Lolly drago mi je da je nakon svega sve dobro zavrsilo i nadam se da ces se brzo oporaviti i zaboraviti na sve lose kad se pocnes ljepo maziti sa svojim bebacem... Zelim vam sve najbolje.. ❤️😘
Mene danas oprale emocije zbog svega sto loseg sto dobrog i nisam si mogla pomoc nego sam se morala isplakat.. Sad mi je lakse kao da sam izbacila sve to iz sebe.. Hormoni ludi sto reci.. 🤣😅
Hvala svima! Evo, ne znam kako nisu vidjeli na uzv da je vrpca oko vrata, a radili su mi ga u petak navečer, par sati prije prvog gela.
Sad pokušavamo dojiti. Za sada ni kapi, ali ga stavljam max na prsa pa ćemo vidjeti.
Držite se svi koji uskoro krećete u ovu avanturu. :)
Curke vjerojatno sve spavate, zadnjih sat vremena su krenuli ocito ti prvi trudovi koji su u razmaku 10-15 min jer ih mjerim, ne traju dugo i nisu bolni pa se da fino prodisati. Vjerojatno nisu laznjaci.

Evo meni jucer bio rodendan i svi se zezamo ma nebu jucer! I legnemo spavat i evo u 1:30 puko vodenjak ponovo filmski :) ctg ocitava nes malo trudova. Hvala bogu nije 1 prst nego 4. Imam sad hodat pa cemo vidjet kroz sat kakvo ce bit stanje!

Jutroooo 🦉
Julie ma znas da se ne spava, evo vec skoro pol sata 🙈.... Pocelo je 🤗 jel ti to ides za bolnicu ili si jos kuci pa cekas jos malo?
Sretno 🥰
Lolly kako se u par minuta moze sve zakomplicirat bas nepredvidivo... Najbitnije da ste vas dvoje zajedno i da imas pomoc med. osoblja dok sebi dodjes od svega i nemoj se forsirati samo to je sve sok bio i za tebe... Drz nam se i nek beba samo napreduje pa makar i na bocici 🥰💕

Jutroooo 🦉
Julie ma znas da se ne spava, evo vec skoro pol sata 🙈…. Pocelo je 🤗 jel ti to ides za bolnicu ili si jos kuci pa cekas jos malo?
Sretno 🥰
Lolly kako se u par minuta moze sve zakomplicirat bas nepredvidivo… Najbitnije da ste vas dvoje zajedno i da imas pomoc med. osoblja dok sebi dodjes od svega i nemoj se forsirati samo to je sve sok bio i za tebe… Drz nam se i nek beba samo napreduje pa makar i na bocici 🥰💕
Jos sam doma, cekat cu da budu 7-10 min. Moram kosu oprati i zbigecat se. 😂🙈 Iskreno dremam izmedu trudova da skupim snagu za kasnije.

Lalolita sretan ti jucerasnji rodjkas i sve najbolje ti zelim od sveg srca i da bebica dodje filmski kako ti je i krenulo 🥰 sretno...
...
Deja mamis palačinkicama 😍 mogle smo se nac na pol puta 🤣🤣 i ja sam neki dan radila fritule necacima, ajme radila sam ih u tri puta jer nisam stajat mogla koliko me rezalo dole tak da vise nist ne radim sto se samo ne zamuti i ispece....🙈
...
Ja mislim da necu uspjet vise nit zaspat koliko imam zelju da sto prije dns imam uzv i vidim mrvicu svoju malu 🥰💕

Jutroooo 🦉
Julie ma znas da se ne spava, evo vec skoro pol sata 🙈…. Pocelo je 🤗 jel ti to ides za bolnicu ili si jos kuci pa cekas jos malo?
Sretno 🥰
Lolly kako se u par minuta moze sve zakomplicirat bas nepredvidivo… Najbitnije da ste vas dvoje zajedno i da imas pomoc med. osoblja dok sebi dodjes od svega i nemoj se forsirati samo to je sve sok bio i za tebe… Drz nam se i nek beba samo napreduje pa makar i na bocici 🥰💕
Jos sam doma, cekat cu da budu 7-10 min. Moram kosu oprati i zbigecat se. 😂🙈 Iskreno dremam izmedu trudova da skupim snagu za kasnije.
Tak si i ja mislim, sve sto mi se termin bude vise blizio ja cu sve cesce prat kosu a ako bude cista ko sad jer sam ju sinoc oprala i sredila onda cu od dosade i lokne si napravit 🤣🤣🤣🤣

Lalolita sretan ti rodendan i sretno 😍
Mojoj seki i sogiju je danas godisnjica braka, mozda dobiju pravi poklon, prvi puta postaju tetak i tetka 😍💖
Pikulica sretno na pregledu 🤗

Lalolita sretan ti rodendan i sretno 😍
Mojoj seki i sogiju je danas godisnjica braka, mozda dobiju pravi poklon, prvi puta postaju tetak i tetka 😍💖
Pikulica sretno na pregledu 🤗
Hvala ti 🤗 sretno i tebi na porodu, ma sigurno ce to krenuti jace i doci ce im najljepši poklon 🥰
Ja sam dobila necaka dan nakon sto sam vozacki polozila po njemu mjerim svoje vozacko iskustvo 🤣😊💕

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji