Joj cure jako sam Uzbuđena i dođe mi da plačem od sreće. Kaže on osjećam mu glavicu i sve je prohodno i mekano i u tom trenutku mi prođe misao pa on je već dotaknuo našeg sina 😭😭😭😭 jedva čekam upoznati tog malog andjela. Naravno čujem bebice kako placu tamo pa sam sva bila pod dojmom ❤️🥰🧸👪
Davos cestitam, brzi oporavak zelim ❤
Julie sretnoo, mogu zamisliti veselje, ja bi isto tako bila. Mozes ti to 💪😍
Pozdrav cure. Evo i mene. Porodila sam se ranije. 09.09.2019.
Imala sam onu cistu na jajniku koja mi je napravila haos pa su me hitno porodili na carski da bi mi rešili jajnik. Na kraju su mi morali izvaditi desni jajnik i jajovod.
Na svu srecu trudnoca je bila 36+3 pa je sa bebicom sve OK i vec smo 2 dana kuci.
U bolnici sam ju vec pocela i dojiti pa smo uletjeli kuci u skok u razvoju ali samo jednu noc i sve se sad sredilo.
Sretno ostalim curama. Imala sam priliku poroditi se i prirodno i na carski. Iskreno…… blaženi prirodni porod.
Cestitam na bebici
Zao mije zbog jajnika, ali bitno da je sve dobro zavrsilo za vas obje. Cak ste i brzo dosle doma obzirom na situaciju.
Sada uzivajte, odmarajte i mazite se🥰
Curke evo da vam se javim. Bila na ctg-u. Očitava trudove, ali ja ih nisam osjetila. Mišić nas se spustio u zdjelicu i veli Roki on je spreman ❤️ Budi i ti jer to će krenut bilo koji dan.
Ajme, super
Ne mogu nizamisliti koje uzbudenje
Sretno. Jel komentirao sta tezinu ovaj puta?
Curke evo da vam se javim. Bila na ctg-u. Očitava trudove, ali ja ih nisam osjetila. Mišić nas se spustio u zdjelicu i veli Roki on je spreman ❤️ Budi i ti jer to će krenut bilo koji dan.
Jaooo stiže mali gospodin 🥰🥰
Davos cestitke, nek je sve dobro proslo i brz oporavak vam zelim! 🥰💕
Julie mogu mislit koje uzbudjenje, sretno ti 😍
Breskvica i LollyBB cestitam 🥰 Zao mi je zbog teskih poroda ali bitan je krajnji rezultat 😊 Nadam se da ce sljedeca grupa cura opet okrenuti na lagane porode 😉
Citam ovo za kile i ne vjerujem kako ste sve malo dobile. Ja sam 36+5 i na 16+ kila. Iako zvuci puno ja sam jos zadovoljna jer ne izgleda tako a moglo je i gore. Moje frendice su po skoro 30 dobile. Vecinu toga sam dobila u 2. tromjesjecu, cca 10kg, i tad sam stvarno bila gladna. Sad mi je jedinonjos uvjek ostala zelja za slatkim, svakim dan moram bar nesto, dok prije inace nisam bas za slatko. Ah, valjda ce se vratiti na staro a i o kilama cu poslje, sta je tu je, def necu sad na djetu 😊
Ja sam dobila 20 jer mi je bilo neopisivo mucno i nisam jela nego sam trpala u sebe da ublazim taj osjecaj. Kad je to konacno popustilo zadnji 3 mjeseca nisam dobila skoro nista (jedem uglavnom povrce umjesto tijesta i kruha). Doktori se zgrazaju, to im je jedan od argumenata za carski i osjecam se skroz jadno
Hvala vam na lijepim željama 🥰
Frajla nije, mali je oko 3700 i nema onaj rapidni rast ne znam kak se to zove i rekli su da je to super, da ga ima ali da se fino može poroditi tako da ne spominju vise ništa osim prirodnog poroda.
Bas mi drago, kako su te isplasiti da ce biti gigant, na kraju skroz prosjek
A opet, nisu samo kile bitne, ima tu milijun faktora.
Nije isto 4 kg na 50 ili 55 cm, to je na njima malima ogromna razlika. I velicina glavice naravno igra ulogu
Sortiraj odgovore
Najstariji