A sto se tice tih naljepnica na autima s imenima djece, ja se toga ježim…meni je u glavi samo kako sad neki pedofil ima laksi pristup djetetu.😬🥴 Lijepo malo poprati, dozove ga imenom, predstavi se kao netko poznat roditeljima i eto sr… dok si reko keks. A ove danje beba u autu su mi simpa ali mislim da ljudima to nista ne znaci…tko ce voziti normalno, oprezno, vozit ce svakako, ta naljepnica nece bas utjecati da covjek bude oprezniji…zivot je zivot, bio on djeciji ili nekoga odraslog i tko vozi odgovorno, vozit ce tako u svakom slucaju, kao i obratno.
Baš sam htjela isto to napisati. Bio je slučaj da je idiot tako popratio malo,sacekao dijete ispred škole i dozvao ga imenom i rekao da je prijatelj od roditelja.. I eto zla, okej vani je to sve možda malo gore nego dole,al opet i Hr ima svakakvih ljudi.
https://www.bubamara.in/info/aktualno/super-subota-149?fbclid=IwAR2HSZq498GNNFwju2JYMTx2RtzkkJJg0eLUAKiD6mfG_AC4a_HqfqrEpJ0
Ethereal ima popuste di kraja tjedna 😉
Nije nista previse, ali nikad ni se spuste puno, cak ni na sajmu...
A sto se tice tih naljepnica na autima s imenima djece, ja se toga ježim…meni je u glavi samo kako sad neki pedofil ima laksi pristup djetetu.😬🥴 Lijepo malo poprati, dozove ga imenom, predstavi se kao netko poznat roditeljima i eto sr… dok si reko keks. A ove danje beba u autu su mi simpa ali mislim da ljudima to nista ne znaci…tko ce voziti normalno, oprezno, vozit ce svakako, ta naljepnica nece bas utjecati da covjek bude oprezniji…zivot je zivot, bio on djeciji ili nekoga odraslog i tko vozi odgovorno, vozit ce tako u svakom slucaju, kao i obratno.
Pa da, mislim ono trebali bi svi biti pažljiviji jedni prema drugima u prometu, a ne kao aha imaš naljepnicu onda se neću zabit u tebe
Ovo je moja logika isto
Koliko znam kod nas nije obavezno, a sad ako si neki policajac nesto smisli…..
Jedino logicno objasnjenje koje sad cula da bi moglo biti korisno - ako ne nesto desi da bi spasilacke sluzbe ako vide to trebale ici prvo traziti dijete
E to sa spasilačkim službama mi nije palo na pamet, ali ima mi logike
Lolly sretno! 😍😍
Pikulice sad sam malo citala recenzije za taj set i masu ljudi govori da je termometar neispravan ili da krivo pokazuje, jos Phillips. A da sve to sto dodje unutra i nije toliko potrebno pa ne vrijedi tih novaca, sad nisam pametna…
Frajlamislila sam ih prvo kontaktirat na messenger, kontam manje formalna opcija i najbrza, i nema mi te opcije, samo da ih se zove ili poslati mail. A onda necu dobiti odgovor do ponedjeljka vjerojatno…
Ja sam vidjela i pozitivne i negativne kom., sto je normalno jer je to set a ugodit svim ljudima je nemoguce... Ali ja sam samo vidjela jel sve stima unutra i toplomjer jel radi, ali nisam usporedila s inace toplomjerom koji koristim vec godinama nisam se nit sjetila. Ma dok dodjem kuci sutra odmah cu ga ici opet probat i usporediti, ak ne stima vratit cu ga 🤷♀️...
Bas sad nit ja ne znam vise, jednostavno mozak mi stao 🙈 A da sam mislila sve koristit i jesam, jedino ako mi beba bude celava 🤣
Lolly, sretno, moš ti to!😁❤
Meni su za taj set rekli da je hrpa toga nepotrebna i da je bolje kupovati pojedinacno…pa sad, vidjet cu sta ce mi jos trebati…
Bili mi na pregledu, sve isto kao i prekjucer…cerviks 1/2 clanka, prst otvorena, plodna voda mlijecna. Ctg ok, nema trudova. Kaze dr da guramo sad dan po dan, nije mi nista prognozirao kad bi moglo, iduca kontrola u ponedjeljak. Rekla sam mu za sluzni, nije tome pridavao preveliku vaznost jer to sad svakako moze biti sutra a moze i kasnije…rekao mi da setam. Pohvalio me za kilazu jer sam dobila 10kg. Rekla sam mu da mi danas neka muka cijeli dan, rekao da hoce to tako pred kraj. Rekli mi on i sestra da izgleda imam visoku toleranciju na bol jer mi taj pregled plodne vode bio samo malo neugodan…kazu da neke zene jaucu ponekad…kakav je vama osjecaj dok vam to gledaju? Jel stvarno imam visok prag ili me mozda samo ohrabruju?😁
Imas tak cesto preglede zbog necega ili?
VENUS i ti si Splitskom rodilištu, imaš li popis šta se treba ponijeti u rodilište,rađaonu, stvari za izlazak.. Jer ja sam se pakirala po obaveznoj nekoj listi za sva rodilista. Ali neka imaju recimo spavacice, pelene za bebe i tako..Mislim da sam previse stvari spakirala pa barem da neke izbacim ako su mi nepotrebne 🤦🏻♀️🤭
Dijmar, stalno hocu pitati, pa zaboravim....
Kako ti se beban namjestio? Znam da si kukala kako nece moci u idealan polozaj zbog posteljice naprijed.
Meni je isto naprijed posteljica, ali nije se lego leda uz leda, nego mu je tijelo meni s lijeva, a nogice na desnoj strani
Naravno, stigne se on jos premjestiti ako mu se smisli
Lolly sretno.....sto u ponoć, bolje da su te pustili da se naspavas ko čovjek 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji