Lolly draga bas mi je zao sto je tako lose bilo... Strasno stvarno, pa sto nisu cekali da krene porod sam od sebe, joj.... Bitno je da ste oboje dobro, ali zalosno sto si morala proci kroz takve muke... 😘
Kad smo kod savjeta svakakvih, trebate čuti savjete i objašnjenja zašto sam ja prešla termin 🤣 od toga kako nisam trebala slušati doktore i mirovati, nisam trebala uzimati utrogestan koji mi je bio propisan punih 2 tjedna pa sada da se sigurno ne seksam dovoljno, da trebam jesti samo ljuto i danas vrh da neka idem TRČATI NA SLJEME!! 🤦🤦🤦 Nakon što sam skoro cijelu trudnoću morala mirovati.. ljudi samo čekaju priliku da bi davali savjete bez da ih itko pita i tako ih treba i otepst
Ja ne vjerujem, sve bolje od boljega 🤦♀️ stvarno ljudi svasta kazu pa ostanu zivi 🙄 sad vidim da sam sretna jer sam rodila prije inace bi zavrsila u ludnici.. Drzi se i blokiraj dosadne ljude na mob 😘
Lolly zvuci strasno, zar ne mogu na uzv-u primijetiti tu vrpcu oko vrata 😢 znam da nekim bebicama i oko noge zna zapet pa nikako ne mogu izici dolje vec hitan carski. Srecom sve je proslo kako treba i sad se brzo oporavite, mazite i odmarajte 💕
Lolly drzi se stara, nadam se da ces sto prije zaboraviti to ruzno iskustvo ja svoje vec jesam kad drzim ovu srećicu u rukama nadam se da ces i ti 💕🥰😘
Lala i ja sam bila za dojenje jer to jos dodatno poveziva majku i bebu, ja ne dojim al joj zato dajem maksimalnu ljubav i paznju 🙂
Lolly drago mi je da je nakon svega sve dobro zavrsilo i nadam se da ces se brzo oporaviti i zaboraviti na sve lose kad se pocnes ljepo maziti sa svojim bebacem... Zelim vam sve najbolje.. ❤️😘
Mene danas oprale emocije zbog svega sto loseg sto dobrog i nisam si mogla pomoc nego sam se morala isplakat.. Sad mi je lakse kao da sam izbacila sve to iz sebe.. Hormoni ludi sto reci.. 🤣😅
Hvala svima! Evo, ne znam kako nisu vidjeli na uzv da je vrpca oko vrata, a radili su mi ga u petak navečer, par sati prije prvog gela.
Sad pokušavamo dojiti. Za sada ni kapi, ali ga stavljam max na prsa pa ćemo vidjeti.
Držite se svi koji uskoro krećete u ovu avanturu. :)
Curke vjerojatno sve spavate, zadnjih sat vremena su krenuli ocito ti prvi trudovi koji su u razmaku 10-15 min jer ih mjerim, ne traju dugo i nisu bolni pa se da fino prodisati. Vjerojatno nisu laznjaci.
Evo meni jucer bio rodendan i svi se zezamo ma nebu jucer! I legnemo spavat i evo u 1:30 puko vodenjak ponovo filmski :) ctg ocitava nes malo trudova. Hvala bogu nije 1 prst nego 4. Imam sad hodat pa cemo vidjet kroz sat kakvo ce bit stanje!
Jutroooo 🦉
Julie ma znas da se ne spava, evo vec skoro pol sata 🙈.... Pocelo je 🤗 jel ti to ides za bolnicu ili si jos kuci pa cekas jos malo?
Sretno 🥰
Lolly kako se u par minuta moze sve zakomplicirat bas nepredvidivo... Najbitnije da ste vas dvoje zajedno i da imas pomoc med. osoblja dok sebi dodjes od svega i nemoj se forsirati samo to je sve sok bio i za tebe... Drz nam se i nek beba samo napreduje pa makar i na bocici 🥰💕
Sortiraj odgovore
Najstariji