Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    15. Rujan 2019. 07:12

Sretno danas na pregledima
    Ja prijavljujem nocno pisanje nakon tko zna koliko vremena 🤪 stalno sam se budila, em taj mjesec, em se mali otkriva. I onda se u nekom trenu on digne i trazi da ga uzmem, vani mrak, mislim si kud ces dijete, gledam na sat kad ono vec 6 😏

luce35
    15. Rujan 2019. 08:21

Jutro, sretno na pregledima danas 😉.
    Ja sam nakon duuugo vremena spavala do 8 uz jedno budjenje u 4 na wc nakon kojeg mi je trebalo pola sata da zaspim. 

PatyDi
    15. Rujan 2019. 08:22

Jutro! 🌞
    Sretno danas tko ide opet 😋
    Ja sam se nocas dizala svakih sat vremena na wc jer sam izmedju puno pila (za veceru si napravila meso neko, a mama ga malo previse navegetala 😝).
    Gledam nas popis sa terminima i trljam oci jer mi se cini da sam uskoro i ja na redu 🙊🙈
    Deja, sexy spavacica 😎 Nije ti hladno tak spavati? Ja sam vec 2 tj u kratkim rukavima i dugom d.dijelu pidjame 😅 Ali mene nema tko grijati po noci 😃 

Frajla
    15. Rujan 2019. 08:29

Ma neeeee dijmar, uopce nisi, samo si vec skoro 2 tjedna u terminu 🤪
    Neznam jesam propustila ili nisi pisala, kako je u trudnickoj po pitanju ovih s puno djece 🙈 jel rade guzvu?
    Ja spavam u kratkome, ali ne ovako sexy ko deja 😍
    Kod mene samo gace i potkusulja i nitko me ne grije 😂 mi svatko na svom kraju, zivcira me da me netko dira 🙃

PatyDi
    15. Rujan 2019. 08:54

Frajla

Ma neeeee dijmar, uopce nisi, samo si vec skoro 2 tjedna u terminu 🤪
    Neznam jesam propustila ili nisi pisala, kako je u trudnickoj po pitanju ovih s puno djece 🙈 jel rade guzvu?
    Ja spavam u kratkome, ali ne ovako sexy ko deja 😍
    Kod mene samo gace i potkusulja i nitko me ne grije 😂 mi svatko na svom kraju, zivcira me da me netko dira 🙃

Nisam pisala o njima hahaha do sad je svaki put bila samo po jedna, maloljetne, naravno  
    Pričala nam je primalja na tečaju kak one taj porod obave tik tak...nema kod njih da dolaze ranije nego dođu već kad je frka, a s dojenjem isto većinom nemaju problema, samo zakače bebu i ajmo 

mc_zgb
    15. Rujan 2019. 08:59

Koje pastile za grlo mozemo koristiti? Meni je noc bila uzas. Od lupoceta se preznojavala cijelu noc, grlo mi ko da su mi siljci unutra, ne mogu gutat. Nadam se da je nesto kratkorocno 😓
    Bebica se gura i dalje, stuca, tako da se nadam da na nju ne utjece to tako jako.

ygritte
    15. Rujan 2019. 09:13

Breskvica i LollyBB cestitam 🥰 Zao mi je zbog teskih poroda ali bitan je krajnji rezultat 😊 Nadam se da ce sljedeca grupa cura opet okrenuti na lagane porode 😉
    Citam ovo za kile i ne vjerujem kako ste sve malo dobile. Ja sam 36+5 i na 16+ kila.  Iako zvuci puno ja sam jos zadovoljna jer ne izgleda tako a moglo je i gore. Moje frendice su po skoro 30 dobile. Vecinu toga sam dobila u 2. tromjesjecu, cca 10kg, i tad sam stvarno bila gladna. Sad mi je jedinonjos uvjek ostala zelja za slatkim, svakim dan moram bar nesto, dok prije inace nisam bas za slatko. Ah, valjda ce se vratiti na staro a i o kilama cu poslje, sta je tu je, def necu sad na djetu 😊

Marija.Ika
    15. Rujan 2019. 09:27

Kengurica

Ma nije ti 9kg puno osim ako nisi bila buckica prije. I ja jedem previse gluposti, a zeleno povrce nazalost skoro nikako (nisam ljubitelj) i za to se i ja grizem, ali mislim da ako dodjemo do cca 12-13kg, valjda necemo vise, da je to ok. Cca 7 ode s porodom ako smo neki prosjek i ostalo cemo nekako s vremenom reducirati. Pogotovo ako dojis. (Tako se ja tjesim, iskusnije ce me mozda razuvjeriti)

Ostala sam sa 60 kg trudna 😁 dosad sam jela bas zdravo, vode pila ko luda, a sad sam se opustila. 
    A tome se nadam, samo da se ne uduplaju bas.
    I planiram dojiti, mislim da i to pomaze, kako kazes. Cini mi se da nam je dan razlike termin, samo ja ne znam ovo dole narediti kako treba 😩🤣

https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png

anemone
    15. Rujan 2019. 09:36

Breskvica, Lolly - čestitam! Mazite se i pazite ❤️
    Frajla, pričala mi je jedna žena koja je glavna sestra na gin, za one s puno djece, one ti dođu na odjel pod izgovorom kao ne znaju sta im se dešava, nešto ih jako boli pa su došle da oni provjere. Interesantno je kud bas na gin dođu a kao ne znaju sta im je 😂 I doslovno prdnu i to je to. Uglavnom vrlo brzo nakon poroda odu pusit van s ekipom koja se skuplja u parkiću ispred bolnice 🤣 
    Mc_zgb mene je isto primilo, luda sam, sve me svrbi, nos uši grlo grebe. Ja sam uzela strepsils ,kao slabiji je malo Al mi je teta u ljekarni rekla da ne pretjerujem .ustvari ni oni ne znaju jer nisu testirane na trudnicama 😐

mc_zgb
    15. Rujan 2019. 10:05

Hvala Deja! Evo bio muz u ljekarni, rekla teta isto da isle smijemo. Anemone ne znam za strepsils, ali znam kako ti je. Ja sam luda bila jucer kad sam skuzila da ce me uhvatit. Ali eto, lupocet me spasio nocas, nadam se da je to nesto kratkorocno, ne mogu si zamislit da takva moram ic radjat 😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.