Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    15. Rujan 2019. 19:27

Deja uznemiravas sve redom 🙈

15. Rujan 2019. 19:54

ayla

Julie

Ayla ajme majko mila 🤦 nit si glupa nit nesposobna. Bitno da si sad sama i u miru 💖
    S toliko ljubavi pricas o svojoj kcerki, da se rastopim ksd citam tvoje postove. Bas imas onaj model ponasanja mame lavice koja bi poderala bilo koga za svojeg lavica i predivno mi je to. Jos kad si napisala da si ljubomorna kad ju drugi drze bas me to nasmijalo, reko tako cu sigurno i ja. Vec me seka zezala da ja sigurno necu dst nikome da mu pride 😂🙈😍

Velika je to ljubav, uskoro ces ju i ti osjetiti, neopisiva sreca i ponos i nije mi zao one boli koju sam prosla kad mi ona podari svoj osmjeh vidim zasto se vrijedi boriti, ja sam za sve svoje zastitnicki nastrojena a ovo je samo nesta na sto sam posebno osjetljiva 💕😘

Julie i Ayla bas sam i ja htijela ovo komentirati da si mi ti prava mama lavica i zbilja kad pises o malenoj i ja se sva raznjezim.. I ja cu biti ljubomorna i necu dati nikome da ga dira.. Iako ja imam srecu sto od familije zbilja nitko nece htjet da dira moju bebu moji su takvi. Seka se boji drzat malu bebu.. Jedino tko bi mozda volio uzet malca u ruke je moj brat ali on je valjda jedina osoba koju ja zbilja i zelim vidjeti sa mojom bebom u rukama jer mi on puno znaci i ja njemu kao mladja seka.. 

15. Rujan 2019. 19:58

Deja1988

ayla

Deja1988

Dodite curke😋🤗🤗Meni je dosla uzasna zelja za palacinkama dok sam odmarala….skuham za rucak varivo mahune sa komadicima teletine,i idem leci…ali ne,vrag ne da mira i dignem se i ispecem palacinke,i upropastim sve🤦‍♀️😁😁

Eto mene s duo lino ladom, plazmom i bananama 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

Dodiiii😋😋😋🤗🤗🤗🤗😁😁😁😁

Eto i mene ja nosim lino ladu gold sa sjeckanim ljesnjacima al nosim i domacih pekmeza 🤩🐷🐽 a mozda i koji abc sir jer 🐖 voli jest i slanu opciju palacinki hahaha 😂 

PatyDi
    15. Rujan 2019. 20:00

E palacinke nisam jela stoljecima vec 🤣 Ali posto u zadnje vrijeme nis ne pazim vise, bas bih mogla neki dan 🤗
    A da mi netko ulazi u sobu!?! Pogotovo kad dojim?!? No, no, NO 🤬 

Frajla
    15. Rujan 2019. 20:19

Uuuu palacinke na meniju 🤤
    Manich i meni je najdraza linolada gold
    Ayla ajd nek si se rijesila gostiju, nadam se da nece tako skoro nova tura. A ja bi bome izvalila sisu namjerno kad mi tako upadaju u sobu, pa nek njima bude neugodno 😡
    Za dojenje u javnosti i davanje djeteta drugima - mislim da je to nesto sto ne mozete znati unaprijed, nego jednostavno kako vam dode osjecaj. Ja sam bila uvjerena da necu moci nijedno, ali na kraju jesam. Uopce mi nije smetalo kad je netko nosio malog (s tim da je to kod nas par dana mjesecno, inace smo sami), samo nisam dala da sline po njemu. 
    Za dojenje doma bi otisla u sobu, a ovako negdje sam se gledala malo odmaknuti i okrenuti leda, tipa kod svekrve bi sjela za blagovaonski stol i okrenula leda kaucu. Svekar za to vrijeme nije isao ni na wc, jer bi mi morao proci iza leda 😂
    Ali  bilo je svakakvih situacija, i u cekaonici kod doktora i na klupicama...
    Nitko nije zeljan moje sise, ali ni ja nisam mogla biti stalno zatvorena. Prije sam mislila pa nahranis dijete  odes negdje i vratis se doma dok treba opet jesti - je maunu, moj je do 8 mj siso svaka dva sata. Znaci dok jede, dok se spremimo i odemo negdje u najboljem slucaju imam sat vremena da se vratim kuci. 
    A o "nemas dosta mlijeka" i "zedan je" skupa s "pa ima 4 mjeseca, sta mu ne das malo keksa" necu ni pricati. I to najvise od moje mame, koja je jedno djete dojila 6 tjedana, drugo 3 mjeseca i onda je "ostala bez mlijeka". A za skokove u razvoju naravno nece ni cuti.
    P.s. aurora stavi nesto na vrata, stolicu ili tak nest da sprijecis znatizeljne babe od ulaska 😎

Venus
    15. Rujan 2019. 20:26

Joj veselja 😂😂

Najdrazi su mi ti bapski komentari oko dojenja, vode, cajeva bla bla... svi su eksperti i nutricionisti kad trebaju zabadat nos u tudje. 

