Julie jos malo i stize bebač, vjerujem da si jako uzbudena 😍😍 i meni je bila nisko i docim sam dugo presidila ona je odlucila doci tako da ces s time mozda i potaknuti ipak je 40 tj tu 💕
Curke evo proslo 3h ja sam jos uvijek u krevetu 😂 ja i curka smo toliko umorne da ona samo pojede i nestigne podrignuti odma zaspe sinoc do 3h plakala doslo mi da goste izbacim van iz kuce jer su ju toliko unervozili svojim dolaskom i plus moja nervoza koju ona osjeti, budila se svakih sat i pol sa plakanjem ja joj daj bocicu i nestigne ni pojesti sve na rukama bi mi zaspala srce mi se kidalo od njenog placa, znam da mora plakati i da ovo nije prvi put al ipak mislim da do ovog nije trebalo doci i onda jos slusati kako su to grcici 🙄🙄 i naravno sve to divno njima al niko se nije usudio doci i paziti ju cak je i muz na kraju zaspo premda sto sam ja vec rusila se od umora al naravno mi smo majke i mi mozemo sve 💪
Ja vas skroz razumijem oko tih poziva i poruka jel ima sto novog. Meni to traje vec zadnjih mjesec dana, to doslovno maltretiranje, i svi kao razocarani jer nisam rodila bez obzira na to sto mi je sutra datum termina, jer znamo svi da se bas na datum termina radja 😁 Ja sam rekla muzu da imam osjecaj da sam te ljude razocarala jer eto moj sin se jos nije rodio. 🙂
Aurora87 srecom pa nemaju di spavati kod vas, ovo je nenormalno nema kulture kucati na vrata to samo ulazi a ja zatvorim vrata jer mislim da je imalo odgojeno pa znade sto znaci zatvorena vrata 🙄🙄 uzas
Mislite li da se tetra veca moze koristit ko marama za dojenje? Onako da se malo zavrti oko naramenice grudnjaka da je drzi i ispod lagano prebaciti preko bebane dok doji, opet prozracno i lagano al da mi ne bulje svi u sisu. Ne smeta mi muz i mama i tako, eventualno jos ko, al ono nemogu zamislit bas ispred oca, brata il svekra da izbacujem sisu tek tako.
Sad neznam kako u bolnici kad krenu posjete? Kako vi to odradjujete koje ste vec rodile?
Hahaha hocete iskreno ja cu ako naravno budem uspjela dojiti okrenuti se uvijek od nekoga.. Ne vidim nikakvu foru u tome da mi itko bulji u sisu dok dojim bebu.. Pa cak ni mama i kad budem dojila sklonit cu se u sobu i znam da ona nece ic zamnom i provjeravat kak ja dojim bez obzira sto zivimo skupa.. A ako mi netko i bude dolazio i zavirivao kak ja dojim reci cu im da zelim privatnost i to je to. Nemam se ja sta kome pravdat... Moja beba moja sisa hahahha ja biram kako cu.. U javnosti ako budem morala prebacit cu tetru preko i to je to..
Ma doma se uvik mozemo sklonit u sobu, al eto u bolnici ako na posjete naidje uza familija i muski clanovi, nemas sta nego se pokrivat
Frajla bome sam se prestravila, na kraju ce biti super 😍
Alya zao mi je da su ti se svi nabili u kucu i postavljaju dijagnoze itd. Srećom kod nas nema gdje ko spavati jer je stan sa dvije spavace sobe, jedna nasa, druga od malog. Drzi se 💖
Aurora87 srecom pa nemaju di spavati kod vas, ovo je nenormalno nema kulture kucati na vrata to samo ulazi a ja zatvorim vrata jer mislim da je imalo odgojeno pa znade sto znaci zatvorena vrata 🙄🙄 uzas
Uh, katastrofa🙄. Moji se svi cude osim mm-a da sto ce meni marama za dojenje ako budem dojila (izmisljam, jel)…a ja bas zelim iz tog razloga jer vec vidim da ce si zene dati za pravo da hladno uđu u sobu i bleje kako beba papa…a ja sam malo sramezljivija i jednostavno ne mogu preko toga da mi netko bleji u sisu. Naravno, nisam rekla da cu to kod kuce koristiti nego u javnosti, ali zapravo mi prije svega treba za kod kuce kad krenu ljudi dolaziti…zakljucat se ne mogu jer kljuceva nemamo od soba.
Ja da dojim neznam kako bi svekar dode i ulazi ja se znaci skinem samo kad se idem tusirati, pidamu nikad nisam nosila naucila sam u donjem vesu spavati, sad moram uvjek biti obucena kad idem zavijati nogu moram paziti ocel meni ko naletiti znaci uzas, dode mi da stavim na vrata kad se more kad ne uci, mislim stvarno to nema kulture a ja nemam privatnosti ti si nabavi na kvaku ono mozes uci i dojim da bi ljudi shvatili pitanje oce li i tada 🙄
Frajla bome sam se prestravila, na kraju ce biti super 😍
Alya zao mi je da su ti se svi nabili u kucu i postavljaju dijagnoze itd. Srećom kod nas nema gdje ko spavati jer je stan sa dvije spavace sobe, jedna nasa, druga od malog. Drzi se 💖
Evo napokon su osli, i cura spava tako da je prespavala njihov odlazak 🙏 da ju opet ne uzrujaju, moji imaju kulture pa kad dodu zera ju pogledaju i idu u boravak sjesti i ne ćube nad njom
Sortiraj odgovore
Najstariji