Mi smo tek jucer obavili baby soping, necu jos nista prati, to cu ostaviti za malo pred kraj da bude svjeze.
Ostalo nam kupiti sitnice al ima vremena.
Na kojem programu ste prale ogradice i poplun?
Ja imam neki baby program na 60 da dvostrukim ispiranjem na kojem sam oprala robicu pa sam tako i ogradicu

Regina nema na čemu i sretno sutra 🥰
Ja nisam prala na baby programu, sve to još prođe kroz peglu koja ima daleko veću temp pa vjerujem da rješi te bakterije koliko toliko.

Mi smo tek jucer obavili baby soping, necu jos nista prati, to cu ostaviti za malo pred kraj da bude svjeze.
Ja imam neki baby program na 60 da dvostrukim ispiranjem na kojem sam oprala robicu pa sam tako i ogradicu
Imam i ja taj baby program, samo me strah da centrifuga ne zguzva spuzvu jer 600 okretaja je najnize na mojoj perilici

Imam i ja taj baby program, samo me strah da centrifuga ne zguzva spuzvu jer 600 okretaja je najnize na mojoj perilici
Strah ti je opravdan 🙈 ja sam prala na 60 jer sam slusala okolo da treba i nakraju se sve izvitoperila, normalno... sad sam novu na 40 i dosta

Ja sam počela prati robicu u 34.tjednu,jer sam od 31. - 33.tjedna bila u bolnici i naravno me uhvatila panika da nisam ništa pripremila. Čim sam izašla, počela sve pripremati, ako slučajno ranije završim u bolnici. 🤪😁
Ja sam ogradice i još neki spužvasti dio prala u perilici na 600 okretaja jer mi je to najmanje i super ispali. Samo sam čim je perilica završila sve izvadila i lijepo raširila.
Zar ne mozete skinuti navlake s ogradice?
Meni je stigla ogradica uz ethereal posteljinu, i na svakoj spuzvi ima navlaka sa zipom pa se fino skine i opere.

Ja nisam uzimala ogradicu, nesto me ono nervira, i sad kad je krevetic skroz na gornjoj razini i me vidim joj smisao, mozda uzmem kasnije, kad bebac poraste..
Inace ne volim kičaste svari, a nista mi se ne svidja.
Ja cu onda s pon. Krenuti sa pranjem. Mi smo uzeli u IkeA, komodu, ormar u koji sam zaljubljena tako da imam gdje slagati🙃

url=https://lilypie.com]
Ja to perem na onom programu za vunu jer on ne vrti jako

Ja sam te spuzvaste stvari prala na programu za rucno pranje na 700 okretaja. I sve od kolica sam isto tako oprala. Bilo mi je bitno da se profriska, novo je sve pa cisto da skinem onaj sloj proizvodnje 😂 Nista od spuzvi se nije izvitoperilo (imam peg perego kolica, sve sto se da skinut sam oprala). Eto to sam danas zadnje oprala, 90% robice mi je oprano i ispeglano, mama mi pomogla s tim. Ne zelim se zezati pa da mi netko drugi mora slagati to doma. Sad kad se posusi to od kolica, mogu u bolnicu 😁
Samo naravno, pranje kose, depilacija, tusiranje prije 😂 Drago mi je da nisam jedina koja zeli tako spremna doc u bolnicu haha

Ja nisam uzimala ogradicu, nesto me ono nervira, i sad kad je krevetic skroz na gornjoj razini i me vidim joj smisao, mozda uzmem kasnije, kad bebac poraste..
Inace ne volim kičaste svari, a nista mi se ne svidja.
Ja cu onda s pon. Krenuti sa pranjem. Mi smo uzeli u IkeA, komodu, ormar u koji sam zaljubljena tako da imam gdje slagati🙃
Nisam ni ja uzela ogradicu, još ne treba dok je tako mali..ali inace je i meni cesto sve to prekičasto hahah! Ista stvar. :)
I ja cu od iduceg tjedna poceti polako sve prati.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji