Lala ma ja ti samo planiram, možeš si mislit kak ću ista obavit pogotovo ako me u nici probudi 😂🙈
Ja sam te spuzvaste stvari prala na programu za rucno pranje na 700 okretaja. I sve od kolica sam isto tako oprala. Bilo mi je bitno da se profriska, novo je sve pa cisto da skinem onaj sloj proizvodnje 😂 Nista od spuzvi se nije izvitoperilo (imam peg perego kolica, sve sto se da skinut sam oprala). Eto to sam danas zadnje oprala, 90% robice mi je oprano i ispeglano, mama mi pomogla s tim. Ne zelim se zezati pa da mi netko drugi mora slagati to doma. Sad kad se posusi to od kolica, mogu u bolnicu 😁
Samo naravno, pranje kose, depilacija, tusiranje prije 😂 Drago mi je da nisam jedina koja zeli tako spremna doc u bolnicu haha
I ja sam sve navlake s peg perega prala uvijek u perilici na 60 i 400 okretaja, ova sad perilica ima min.600 pa me strah. Mislim da cu sve staviti prati bez centrifuge pa na terasu preko konjica nek se cijedi🙄
Zar ne mozete skinuti navlake s ogradice?
Meni je stigla ogradica uz ethereal posteljinu, i na svakoj spuzvi ima navlaka sa zipom pa se fino skine i opere.
I ja sam njihovu i isto sam izvadila spuzvu... Bas sam i trazila te ogradice gdje su skidive navlake 😊
Evo mene s pregleda, s bebom sve ok, tlak opet granicni i povisena glukoza u urinu 🙈
Al ja pametnica nisam htjela rucati kao da nebi tlak skocio i pojela kekse prije pregleda 🤦🏼♀️
Narucio me opet za dva tjedna 😏 nemam pojma jel to kod njega normalno ili zbog tog svega ili jer se i u 32 tt radi veci uzv....
Sto se trokuta tice nemam ga, ali ako je zbog sigurnosti treba bi biti sto jednostavniji tako da se lako kuzi i iz daljeg i za strance. Znaci ne ana u autu i slicice kojekakve i pisana slova i sto cuda. Obican trokut s oznakom beba u autu i to je to
Ja sam te spuzvaste stvari prala na programu za rucno pranje na 700 okretaja. I sve od kolica sam isto tako oprala. Bilo mi je bitno da se profriska, novo je sve pa cisto da skinem onaj sloj proizvodnje 😂 Nista od spuzvi se nije izvitoperilo (imam peg perego kolica, sve sto se da skinut sam oprala). Eto to sam danas zadnje oprala, 90% robice mi je oprano i ispeglano, mama mi pomogla s tim. Ne zelim se zezati pa da mi netko drugi mora slagati to doma. Sad kad se posusi to od kolica, mogu u bolnicu 😁
Samo naravno, pranje kose, depilacija, tusiranje prije 😂 Drago mi je da nisam jedina koja zeli tako spremna doc u bolnicu haha
I ja sam sve navlake s peg perega prala uvijek u perilici na 60 i 400 okretaja, ova sad perilica ima min.600 pa me strah. Mislim da cu sve staviti prati bez centrifuge pa na terasu preko konjica nek se cijedi🙄
Ma da, kazem, ja sam na 700 okretaja stavila, ali taj program za rucno pranje ne znam jel centrifugira, sad se ne mogu sjetit 🤦 al kad sam izvadila, sam malo iscijedila rucno i stavila da se susi.. bude se kroz dan dva posusilo valjda 😊
Pikulice je to je taj set, ima na aplikaciji kupon za 30X vise bodova, a i u trudnickoj knjizici iz dma ima papirnati kupon da se na taj set dobije 30 bodova, ma da misim da je puno vise ovako ako iskoristim kupon od 30x vise bodova. I jel imaju u dm-u one Avent Soothie dude varalice? Cula sam da su izvrsne one i Mam, bas kao bebe koje odbijaju sve druge dude da jednu od tih prihvate.
A malo me nervira sad ovo bodovanje u dm-a, prosli tjedan poslala svoje u kupovinu od cca.400kn i dobila 750bodova jer sam imala 10x vise na babylove i 10x na ukupnu kupnju. A jucer mi muz kupio skupi onaj Biotta sok sa kuponom za 30x iz knjizice i jos mi nisu sjeli bodovi. Nesto stekaju i sad me vec nerviraju. Ne bih htjela dati na avent tipa 300kn i na kraju ne dobiti bod.
