Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    13. Rujan 2019. 12:23

Aurora, suosjećam sto se tice javljanja ljudi. Mene svekrva zove svaki dan pita me sta radim i ja kazem sta radim i onda ona kaze aha, nista cujemo se onda. A inace vec 6 godina se zovemo samo za rodjedan i kad je mm na putu pa joj se ne javi onda zove mene.. 🤮  i dnevno barem 5 poruka dobijem jesam rodila i sta cekam.. tebe da me pitas 🤦

luce35
    13. Rujan 2019. 12:37

Mi smo tek jucer obavili baby soping, necu jos nista prati, to cu ostaviti za malo pred kraj da bude svjeze. 
    Ostalo nam kupiti sitnice al ima vremena.
    Na kojem programu ste prale ogradice i poplun? 

• ReginaP
    13. Rujan 2019. 12:38

Aurora87

ReginaP

Aurora, suosjećamsto se tice javljanja ljudi. Mene svekrva zove svaki dan pita me sta radim i ja kazem sta radim i onda ona kaze aha, nista cujemo se onda. A inace vec 6 godina se zovemo samo za rodjedan i kad je mm na putu pa joj se ne javi onda zove mene.. 🤮i dnevno barem 5 poruka dobijem jesam rodila i sta cekam.. tebe da me pitas 🤦

Hahahaha, bas😁. Mene pitaju jel se sprema, pa kazem sprema se…sta da im kazem vise…a zanimljivo, sveki me ne zove ali nismo nikad tako ni telefonirale. Ja nju zovem kad mi trebaju recepti😁

Bas sam neki dan razmisljala jesam i ja tak gnjavila ljude kad su bili pred porodom i mislim da stvarno nisam. Mislim normalno mi je da me pitaju ljudi koji su mi bliski, ali meni se javljaju ljudi s kojima uopće nisam u nekom kontaktu 

• sreca
    13. Rujan 2019. 12:39

Mislim da je Aurora rekla da ju bole noge. Mene isto Već par noći toliko uzasno bole noge. I kažeš možda je i to simptom,nadam se da nije još mi je rano😆😂
    Ja odjeću još nisam oprala sve si mislim di je 16.10 Da bude što svjezija. Al idući tjedan ću definitivno i to napravit Pda sam mirna. 
    I da isto me zanima šta sa tim nosicima. Vi koje ste rodile jel su im zacepljeni,šta koristite ,kako čistiti?Netko je spominjao kapi,netko fiziolosku otopinu  ..ništa ja to ne kuzim🤦‍♀️🤔🤷‍♀️

13. Rujan 2019. 12:41

Bas me zanima hoce mene tako zivkat pred kraj.. A sto se tice spremanja kad pukne vodenjak hihu ja planiram okupat se spremit torbu do kraja i oprat kosu ako nije oprana frisko ali moja kosa kratka pa pranje i feniranje traje 10 min.. Bit ce to zanimljivo sve nadam se da od straha necu zabb kako se zovem hahhaha.. 

• ReginaP
    13. Rujan 2019. 12:41

luce35

Mi smo tek jucer obavili baby soping, necu jos nista prati, to cu ostaviti za malo pred kraj da bude svjeze.

Ja imam neki baby program na 60 da dvostrukim ispiranjem na kojem sam oprala robicu pa sam tako i ogradicu

Julie
    13. Rujan 2019. 12:51

Regina nema na čemu i sretno sutra 🥰
    Ja nisam prala na baby programu, sve to još prođe kroz peglu koja ima daleko veću temp pa vjerujem da rješi te bakterije koliko toliko. 

luce35
    13. Rujan 2019. 13:01

ReginaP

luce35

Ja imam neki baby program na 60 da dvostrukim ispiranjem na kojem sam oprala robicu pa sam tako i ogradicu

Imam i ja taj baby program, samo me strah da centrifuga ne zguzva spuzvu jer 600 okretaja je najnize na mojoj perilici

• lalolitala
    13. Rujan 2019. 13:14

luce35

ReginaP

luce35

Imam i ja taj baby program, samo me strah da centrifuga ne zguzva spuzvu jer 600 okretaja je najnize na mojoj perilici

Strah ti je opravdan 🙈 ja sam prala na 60 jer sam slusala okolo da treba i nakraju se sve izvitoperila, normalno... sad sam novu na 40 i dosta

• Loptica10
    13. Rujan 2019. 13:15

Ja sam počela prati robicu u 34.tjednu,jer sam od 31. - 33.tjedna bila u bolnici i naravno me uhvatila panika da nisam ništa pripremila. Čim sam izašla, počela sve pripremati, ako slučajno ranije završim u bolnici. 🤪😁
    Ja sam ogradice i još neki spužvasti dio prala u perilici na 600 okretaja jer mi je to najmanje i super ispali. Samo sam čim je perilica završila sve izvadila i lijepo raširila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.