Mislim beba kad se rodi ima zeludac velicine oraha i 1 zlica kolostruma po hranjenju je dovoljna. I onda Split zbori da su rodiliste prijatelj djece i dojenja pa svako malo uljetavaju sestre s formulama i forsiraju. Tako su i sogorici same sestre rekle da mali place jer je gladan i da mu treba hitno formula, al tek nakon 24h od rodjenja, a sama sam svjedocila kako se beban umirio na sisi.  Ma svaka mama nek bira za sebe i svoju bebu oce dojit il formulu, i ima svako pravo na to, al ovi okolo koji se petljaju u sve i svasta, adio, nitko te nista nije pitao 🙄

I da slazem se Ayla da je predivno citati kako pises o bebi, i ja nemogu docekati svoju curicu, plus sam lav u horoskopu pa ce to bit zastitnicki nagon samo takav 😂 vec me sad hvata ljubomora od pomisli da je drugi uzimaju i navlace po rukama. Al dobro moji roditelji i muzevi mogu, ne mogu im to branit 😀 al sve u granicama

15. Rujan 2019. 20:35

Manich

ayla

Julie

Ayla ajme majko mila 🤦 nit si glupa nit nesposobna. Bitno da si sad sama i u miru 💖
    S toliko ljubavi pricas o svojoj kcerki, da se rastopim ksd citam tvoje postove. Bas imas onaj model ponasanja mame lavice koja bi poderala bilo koga za svojeg lavica i predivno mi je to. Jos kad si napisala da si ljubomorna kad ju drugi drze bas me to nasmijalo, reko tako cu sigurno i ja. Vec me seka zezala da ja sigurno necu dst nikome da mu pride 😂🙈😍

Velika je to ljubav, uskoro ces ju i ti osjetiti, neopisiva sreca i ponos i nije mi zao one boli koju sam prosla kad mi ona podari svoj osmjeh vidim zasto se vrijedi boriti, ja sam za sve svoje zastitnicki nastrojena a ovo je samo nesta na sto sam posebno osjetljiva 💕😘
    Julie i Ayla bas sam i ja htijela ovo komentirati da si mi ti prava mama lavica i zbilja kad pises o malenoj i ja se sva raznjezim.. I ja cu biti ljubomorna i necu dati nikome da ga dira.. Iako ja imam srecu sto od familije zbilja nitko nece htjet da dira moju bebu moji su takvi. Seka se boji drzat malu bebu.. Jedino tko bi mozda volio uzet malca u ruke je moj brat ali on je valjda jedina osoba koju ja zbilja i zelim vidjeti sa mojom bebom u rukama jer mi on puno znaci i ja njemu kao mladja seka..

Tako se i kod mene svi kao boje docim ja odem u wc ili kud odma ju u ruke uzimaju a meni kose rastu 🙄 nesmis im ostaviti dite ni sekunde i naravno svi bi ju uzeli sebi kao da sam to dite njima rodila ne sebi i naravno svi govore da je njihovo 😵

PatyDi
    15. Rujan 2019. 20:44

Ja sam naišla na mamu koja je djetetu od 3 mj počela davati kašice s time da ga doji...a opet znam i jednu kojoj dijete ima 1 god i ništa drugo ne jede osim što sisa... sto ljudi sto čudi ne kaže se bezveze... 
    Ja sam već toliko oglušila na bilo kakve savjete i sl, pa samo kažem "dobro" ili "da, da"... 
    Isto kao što me živciraju i komentari od mojih susjeda/poznanica da sam baš lijepa trudnica i kad rodim da ne moram opet biti onako mršava (a uopće nisam bila nego ja kad smršavim vidi se na licu i onda izgleda malo "ispijeno", ali trbuh koji mi je najproblem oni ne vide jer ga ja upakiram dok su mi noge i guzica uvijek mršavi)  
    Mah, moje dijete ili tijelo - moje odluke! 

• ReginaP
    15. Rujan 2019. 20:54

Kad smo kod savjeta svakakvih, trebate čuti savjete i objašnjenja zašto sam ja prešla termin 🤣 od toga kako nisam trebala slušati doktore i mirovati, nisam trebala uzimati utrogestan koji mi je bio propisan punih 2 tjedna pa sada da se sigurno ne seksam dovoljno, da trebam jesti samo ljuto i danas vrh da neka idem TRČATI NA SLJEME!! 🤦🤦🤦 Nakon što sam skoro cijelu trudnoću morala mirovati.. ljudi samo čekaju priliku da bi davali savjete bez da ih itko pita i tako ih treba i otepst

felicita28
    15. Rujan 2019. 21:08

Ja sam protiv dojenja u javnosti...danas bili u restoranu i gledam zenu za susjednim stolom ozvadila sisu van i doji maloga ljudi oko nje jedu...mislim, sta nije otisla u auto nahranit maloga ili stavila neku maramu, nisu svi zeljni njene sise...to mi je uzasno i ja to necu nikad raditi i kupiti cu si tu maramu za dojenje...neke zene bi me vjerojatno popljuvale i rekle da kad je beba u pitanju ne biras mjesto i vrijeme ali to su ciste gluposti...uvijek se mozes malo odmaknut sa strane ili pokrit se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.