Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LollyBB
    13. Rujan 2019. 15:43

Cure, evo zaprimili su me. Večeras kreće inducirani u ponoć. Sad se treba skulirati....

• ReginaP
    13. Rujan 2019. 15:48

LollyBB

Cure, evo zaprimili su me. Večeras kreće inducirani u ponoć. Sad se treba skulirati….

Sretno!! Drži se i samo misli na to da će uskoro bebica biti u naručju 😊

LollyBB
    13. Rujan 2019. 15:50

ReginaP

LollyBB

Cure, evo zaprimili su me. Večeras kreće inducirani u ponoć. Sad se treba skulirati….

Sretno!! Drži se i samo misli na to da će uskoro bebica biti u naručju 😊

Hvala! :)

mc_zgb
    13. Rujan 2019. 16:00

Sretno Lolly 😍 mozes ti to 💪

Frajla
    13. Rujan 2019. 16:02

LollyBB

Sretno
    Znaci 14.9. je dejt 😍

Venus
    13. Rujan 2019. 16:05

Lolly sretno! 😍😍

Pikulice sad sam malo citala recenzije za taj set i masu ljudi govori da je termometar neispravan ili da krivo pokazuje, jos Phillips. A da sve to sto dodje unutra i nije toliko potrebno pa ne vrijedi tih novaca, sad nisam pametna...

Frajla mislila sam ih prvo kontaktirat na messenger, kontam manje formalna opcija i najbrza, i nema mi te opcije, samo da ih se zove ili poslati mail. A onda necu dobiti odgovor do ponedjeljka vjerojatno...

13. Rujan 2019. 16:06

sreca

Mislim da je Aurora rekla da ju bole noge. Mene isto Već par noći toliko uzasno bole noge. I kažeš možda je i to simptom,nadam se da nije još mi je rano😆😂
    Ja odjeću još nisam oprala sve si mislim di je 16.10 Da bude što svjezija. Al idući tjedan ću definitivno i to napravit Pda sam mirna.
    I da isto me zanima šta sa tim nosicima. Vi koje ste rodile jel su im zacepljeni,šta koristite ,kako čistiti?Netko je spominjao kapi,netko fiziolosku otopinu ..ništa ja to ne kuzim🤦‍♀️🤔🤷‍♀️

Ja kapam kapi aqua maris par puta dnevno jer hropce i izvlacim s stapicem za usi ako vidim sto da ima svako jutro il svako drugo izvucem nesta al kad se ona smiri jer je nervozna od gladi 😂

13. Rujan 2019. 16:12

Lolly  sretno, misli samo na to kako ces uskoro zagrliti smotuljak srece 😘
    Curke citam vas tu pa spominjete naljepnicu beba u autu dali bas treba staviti tu naljepnicu ili nije obavezno? 🤔

• ReginaP
    13. Rujan 2019. 16:58

ayla

Lolly sretno, misli samo na to kako ces uskoro zagrliti smotuljak srece 😘
    Curke citam vas tu pa spominjete naljepnicu beba u autu dali bas treba staviti tu naljepnicu ili nije obavezno? 🤔

Koliko ja znam nije obavezno

• Noemi1
    13. Rujan 2019. 17:06

Lolly sretno 😊
    Srecice ja sam kupila neki aspirator u ljekarni, ne ide na usisavac (to mi zvuci ful nasilno nekako), nego ti usisas ustima. Prije tog cu na spricu malo fizioloske otopine uspricat i onda izvuc s aspiratorom. Sadrzaj iz nosica naravno se zadrzi u aspiratoru 😀 al evo, sva sreca jos nisam imala prilike koristiti. Ne smrca bebac, jedino zna imat malo od mlijekay kad bljucka, krene i na nosic, al to sa baby stapicem pokupim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI