Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    15. Rujan 2019. 10:08

mc_zgb

Hvala Deja! Evo bio muz u ljekarni, rekla teta isto da isle smijemo. Anemone ne znam za strepsils, ali znam kako ti je. Ja sam luda bila jucer kad sam skuzila da ce me uhvatit. Ali eto, lupocet me spasio nocas, nadam se da je to nesto kratkorocno, ne mogu si zamislit da takva moram ic radjat 😨

Drzim fige da sto prije prode. Islu smijes u neogranicenim kolicinama, ali nije jeftin sport, pa si mozes uzeti neke obicne mentol bombone za cuclati malo izmedu, jer mentol fino hladi, a i godi kad nesto vlazi grlo

PatyDi
    15. Rujan 2019. 10:30

ygritte

Breskvica i LollyBB cestitam 🥰 Zao mi je zbog teskih poroda ali bitan je krajnji rezultat 😊 Nadam se da ce sljedeca grupa cura opet okrenuti na lagane porode 😉
    Citam ovo za kile i ne vjerujem kako ste sve malo dobile. Ja sam 36+5 i na 16+ kila. Iako zvuci puno ja sam jos zadovoljna jer ne izgleda tako a moglo je i gore. Moje frendice su po skoro 30 dobile. Vecinu toga sam dobila u 2. tromjesjecu, cca 10kg, i tad sam stvarno bila gladna. Sad mi je jedinonjos uvjek ostala zelja za slatkim, svakim dan moram bar nesto, dok prije inace nisam bas za slatko. Ah, valjda ce se vratiti na staro a i o kilama cu poslje, sta je tu je, def necu sad na djetu 😊

Slično i kod mene, ja sam trenutno na +18, ali samo sam debela u trbuhu i malo u licu (bokovi i grudi su mi dobili po par cm). Kad kažem kome me pitaju pa di su ti te kile  a full sam gladnija postala otkako sam ušla u 9.mj, a isto me slatko pere već jako dugo, a prva tri mj samo slano  Ove dane mi je već toliko postalo svejedno jer znam da će uskoro završiti i da ću si u glavi opet posložiti "normalnu" prehranu 

mc_zgb
    15. Rujan 2019. 10:30

Frajla

mc_zgb

Hvala Deja! Evo bio muz u ljekarni, rekla teta isto da isle smijemo. Anemone ne znam za strepsils, ali znam kako ti je. Ja sam luda bila jucer kad sam skuzila da ce me uhvatit. Ali eto, lupocet me spasio nocas, nadam se da je to nesto kratkorocno, ne mogu si zamislit da takva moram ic radjat 😨

Drzim fige da sto prije prode. Islu smijes u neogranicenim kolicinama, ali nije jeftin sport, pa si mozes uzeti neke obicne mentol bombone za cuclati malo izmedu, jer mentol fino hladi, a i godi kad nesto vlazi grlo

Hvala 😊 danas dekica, caj, pastile i kauc, nema druge!

PatyDi
    15. Rujan 2019. 10:34

anemone

Frajla, pričala mi je jedna žena koja je glavna sestra na gin, za one s puno djece, one ti dođu na odjel pod izgovorom kao ne znaju sta im se dešava, nešto ih jako boli pa su došle da oni provjere. Interesantno je kud bas na gin dođu a kao ne znaju sta im je 😂 I doslovno prdnu i to je to. Uglavnom vrlo brzo nakon poroda odu pusit van s ekipom koja se skuplja u parkiću ispred bolnice 

Kaže nama primalja usporedbu - dođe žena, tipa ja, kaže da ima trudove svakih pola sata, ali je ipak došla, a onda dođe "njihova" i kad je pitaju kad su trudovi počeli, ona kaže pa ne znam, prije dan dva 
    I sad znam zašto ih nema na tečaju. Jer njihove muške ne puštaju na porod, a bez tečaja ne mogu, jer se onda napiju i rade gluposti. 

luce35
    15. Rujan 2019. 10:54

Znam da se ranije pisalo al zaboravila sam 🙃 koji deterdzent za bebinu robicu se pokazao najbolji?

PatyDi
    15. Rujan 2019. 11:13

Curke, kak se ovaj okrugli dio "drzac" kaze knjizevni i di bi mogla samo to nabaviti? 

15. Rujan 2019. 11:15

Jutro cure evo ja prasica krmila do 10 inace nocu samo dvaput ustajem tj jednom oko 2 ili 3 ujutro i onda oko 5 i dok se ne probudim ne ustajem vise... Ali nocas ustajem jedva jel me vec jakooo bolilo kak sam trpila tj nije da trpim nego ne osjetim odma da moram nego tek kad se okrenem onda me zaboli i onda jedva stignem do wc. Sinoc si ja onakva pospana izlazim iz wc i pogledam se u ogledalo skiljim od svjetla jedva oci drzim otvorene cupava kao da sam se cesljala petardom i prodje mi kroz misli bozeeee pa zamisli da mi u ova doba pukne vodenjak kak bi se ja razbudila hahaha 🤣🤣🤣. 
    Uglavnom pisete opet o kilama ja sam na +9,5 zasad i svi mi govore da izgledam bolje nego prije trudnoce.. Najvise je dobio stomak ali mene ima od prije dosta pa se valjda sada ostatak ne primjecuje toliko jer je stomak u prvom planu.. Ali naravno celulit se pojavio u ogromnim kolicinama po nogama i guzi i naravno rasirila sam se u bokovima za koji cm ali sve to normalno tijelo se priprema za nevjerojatnu stvar rodjenje bebice ❤️😍 tako da me nista od toga ne brine.. Znam da mi za obuc stare trapke smeta samo stomak tako da kad beban izadje vrlo brzo cu se uvuc u traperice koje volim nositi.. 

15. Rujan 2019. 11:22

Luce35- frosh baby 🤗

Frajla
    15. Rujan 2019. 11:36

DijMar

Curke, kak se ovaj okrugli dio "drzac" kaze knjizevni i di bi mogla samo to nabaviti?

Mozda ovak nesto 
    https://www.mall.hr/zvecke-i-grickalice/playgro-24-sarena-obruca

Frajla
    15. Rujan 2019. 11:41

luce35

Znam da se ranije pisalo al zaboravila sam 🙃 koji deterdzent za bebinu robicu se pokazao najbolji?

Nisam bas puno eksperimentirala
    Za malog sam uzimala persil sensitive (tekuci), sad sam uzela ariel baby/sensitive, nisam sigurna sta pise.
    Dok su malecki obavezno stavim baby program jer on ima duplo ispiranje (i traje cijelu vjecnost 😏)
    Ne volim nikakve mirise na bebi, a oni se ni be prljaju (ako pobjegne iz pelene to odmah natopim) tak da mi je ovo bilo skroz ok.
    Cesto se uhvati na akciji i opcenito mi ispadne povoljnije od onih bas baby (kad vidim 40kn za litru sokiram se svaki put 😱)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.