Pozdrav cure. Evo i mene. Porodila sam se ranije. 09.09.2019.
Imala sam onu cistu na jajniku koja mi je napravila haos pa su me hitno porodili na carski da bi mi rešili jajnik. Na kraju su mi morali izvaditi desni jajnik i jajovod.
Na svu srecu trudnoca je bila 36+3 pa je sa bebicom sve OK i vec smo 2 dana kuci.
U bolnici sam ju vec pocela i dojiti pa smo uletjeli kuci u skok u razvoju ali samo jednu noc i sve se sad sredilo.
Sretno ostalim curama. Imala sam priliku poroditi se i prirodno i na carski. Iskreno…… blaženi prirodni porod.
Cestitam i brz oporavak ti zelim, najbitnije da ste obadvoje dobro 💕
Znam da se ranije pisalo al zaboravila sam 🙃 koji deterdzent za bebinu robicu se pokazao najbolji?
Meni Frosch baby iz dm-a. Prašak i omekšivač. Bez životinjskog porijekla, za kožu bez iritacija. Nikakve kemije. Odličan
Curke evo da vam se javim. Bila na ctg-u. Očitava trudove, ali ja ih nisam osjetila. Mišić nas se spustio u zdjelicu i veli Roki on je spreman ❤️ Budi i ti jer to će krenut bilo koji dan.

Imala sam onu cistu na jajniku koja mi je napravila haos pa su me hitno porodili na carski da bi mi rešili jajnik. Na kraju su mi morali izvaditi desni jajnik i jajovod.
Na svu srecu trudnoca je bila 36+3 pa je sa bebicom sve OK i vec smo 2 dana kuci.
U bolnici sam ju vec pocela i dojiti pa smo uletjeli kuci u skok u razvoju ali samo jednu noc i sve se sad sredilo.
Sretno ostalim curama. Imala sam priliku poroditi se i prirodno i na carski. Iskreno…… blaženi prirodni porod.
Cestitam draga i brz oporavak zelim.. ❤️😘
Joj cure jako sam Uzbuđena i dođe mi da plačem od sreće. Kaže on osjećam mu glavicu i sve je prohodno i mekano i u tom trenutku mi prođe misao pa on je već dotaknuo našeg sina 😭😭😭😭 jedva čekam upoznati tog malog andjela. Naravno čujem bebice kako placu tamo pa sam sva bila pod dojmom ❤️🥰🧸👪

Davos cestitam, brzi oporavak zelim ❤
Julie sretnoo, mogu zamisliti veselje, ja bi isto tako bila. Mozes ti to 💪😍

Cestitam na bebici
Zao mije zbog jajnika, ali bitno da je sve dobro zavrsilo za vas obje. Cak ste i brzo dosle doma obzirom na situaciju.
Sada uzivajte, odmarajte i mazite se🥰

Curke evo da vam se javim. Bila na ctg-u. Očitava trudove, ali ja ih nisam osjetila. Mišić nas se spustio u zdjelicu i veli Roki on je spreman ❤️ Budi i ti jer to će krenut bilo koji dan.
Ajme, super
Ne mogu nizamisliti koje uzbudenje
Sretno. Jel komentirao sta tezinu ovaj puta?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji