Dijmar, stalno hocu pitati, pa zaboravim….
Kako ti se beban namjestio? Znam da si kukala kako nece moci u idealan polozaj zbog posteljice naprijed.
Meni je isto naprijed posteljica, ali nije se lego leda uz leda, nego mu je tijelo meni s lijeva, a nogice na desnoj strani
Naravno, stigne se on jos premjestiti ako mu se smisli
Ja imam osjećaj ko da se on stalno vrti jer mi je kroz dan nekad tvrđe s jedne strane, nekad s druge, a nekad je po sredini trbuh full napet pa su tada valjda leđa na trbuh, ali najčešće su mu leđa na desnoj strani i tu se guzi...na uzv nikad nisu komentirali ništa vezano uz to... ali baš ću u utorak pitati da li ima kakve veze taj položaj...moja bivša gin je samo znala spomenuti da gleda prema gore, znači leđa na leđa...
Cure, evo zaprimili su me. Večeras kreće inducirani u ponoć. Sad se treba skulirati….
Sretno! Ujutro čekamo vijesti
Lolly sretno…..sto u ponoć, bolje da su te pustili da se naspavas ko čovjek 🙈
To im je neka fora, opušteniji si, a u praksi se pokaže da barem dva gela trebaju svakih 6 sati i tako ... otegne se to pa treba krenut po noći.
To im je neka fora, opušteniji si, a u praksi se pokaže da barem dva gela trebaju svakih 6 sati i tako … otegne se to pa treba krenut po noći.
Nek je sa srećom i sto brže ❤️
Dijmar, stalno hocu pitati, pa zaboravim….
Kako ti se beban namjestio? Znam da si kukala kako nece moci u idealan polozaj zbog posteljice naprijed.
Meni je isto naprijed posteljica, ali nije se lego leda uz leda, nego mu je tijelo meni s lijeva, a nogice na desnoj strani
Naravno, stigne se on jos premjestiti ako mu se smisli
Ja imam osjećaj ko da se on stalno vrti jer mi je kroz dan nekad tvrđe s jedne strane, nekad s druge, a nekad je po sredini trbuh full napet pa su tada valjda leđa na trbuh, ali najčešće su mu leđa na desnoj strani i tu se guzi…na uzv nikad nisu komentirali ništa vezano uz to… ali baš ću u utorak pitati da li ima kakve veze taj položaj…moja bivša gin je samo znala spomenuti da gleda prema gore, znači leđa na leđa…
Mom su isto leđa na desnoj strani a noge na lijevoj, rekao mi gin da je to tzv 2.namjestaj i nije mi rekao da je to nesto zabrinjavajuce. Tako je na svakom uzv otkad se okrenuo naglavacke. Koliko vidim, 1.namjestaj je kad su mu leđa na majcinom trbuhu i to je kao idealan polozaj za porod. A isto mi zna raditi grbe i na sredini….
Trebalo bi zapravo bebu potaknuti da se namjesti leđa prema trbuhu tako da se mi postavimo četveronoške jer ih tada sila teža povuče i teži dio tj, njihova leđa se okrenu na naš trbuh. Ali to tek ima smisla tik pred porod jer se ovako vrte kako ih volja.
To im je neka fora, opušteniji si, a u praksi se pokaže da barem dva gela trebaju svakih 6 sati i tako … otegne se to pa treba krenut po noći.
Sretno ❤❤ drzimo fige da sve prodje sto brze...meni je malac okrenut glavom prema dole, ledja prema van i doktor je rekao kao da je to idealan polozaj za porodaj
Marinaa da da u Splitu sam i ja, napisat cu ti sad ispod sve sto nosim. Listu sam napravila po sogoricinoj koja je rodila prije mjesec dana.
Ugl u radjaonicu nosim manji ruksacic i unutra svi dokumenti/nalazi/uputnica, mobitel, punjac, balea vl maramice i sapun za dezinfekciju za wc i gel za tus,japanke i rucnik za tusiranje poslije klistiranja. Carape za setanje po hodniku. Par vrecica, maramice. Voda za muza i mene i neke grickalice (cokoladice,plocice sl.)
Za boravak u rodilistu: nesiser s osobnom higijenom, 2-3 spavacice na raskopcavanje zgodne za dojenje, japanke te za tus, 2 rucnika bar, Babylove blazinice za dojenje, toto 2 paketa mrezastih gacica, Chicco ulosci, mozda nabavim te Mam komprese, za bebu reda radi da se nadje par pelenica i alverde baby krema, toaletni papir, grudnjak za dojenje, lekadol, octenisept i termalna voda ili balea wasser sprej da se nadje. Papuce toplije za sobu, par vrecica
To je to mislim, a za izlazak ce mi muz donijeti robu i robicu za bebu
Hvala curke, ja velim muzu da mora on da ne pa me zato zanimalo, ime nebi ni ja stavila koliko god fora izgledalo
Pozdrav. Ovo nije tema prikladna za ovaj forum ali me zanima da li neka od vas ima iskustva sa Duphastonom ? Naime, menstruaciju nisam dobila, otisla sam ginekologu gdje mi je trudnoca iskljucena, imam malu cistu na desnom jajniku i tada mi je endometrij bio 0,95 cm. Popisao mi je tablete Duphaston 8 dana 2×1 . Danas je 5-ti dan kako pijem, imam osjecaj kao da ce mi grudi explodirati ali jos ne dobijam. Rekao mi je da pricekam sedmicu ili dvije od zadnje tablete. Zaista sam zbunjena 😒
Mojoj su dosad jos od Anomaly scana s 20tt glava dolje, a nogice i guza gore. Onda zandjih mjesec-dva guza i dalje ispod trbuha mi/iznad pupka i osjetim nekad nogicama da me lupa prema zeludcu u visinu. S tim da zadnjih tjedan dana stalno lupa nogom skroz u bocni dio mog stomaka, bas ono sastrane joj probije noga, ali samo na desnu stranu. I to vamo skroz blizu onih nasih tzv.kiflica na boku 😅
Tako da ja neznam jel ona to isteze jednu nogu u stranu/u desno, ili cijela nekako lezi na boku na L polozaj, jer ipak je glava stalno dole. A recimo kad se dignem iz kreveta, uvijek mi stomak bude bolan i deformiran malo, stalno imam grbu na desnoj strani, nikad na lijevoj
Sortiraj odgovore
Najstariji