Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    13. Rujan 2019. 13:16

Zar ne mozete skinuti navlake s ogradice?
    Meni je stigla ogradica uz ethereal posteljinu, i na svakoj spuzvi ima navlaka sa zipom pa se fino skine i opere.

HarryPotter
    13. Rujan 2019. 13:18

Ja nisam uzimala ogradicu, nesto me ono nervira, i sad kad je krevetic skroz na gornjoj razini i me vidim joj smisao, mozda uzmem kasnije, kad bebac poraste..
    Inace ne volim kičaste svari, a nista mi se ne svidja.
    Ja cu onda s pon. Krenuti sa pranjem. Mi smo uzeli u IkeA, komodu, ormar u koji sam zaljubljena tako da imam gdje slagati🙃

url=https://lilypie.com]

Frajla
    13. Rujan 2019. 13:33

luce35

Mi smo tek jucer obavili baby soping, necu jos nista prati, to cu ostaviti za malo pred kraj da bude svjeze.
    Ostalo nam kupiti sitnice al ima vremena.
    Na kojem programu ste prale ogradice i poplun?

Ja to perem na onom programu za vunu jer on ne vrti jako 

mc_zgb
    13. Rujan 2019. 13:43

Ja sam te spuzvaste stvari prala na programu za rucno pranje na 700 okretaja. I sve od kolica sam isto tako oprala. Bilo mi je bitno da se profriska, novo je sve pa cisto da skinem onaj sloj proizvodnje 😂 Nista od spuzvi se nije izvitoperilo (imam peg perego kolica, sve sto se da skinut sam oprala). Eto to sam danas zadnje oprala, 90% robice mi je oprano i ispeglano, mama mi pomogla s tim. Ne zelim se zezati pa da mi netko drugi mora slagati to doma. Sad kad se posusi to od kolica, mogu u bolnicu 😁
    Samo naravno, pranje kose, depilacija, tusiranje prije 😂 Drago mi je da nisam jedina koja zeli tako spremna doc u bolnicu haha

• mamaoddanas
    13. Rujan 2019. 13:47

HarryPotter

Ja nisam uzimala ogradicu, nesto me ono nervira, i sad kad je krevetic skroz na gornjoj razini i me vidim joj smisao, mozda uzmem kasnije, kad bebac poraste..
    Inace ne volim kičaste svari, a nista mi se ne svidja.
    Ja cu onda s pon. Krenuti sa pranjem. Mi smo uzeli u IkeA, komodu, ormar u koji sam zaljubljena tako da imam gdje slagati🙃

Nisam ni ja uzela ogradicu, još ne treba dok je tako mali..ali inace je i meni cesto sve to prekičasto hahah! Ista stvar. :) 
    I ja cu od iduceg tjedna poceti polako sve prati. 

• Pikulica19
    13. Rujan 2019. 14:02

Venus

HarryPotter

Zenee koje ste u 35 skoro kao i ja, jeste vi vec oprale svu robicu i dekice, ja sve kontam, neka jos, rano je 🤣
    Kolica nam jos nisu dosla, valjda stignu do poroda…
    Valjda smo sve spremili..
    P. S. Jel potrebno odmah uzimati doma onaj aspirator za usisvac, il to mogu i kasnije 🤔

Mi cekamo da nam stigne komoda po mjeri uskoro pa cu onda prat i spremat robicu, valjda ce sto prije. Imamo kolica od prijatelja, nova, kratko koristena al trebaju na kemijsko ciscenje isto.

I mene zanima za aspirator, i kakav je onaj Avent set za njegu bebe, isplati li se?

Dali mislis na ovaj set?
    https://postimg.cc/DJJLcL43

Isplati se svake kune, u dm-u na app preko mob dobijes jos 30x vise bodova pa ti to kao da dobijes popust od cca 72kn...
    Meni se nije dalo pojedinacno kupovat a opet bi me isto ispalo cjenovno, a ovo pikiram od starta i cetka je mekana, skarice i grickalica cvrsti, toplomjer je od Philipsa pa vjerujem da i vrijedi necem 🤣 i jos ima silikonsko za ciscenje desni full mekano 🥰 i jos cvrsta torbica... Stvarno sad sam sigurna da nisam pogrijesila 😉

13. Rujan 2019. 14:07

Danas me moj organizam podsjeca kako je to kad imas one menstrualne bolove.. Zaboravila sam kako su ti moji bolovi znali biti odvratno jaki i sad me boli bas kao da cu dobiti svaki cas a donjii dio ledja isto boli.. Bas mi nije falilo ovo definitivno 9 mj uzivanja bez menge i tih bolova. Tjesim se sto kazu da poslje poroda ti bolovi se smanje i menstruacije budu krace,mislim kad se sve vrati u normalu ne odma naravno. 

• Noemi1
    13. Rujan 2019. 14:24

Venus

Noemie to nisam znala za 12-24h od pucanja vodenjaka. Jer sam bas procitala svakakva iskustva, neki ostaju doma jos dok ih ne spice trudovi nakon pucanja vodenjaka, neki odma lete u bolnicu, neko se spremi sat-dva pa ide… je li beba ugrozena ikako ako pukne vodenjak, a mi jos doma neko vrijeme? Ili je u redu biti doma dok ne krenu dobri trudovi?

Jer ne zelim ni ono odma doletiti u bolnicu u roku sat vremena (pogotovo ako trudova nema ili su blagi) i onda da me tamo muce s dripom cijeli bozji dan ☹️☹️

Nije beba ugrozena, ako je naravno sve u redu s trudnocom. Ja sam bila doma jos dva sata, mozda i vise, s tim da je meni filmski puknuo vodenjak i jos je poslje stalno curila voda. Tek nakon sto su stigli trudovi sam krenula u bolnicu. I to neki lagani (menstrualni) kao. Iako ne bi ja ni tad jos isla, ali muz navalio idemo idemo, nikad ne znas... Pa sam zato ajd osla 😀 i taman, ctg, pregled, brijanje, klistir i radjaona 😊 

• ReginaP
    13. Rujan 2019. 14:29

Renata i druge cure, ova cura radi personalizirane naljepnice za auto https://www.instagram.com/cedulja/

lala3
    13. Rujan 2019. 14:34

Bas sam mislila da je neka rodila, od jutros ste pofino ispisale str 😄, citam i cekam kad ono nista.. samo sve hoce da budu spremne 😂 Julie bas me interesuje hoces li stici i da ispeglas kosu prije 😂.. taj adrenalin je stvarno cudo, ja sam imala groznicu valjda od adrenalina na prvom porodu, tresla se grana.. ja hrabra sva, niceg me nije strah, pa kad je tijelu dosla ta informacija da je sve krenulo.. uh ne znam koliko deka su cimerice na mene slozile da se prestanem tresti.. a bila je jedna isto zadrzana u bolnici jer je daleko, debelo presla termin, sve je kao boli, a nista se ne desava. Kad je meni krenulo, kaze ona ljutito, e neces jos i ti prije mene, tek si dosla 🤣.. valjda joj dosadilo vise.. i stvarno drugi dan kad sam trebala kuci s bebom vidim je jos se gega sa stomakom po hodniku 🤣🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.