Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marinaaaa
    13. Rujan 2019. 21:22

Venus

Marinaada da u Splitu sam i ja, napisat cu ti sad ispod sve sto nosim. Listu sam napravila po sogoricinoj koja je rodila prije mjesec dana.

Ugl u radjaonicu nosim manji ruksacic i unutra svi dokumenti/nalazi/uputnica, mobitel, punjac, balea vl maramice i sapun za dezinfekciju za wc i gel za tus,japanke i rucnik za tusiranje poslije klistiranja. Carape za setanje po hodniku. Par vrecica, maramice. Voda za muza i mene i neke grickalice (cokoladice,plocice sl.)
    Za boravak u rodilistu: nesiser s osobnom higijenom, 2-3 spavacice na raskopcavanje zgodne za dojenje, japanke te za tus, 2 rucnika bar, Babylove blazinice za dojenje, toto 2 paketa mrezastih gacica, Chicco ulosci, mozda nabavim te Mam komprese, za bebu reda radi da se nadje par pelenica i alverde baby krema, toaletni papir, grudnjak za dojenje, lekadol, octenisept i termalna voda ili balea wasser sprej da se nadje. Papuce toplije za sobu, par vrecica

To je to mislim, a za izlazak ce mi muz donijeti robu i robicu za bebu

Puno ti hvalaaaa!!! 🤗 
    Sutra provjerim jesam sve spakirala. Znam da sam još ogrtač ponjela i mozda jos stvari za bebu sto sam mislila da ce trebati  i prije odlaska doma.. 

marinaaaa
    13. Rujan 2019. 21:33

marinaaaa

Venus

Marinaada da u Splitu sam i ja, napisat cu ti sad ispod sve sto nosim. Listu sam napravila po sogoricinoj koja je rodila prije mjesec dana.

Ugl u radjaonicu nosim manji ruksacic i unutra svi dokumenti/nalazi/uputnica, mobitel, punjac, balea vl maramice i sapun za dezinfekciju za wc i gel za tus,japanke i rucnik za tusiranje poslije klistiranja. Carape za setanje po hodniku. Par vrecica, maramice. Voda za muza i mene i neke grickalice (cokoladice,plocice sl.)
    Za boravak u rodilistu: nesiser s osobnom higijenom, 2-3 spavacice na raskopcavanje zgodne za dojenje, japanke te za tus, 2 rucnika bar, Babylove blazinice za dojenje, toto 2 paketa mrezastih gacica, Chicco ulosci, mozda nabavim te Mam komprese, za bebu reda radi da se nadje par pelenica i alverde baby krema, toaletni papir, grudnjak za dojenje, lekadol, octenisept i termalna voda ili balea wasser sprej da se nadje. Papuce toplije za sobu, par vrecica

To je to mislim, a za izlazak ce mi muz donijeti robu i robicu za bebu

Puno ti hvalaaaa!!! 🤗
    Sutra provjerim jesam sve spakirala. Znam da sam još ogrtač ponjela i mozda jos stvari za bebu sto sam mislila da ce trebati i prije odlaska doma..

I imam jos par pitanja, ako se mozemo nekako cuti preko vibera, maila, fejsa da ne pisem ovdje.. jer je teško pratiti sve u ovoj grupi 😁

• Noemi1
    13. Rujan 2019. 21:36

Meni je trebao i fen za kosu, ja sutra odmah prala kosu 😀 al to moze i muz donjet. Pribor za jelo (noz, vilica i SOL) ako ce vam netko od familije donosit hranu. Lanolin (ooodlicna stvar, spasilo mi dojenje), tj lanolish se zove valjda mast, sesirici za dojenje (takodjer spasilo dojenje, vise ih ne koristim), duda varalica (ako beba nece spavat a nije gladna). Boca vode (velika) da se ne morate stalno dizat punit. Jednokratne podloge za bebu, za prematanje, a cak i vama ispod guze, prvi dan kad obilno krvarite. Bolje da lezite na tom, pa bacite nego 3 dana na zaprljanoj plahti. Mislim da je to to od stvari sto niste naveli 😁

Venus
    13. Rujan 2019. 21:37

Marina oni u bolnici presvlace bebu i mora nositi njihovu robicu, tako da sam ja samo reda radi kremicu i par pelena da se nadje. I zaboravila napisat uzela sam one vlazne maramice 99% voda za bebe od Babylove. 
    Ja nezz bi li ogrtac, 10.mj su jos ok temperature, a i ako zahladi opet griju dosta sobe zbog beba. Pa imam spavacicu i dugih i kratkih rukava

Venus
    13. Rujan 2019. 21:38

Neznam jel ima inbox neka opcija na forumu, il mi napisi svoj mail pa se cujemo

marinaaaa
    13. Rujan 2019. 21:42

Noemi1

Meni je trebao i fen za kosu, ja sutra odmah prala kosu 😀 al to moze i muz donjet. Pribor za jelo (noz, vilica i SOL) ako ce vam netko od familije donosit hranu. Lanolin (ooodlicna stvar, spasilo mi dojenje), tj lanolish se zove valjda mast, sesirici za dojenje (takodjer spasilo dojenje, vise ih ne koristim), duda varalica (ako beba nece spavat a nije gladna). Boca vode (velika) da se ne morate stalno dizat punit. Jednokratne podloge za bebu, za prematanje, a cak i vama ispod guze, prvi dan kad obilno krvarite. Bolje da lezite na tom, pa bacite nego 3 dana na zaprljanoj plahti. Mislim da je to to od stvari sto niste naveli 😁

Sveki će kuhati, pa ću joj reći da spakira i pribor za jelo ☺️
    Sva sam se zbunila sta ide u koju torbu, imam dvije i sada mislim da su neke stvari u krivoj torbi. Sta treba u radaonu sta treba u sobu sad vise ne znam. Sutra cu sve izvaditi i ponovo rasporediti 🤗

marinaaaa
    13. Rujan 2019. 21:43

Venus

Neznam jel ima inbox neka opcija na forumu, il mi napisi svoj mail pa se cujemo

basicmarina95@gmail.com
     mislim da ovdje nema inbox

Venus
    13. Rujan 2019. 21:44

Javim ti se sad 🙂

Venus
    13. Rujan 2019. 21:52

Noemi u pravu si, i meni su pale na pamet te jednokratne prostirke za na krevet, sto kazes bolje nego lezati u krvi, jos kad posjeta dolazi, pa ako promoci promoci... a imam doma od tene vec jedan paket pa cu si spremiti par komada. Muz ce mi svaki dan donosit jelo jer sam vegic i nece mi bit veselo u Bolnici 😅 pa onda ocekujem i pribor i sve da ponese hah. 

Ja imam dosta gustu i suhu kosu pa i 7 dana bude super bez pranja, ali cu pred termin cesce prati da mi bude svjeza, ipak neznam bas kako cu se osjecati u bolnici pa da se ne potezem previse. Jer meni za rascesljati kosu, isprati i sve treba min pola sata, onda jos dok se osusi

13. Rujan 2019. 22:08

Bila sam 9 dana u bolnici kose mi nisu dali prati, jedino da ju osusim do kraja a posto mi duga do guzce odlucila sam ipak da necu tako da po meni fen i sampon su nepotrebni ko ima kratku kosu ajd al za dugu ne isplati se napravi se pundža ili rep i dobro nece niko gledati u kose jer ja sam radije odlucila neprati reko jos fali da kakvu upalu pokupim pa da ostanem jos duze u bolnici, cim sam kuci dosla dite uspavala i oprala kosu 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.