Deja ajmeeeeeee donijet ću Nutellu i bijelu Lino ladu i idemo se ubit od šećera 😂🙈

Ayla ajme majko mila 🤦 nit si glupa nit nesposobna. Bitno da si sad sama i u miru 💖
S toliko ljubavi pricas o svojoj kcerki, da se rastopim ksd citam tvoje postove. Bas imas onaj model ponasanja mame lavice koja bi poderala bilo koga za svojeg lavica i predivno mi je to. Jos kad si napisala da si ljubomorna kad ju drugi drze bas me to nasmijalo, reko tako cu sigurno i ja. Vec me seka zezala da ja sigurno necu dst nikome da mu pride 😂🙈😍
Velika je to ljubav, uskoro ces ju i ti osjetiti, neopisiva sreca i ponos i nije mi zao one boli koju sam prosla kad mi ona podari svoj osmjeh vidim zasto se vrijedi boriti, ja sam za sve svoje zastitnicki nastrojena a ovo je samo nesta na sto sam posebno osjetljiva 💕😘
Ayla- a bas mi je zao da nemate svoj mir…Ljudi su bas uzasni😩😩🙄 Sreca kod mene nemaju gdje spavati (osim na kutnoj u boravku) ali nema potrebe jer su svi blizu….Hvala Bogu🤣🤣🤣🤣 Ja bi isto kao ti zivcanila 😁 Sad uzivajte u miru sa curkom🥰🥰
Sunshine-🤣🤣ja nisam pri kraju,pa me peru zivci😁😁
Naravno svaki trenutak 🥰🥰
Dodite curke😋🤗🤗Meni je dosla uzasna zelja za palacinkama dok sam odmarala….skuham za rucak varivo mahune sa komadicima teletine,i idem leci…ali ne,vrag ne da mira i dignem se i ispecem palacinke,i upropastim sve🤦♀️😁😁
Eto mene s duo lino ladom, plazmom i bananama 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Ayla ajme majko mila 🤦 nit si glupa nit nesposobna. Bitno da si sad sama i u miru 💖
S toliko ljubavi pricas o svojoj kcerki, da se rastopim ksd citam tvoje postove. Bas imas onaj model ponasanja mame lavice koja bi poderala bilo koga za svojeg lavica i predivno mi je to. Jos kad si napisala da si ljubomorna kad ju drugi drze bas me to nasmijalo, reko tako cu sigurno i ja. Vec me seka zezala da ja sigurno necu dst nikome da mu pride 😂🙈😍
Velika je to ljubav, uskoro ces ju i ti osjetiti, neopisiva sreca i ponos i nije mi zao one boli koju sam prosla kad mi ona podari svoj osmjeh vidim zasto se vrijedi boriti, ja sam za sve svoje zastitnicki nastrojena a ovo je samo nesta na sto sam posebno osjetljiva 💕😘
Julie i Ayla bas sam i ja htijela ovo komentirati da si mi ti prava mama lavica i zbilja kad pises o malenoj i ja se sva raznjezim.. I ja cu biti ljubomorna i necu dati nikome da ga dira.. Iako ja imam srecu sto od familije zbilja nitko nece htjet da dira moju bebu moji su takvi. Seka se boji drzat malu bebu.. Jedino tko bi mozda volio uzet malca u ruke je moj brat ali on je valjda jedina osoba koju ja zbilja i zelim vidjeti sa mojom bebom u rukama jer mi on puno znaci i ja njemu kao mladja seka..
Dodite curke😋🤗🤗Meni je dosla uzasna zelja za palacinkama dok sam odmarala….skuham za rucak varivo mahune sa komadicima teletine,i idem leci…ali ne,vrag ne da mira i dignem se i ispecem palacinke,i upropastim sve🤦♀️😁😁
Eto mene s duo lino ladom, plazmom i bananama 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Dodiiii😋😋😋🤗🤗🤗🤗😁😁😁😁
Eto i mene ja nosim lino ladu gold sa sjeckanim ljesnjacima al nosim i domacih pekmeza 🤩🐷🐽 a mozda i koji abc sir jer 🐖 voli jest i slanu opciju palacinki hahaha 😂
E palacinke nisam jela stoljecima vec 🤣 Ali posto u zadnje vrijeme nis ne pazim vise, bas bih mogla neki dan 🤗
A da mi netko ulazi u sobu!?! Pogotovo kad dojim?!? No, no, NO 🤬
Uuuu palacinke na meniju 🤤
Manich i meni je najdraza linolada gold
Ayla ajd nek si se rijesila gostiju, nadam se da nece tako skoro nova tura. A ja bi bome izvalila sisu namjerno kad mi tako upadaju u sobu, pa nek njima bude neugodno 😡
Za dojenje u javnosti i davanje djeteta drugima - mislim da je to nesto sto ne mozete znati unaprijed, nego jednostavno kako vam dode osjecaj. Ja sam bila uvjerena da necu moci nijedno, ali na kraju jesam. Uopce mi nije smetalo kad je netko nosio malog (s tim da je to kod nas par dana mjesecno, inace smo sami), samo nisam dala da sline po njemu.
Za dojenje doma bi otisla u sobu, a ovako negdje sam se gledala malo odmaknuti i okrenuti leda, tipa kod svekrve bi sjela za blagovaonski stol i okrenula leda kaucu. Svekar za to vrijeme nije isao ni na wc, jer bi mi morao proci iza leda 😂
Ali bilo je svakakvih situacija, i u cekaonici kod doktora i na klupicama...
Nitko nije zeljan moje sise, ali ni ja nisam mogla biti stalno zatvorena. Prije sam mislila pa nahranis dijete odes negdje i vratis se doma dok treba opet jesti - je maunu, moj je do 8 mj siso svaka dva sata. Znaci dok jede, dok se spremimo i odemo negdje u najboljem slucaju imam sat vremena da se vratim kuci.
A o "nemas dosta mlijeka" i "zedan je" skupa s "pa ima 4 mjeseca, sta mu ne das malo keksa" necu ni pricati. I to najvise od moje mame, koja je jedno djete dojila 6 tjedana, drugo 3 mjeseca i onda je "ostala bez mlijeka". A za skokove u razvoju naravno nece ni cuti.
P.s. aurora stavi nesto na vrata, stolicu ili tak nest da sprijecis znatizeljne babe od ulaska 😎

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji