Kome jos mjesec ne da mira? 😜
Dragi i ja zaspali pred tv-om u boravku do pol 4 i samo se prebacili u sobu i on nastavi u tonu, a ja mjesecarim 😂

Ima nas koji ne spavamo 🙋♀️
Ja kos uvijek budna i mastam o prsticima (slanci) 🐷

Cure, samo da javim, danas popodne je na svijet došao naš dečko. Porod je bio dug, bolan i iscrpljujuć. Pisat ću sve kada dođem k sebi. Bebač je dobro, a ja ću se još morati oporaviti.
Čestitam Lolly, zao mi je što je dugo trajalo, želim ti brz oporavak i da se puno mazite 😍

Sretno danas na pregledima
Ja prijavljujem nocno pisanje nakon tko zna koliko vremena 🤪 stalno sam se budila, em taj mjesec, em se mali otkriva. I onda se u nekom trenu on digne i trazi da ga uzmem, vani mrak, mislim si kud ces dijete, gledam na sat kad ono vec 6 😏

Jutro, sretno na pregledima danas 😉.
Ja sam nakon duuugo vremena spavala do 8 uz jedno budjenje u 4 na wc nakon kojeg mi je trebalo pola sata da zaspim.

Jutro! 🌞
Sretno danas tko ide opet 😋
Ja sam se nocas dizala svakih sat vremena na wc jer sam izmedju puno pila (za veceru si napravila meso neko, a mama ga malo previse navegetala 😝).
Gledam nas popis sa terminima i trljam oci jer mi se cini da sam uskoro i ja na redu 🙊🙈
Deja, sexy spavacica 😎 Nije ti hladno tak spavati? Ja sam vec 2 tj u kratkim rukavima i dugom d.dijelu pidjame 😅 Ali mene nema tko grijati po noci 😃
Ma neeeee dijmar, uopce nisi, samo si vec skoro 2 tjedna u terminu 🤪
Neznam jesam propustila ili nisi pisala, kako je u trudnickoj po pitanju ovih s puno djece 🙈 jel rade guzvu?
Ja spavam u kratkome, ali ne ovako sexy ko deja 😍
Kod mene samo gace i potkusulja i nitko me ne grije 😂 mi svatko na svom kraju, zivcira me da me netko dira 🙃

Ma neeeee dijmar, uopce nisi, samo si vec skoro 2 tjedna u terminu 🤪
Neznam jesam propustila ili nisi pisala, kako je u trudnickoj po pitanju ovih s puno djece 🙈 jel rade guzvu?
Ja spavam u kratkome, ali ne ovako sexy ko deja 😍
Kod mene samo gace i potkusulja i nitko me ne grije 😂 mi svatko na svom kraju, zivcira me da me netko dira 🙃
Nisam pisala o njima hahaha do sad je svaki put bila samo po jedna, maloljetne, naravno
Pričala nam je primalja na tečaju kak one taj porod obave tik tak...nema kod njih da dolaze ranije nego dođu već kad je frka, a s dojenjem isto većinom nemaju problema, samo zakače bebu i ajmo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji