeee donijet ću Nutellu i bijelu Lino ladu i idemo se ubit od šećera 😂🙈

15. Rujan 2019. 19:07

Julie

Ayla ajme majko mila 🤦 nit si glupa nit nesposobna. Bitno da si sad sama i u miru 💖
    S toliko ljubavi pricas o svojoj kcerki, da se rastopim ksd citam tvoje postove. Bas imas onaj model ponasanja mame lavice koja bi poderala bilo koga za svojeg lavica i predivno mi je to. Jos kad si napisala da si ljubomorna kad ju drugi drze bas me to nasmijalo, reko tako cu sigurno i ja. Vec me seka zezala da ja sigurno necu dst nikome da mu pride 😂🙈😍

Velika je to ljubav, uskoro ces ju i ti osjetiti, neopisiva sreca i ponos i nije mi zao one boli koju sam prosla kad mi ona podari svoj osmjeh vidim zasto se vrijedi boriti, ja sam za sve svoje zastitnicki nastrojena a ovo je samo nesta na sto sam posebno osjetljiva 💕😘

15. Rujan 2019. 19:08

Deja1988

Ayla- a bas mi je zao da nemate svoj mir…Ljudi su bas uzasni😩😩🙄 Sreca kod mene nemaju gdje spavati (osim na kutnoj u boravku) ali nema potrebe jer su svi blizu….Hvala Bogu🤣🤣🤣🤣 Ja bi isto kao ti zivcanila 😁 Sad uzivajte u miru sa curkom🥰🥰
    Sunshine-🤣🤣ja nisam pri kraju,pa me peru zivci😁😁

Naravno svaki trenutak 🥰🥰 

15. Rujan 2019. 19:09

Deja1988

Dodite curke😋🤗🤗Meni je dosla uzasna zelja za palacinkama dok sam odmarala….skuham za rucak varivo mahune sa komadicima teletine,i idem leci…ali ne,vrag ne da mira i dignem se i ispecem palacinke,i upropastim sve🤦‍♀️😁😁

Eto mene s duo lino ladom, plazmom i bananama 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

luce35
    15. Rujan 2019. 19:14

Ooo sto mi mast vadis palacinkama 🤣🤣, a spremam se na guk profil

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.