I jel postoji ikakva sansa da se zezne sustav i da iskoristim na avent istovremeno papirnati kupon za 300bodova i plus ovaj internetski za 30x vise ? 🤣🤣🤣
Evo upravo izracunala, kaze mi dragi da je set taj za njegu Avent oko 280kn, znaci 28bodova x 30 = 840bodova na kartici. I onda lijepo imam 84kn popusta na iducoj kupnji 😀
Taj kupon preko aplikacije vrijedi do 15.09., pa ako ko misli uzimat onda je dobra prilika
Na ctg-u su mi rekli i na tecaju su pričali, kad trudovi budu na 7-10 min tada je vrijeme svakako da se krene, naravno i prije ako ti do bolnice treba dugo. Mi svi koji smo na 10-15 min autom to je uredu. Vodenjak kad pukne lagano se otuširati i spremiti i otići.
Meni je isto da operem kosu i obrijem se frisko Itd. Samooo, ja dok operem kosu i Isusom plus peglanje mi treba sat vremena. E sad ne znam, ja bi i da sam tamna a ne ko kreč pa koristim proizvode za samotamnjenje i to ne uvijek ali na pregled idem ko na pistu, tu nema sumnje 😂🙈
Roki mi je bas neki dan dosta pričao o svemu da imam informacije i da ne ludim kad to sve krene. Kad pukne vodenjak, porod je počeo. Sad ja ne bi bas ostala dugo doma jer nitko od nas ne može znati kako će se sve razvijati i kojom brzinom, al sto se trudova tiče i sama Angelina i Samy i još mnoge su pisale kako su ih satima ti trudovi lovili tako da tu ima vremena da se uredimo i odemo s mirom.
To i mene brine jel cu stic oprat se i obrijat kad sve krene.. peglat kosu il?
Evo mene s pregleda, s bebom sve ok, tlak opet granicni i povisena glukoza u urinu 🙈
Al ja pametnica nisam htjela rucati kao da nebi tlak skocio i pojela kekse prije pregleda 🤦🏼♀️
Narucio me opet za dva tjedna 😏 nemam pojma jel to kod njega normalno ili zbog tog svega ili jer se i u 32 tt radi veci uzv….
Sto se trokuta tice nemam ga, ali ako je zbog sigurnosti treba bi biti sto jednostavniji tako da se lako kuzi i iz daljeg i za strance. Znaci ne ana u autu i slicice kojekakve i pisana slova i sto cuda. Obican trokut s oznakom beba u autu i to je to
Meni je pojasnila da se u 32tt radi isto detaljan uzv, mozda zbog toga te i narucio tako a od 36tt valjda vise ne gledaju toliko vec uzv
Znam da su meni riktali da mi padne uzv na 28tt i 32tt, pa sam prije toga imala duzu stanku pa su mi se od tada uzv i pregled u TA razdvojili....
...
Ako koja bude nadobudno trazila Jessa jednokratne gacice po DMovima, ne trebate niti pokusavat jer ih vise namaju u ponudi... Ali nasla sam si u Mulleru nisu duboke do sisa da i njih spremim unutra vec su kao normalne gacice samo jednokratne i taman szo ima lufta to ce ulosci popunit 🤗
Evo upravo izracunala, kaze mi dragi da je set taj za njegu Avent oko 280kn, znaci 28bodova x 30 = 840bodova na kartici. I onda lijepo imam 84kn popusta na iducoj kupnji 😀
Taj kupon preko aplikacije vrijedi do 15.09., pa ako ko misli uzimat onda je dobra prilika
Tocnije kosta ti 244.90kn dobijes 710bodova ako ides na 30x vise bodova + dobila sam jos 5x vise bodova na ukupnu kupovinu
Nece im kroz kasu proci s app i kupon iz knjizice, meni rekla ili jedno ili drugo... Ali na ukupnu je proslo 😉
Ja sam jucer to kupila pa znam...
A ako ti bude stekalo pribrojavanje bodova kontaktiraj ih ili mailom ili nazoves, je da malo pricekas koji dan ako mail saljes, ali ja sam uvijek dobila odgovor 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji