Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    16. Rujan 2019. 03:58

Pikulica19

Jutroooo 🦉
    Julie ma znas da se ne spava, evo vec skoro pol sata 🙈…. Pocelo je 🤗 jel ti to ides za bolnicu ili si jos kuci pa cekas jos malo?
    Sretno 🥰
    Lolly kako se u par minuta moze sve zakomplicirat bas nepredvidivo… Najbitnije da ste vas dvoje zajedno i da imas pomoc med. osoblja dok sebi dodjes od svega i nemoj se forsirati samo to je sve sok bio i za tebe… Drz nam se i nek beba samo napreduje pa makar i na bocici 🥰💕

Jos sam doma, cekat cu da budu 7-10 min. Moram kosu oprati i zbigecat se. 😂🙈 Iskreno dremam izmedu trudova da skupim snagu za kasnije.  

• Pikulica19
    16. Rujan 2019. 03:59

Lalolita sretan ti jucerasnji rodjkas i sve najbolje ti zelim od sveg srca i da bebica dodje filmski kako ti je i krenulo 🥰 sretno...
    ... 
    Deja mamis palačinkicama 😍 mogle smo se nac na pol puta 🤣🤣 i ja sam neki dan radila fritule necacima, ajme radila sam ih u tri puta jer nisam stajat mogla koliko me rezalo dole tak da vise nist ne radim sto se samo ne zamuti i ispece....🙈
    ... 
    Ja mislim da necu uspjet vise nit zaspat koliko imam zelju da sto prije dns imam uzv i vidim mrvicu svoju malu 🥰💕

• Pikulica19
    16. Rujan 2019. 04:02

Julie

Pikulica19

Jutroooo 🦉
    Julie ma znas da se ne spava, evo vec skoro pol sata 🙈…. Pocelo je 🤗 jel ti to ides za bolnicu ili si jos kuci pa cekas jos malo?
    Sretno 🥰
    Lolly kako se u par minuta moze sve zakomplicirat bas nepredvidivo… Najbitnije da ste vas dvoje zajedno i da imas pomoc med. osoblja dok sebi dodjes od svega i nemoj se forsirati samo to je sve sok bio i za tebe… Drz nam se i nek beba samo napreduje pa makar i na bocici 🥰💕

Jos sam doma, cekat cu da budu 7-10 min. Moram kosu oprati i zbigecat se. 😂🙈 Iskreno dremam izmedu trudova da skupim snagu za kasnije.

Tak si i ja mislim, sve sto mi se termin bude vise blizio ja cu sve cesce prat kosu a ako bude cista ko sad jer sam ju sinoc oprala i sredila onda cu od dosade i lokne si napravit 🤣🤣🤣🤣

Julie
    16. Rujan 2019. 04:04

Lalolita sretan ti rodendan i sretno 😍
    Mojoj seki i sogiju je danas godisnjica braka, mozda dobiju pravi poklon, prvi puta postaju tetak i tetka 😍💖
    Pikulica sretno na pregledu 🤗

• Pikulica19
    16. Rujan 2019. 04:07

Julie

Mojoj seki i sogiju je danas godisnjica braka, mozda dobiju pravi poklon, prvi puta postaju tetak i tetka 😍💖

Hvala ti 🤗 sretno i tebi na porodu, ma sigurno ce to krenuti jace i doci ce im najljepši poklon 🥰
    Ja sam dobila necaka dan nakon sto sam vozacki polozila po njemu mjerim svoje vozacko iskustvo 🤣😊💕

Julie
    16. Rujan 2019. 04:09

Pikulica19

Julie

Hvala ti 🤗 sretno i tebi na porodu, ma sigurno ce to krenuti jace i doci ce im najljepši poklon 🥰
    Ja sam dobila necaka dan nakon sto sam vozacki polozila po njemu mjerim svoje vozacko iskustvo 🤣😊💕

Hvala ti ❤️ 

• Kengurica
    16. Rujan 2019. 05:50

Julie i Lalolitala nadam se da stiscete sad vec i da cete imati ekspresn i školski porod. Sretnooo!
    Ja se probudila piskiti i meni to skroz zezne sam. Super ce mis bebom biti, ja svako njeno hranjenje vise necu moci zaspati.

16. Rujan 2019. 06:16

Lalolitala  (sretan rođendan) i Julie  sretno da bebice dodu sto prije i sto bezbolnije 😘💕 

• ReginaP
    16. Rujan 2019. 06:24

Julie, nadam se da si već u boxu i da ćemo biti cimerice 🥰🥰 nas mali dečko je odlučio noćas doći u 03:10. Ima 3520 g i 51 cm iako su vikali da je kapitalac kad je krenuo van 😂 napisem vam sve detalje malo kasnije

16. Rujan 2019. 06:27

ReginaP

Julie, nadam se da si već u boxu i da ćemo biti cimerice 🥰🥰 nas mali dečko je odlučio noćas doći u 03:10. Ima 3520 g i 51 cm iako su vikali da je kapitalac kad je krenuo van 😂 napisem vam sve detalje malo kasnije

Cestitam ti i brz oporavak ti zelim, mazite se i uzivaj😘😘💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.