Evo mene s pregleda, s bebom sve ok, tlak opet granicni i povisena glukoza u urinu 🙈
Al ja pametnica nisam htjela rucati kao da nebi tlak skocio i pojela kekse prije pregleda 🤦🏼♀️
Narucio me opet za dva tjedna 😏 nemam pojma jel to kod njega normalno ili zbog tog svega ili jer se i u 32 tt radi veci uzv….
Sto se trokuta tice nemam ga, ali ako je zbog sigurnosti treba bi biti sto jednostavniji tako da se lako kuzi i iz daljeg i za strance. Znaci ne ana u autu i slicice kojekakve i pisana slova i sto cuda. Obican trokut s oznakom beba u autu i to je to
Meni je pojasnila da se u 32tt radi isto detaljan uzv, mozda zbog toga te i narucio tako a od 36tt valjda vise ne gledaju toliko vec uzv
Znam da su meni riktali da mi padne uzv na 28tt i 32tt, pa sam prije toga imala duzu stanku pa su mi se od tada uzv i pregled u TA razdvojili….
…
Ako koja bude nadobudno trazila Jessa jednokratne gacice po DMovima, ne trebate niti pokusavat jer ih vise namaju u ponudi… Ali nasla sam si u Mulleru nisu duboke do sisa da i njih spremim unutra vec su kao normalne gacice samo jednokratne i taman szo ima lufta to ce ulosci popunit 🤗
Frajla mislila sam gore od 36tt na ctg 🤦🏼♀️
Zar ne mozete skinuti navlake s ogradice?
Meni je stigla ogradica uz ethereal posteljinu, i na svakoj spuzvi ima navlaka sa zipom pa se fino skine i opere.
I ja sam njihovu i isto sam izvadila spuzvu… Bas sam i trazila te ogradice gdje su skidive navlake 😊
I onda navlaku operes u perilici a spuzvu rucno u kadi?
Zar ne mozete skinuti navlake s ogradice?
Meni je stigla ogradica uz ethereal posteljinu, i na svakoj spuzvi ima navlaka sa zipom pa se fino skine i opere.
I ja sam njihovu i isto sam izvadila spuzvu… Bas sam i trazila te ogradice gdje su skidive navlake 😊
Moje dada&rocco se isto mogu skidati, ali one su visoke i ni ne stane mi sve u masinu.
Dok neke iz bubamare sto imam se ne mogu skidati, ali stanu u masinu, pa mi nije problem
Pikulice je to je taj set, ima na aplikaciji kupon za 30X vise bodova, a i u trudnickoj knjizici iz dma ima papirnati kupon da se na taj set dobije 30 bodova, ma da misim da je puno vise ovako ako iskoristim kupon od 30x vise bodova. I jel imaju u dm-u one Avent Soothie dude varalice? Cula sam da su izvrsne one i Mam, bas kao bebe koje odbijaju sve druge dude da jednu od tih prihvate.
A malo me nervira sad ovo bodovanje u dm-a, prosli tjedan poslala svoje u kupovinu od cca.400kn i dobila 750bodova jer sam imala 10x vise na babylove i 10x na ukupnu kupnju. A jucer mi muz kupio skupi onaj Biotta sok sa kuponom za 30x iz knjizice i jos mi nisu sjeli bodovi. Nesto stekaju i sad me vec nerviraju. Ne bih htjela dati na avent tipa 300kn i na kraju ne dobiti bod.
I jel postoji ikakva sansa da se zezne sustav i da iskoristim na avent istovremeno papirnati kupon za 300bodova i plus ovaj internetski za 30x vise ? 🤣🤣🤣
Kuponi se mogu kombinirati 😉
Ne moze za istu stvar recimo dva puta po 30x, ali ja sam recimo na onom prijelaznom razdoblju imala i tipa za 30x bodova i 30% popusta i to mi je sve prolazilo
A bodove ako nisu sjeli poslikaj racun i posalji im mail. Ja se uvjek zalim kad mi nesto ne stima 🤨
Evo mene s pregleda, s bebom sve ok, tlak opet granicni i povisena glukoza u urinu 🙈
Al ja pametnica nisam htjela rucati kao da nebi tlak skocio i pojela kekse prije pregleda 🤦🏼♀️
Narucio me opet za dva tjedna 😏 nemam pojma jel to kod njega normalno ili zbog tog svega ili jer se i u 32 tt radi veci uzv….
Sto se trokuta tice nemam ga, ali ako je zbog sigurnosti treba bi biti sto jednostavniji tako da se lako kuzi i iz daljeg i za strance. Znaci ne ana u autu i slicice kojekakve i pisana slova i sto cuda. Obican trokut s oznakom beba u autu i to je to
Meni je pojasnila da se u 32tt radi isto detaljan uzv, mozda zbog toga te i narucio tako a od 36tt valjda vise ne gledaju toliko vec uzv
Znam da su meni riktali da mi padne uzv na 28tt i 32tt, pa sam prije toga imala duzu stanku pa su mi se od tada uzv i pregled u TA razdvojili….
…
Ako koja bude nadobudno trazila Jessa jednokratne gacice po DMovima, ne trebate niti pokusavat jer ih vise namaju u ponudi… Ali nasla sam si u Mulleru nisu duboke do sisa da i njih spremim unutra vec su kao normalne gacice samo jednokratne i taman szo ima lufta to ce ulosci popunit 🤗
Frajla mislila sam gore od 36tt na ctg 🤦🏼♀️
Ma da znam, vjerojatno mi nece raditi uzv vise kad krenem u TA.
Znaci imat cu u 30, 32, 34 i to je to
I pitala sam za bris hoce on raditi ili u trudnickoj, rekoa je da ce on, ali na tom zadnjem pregled
Cure, evo zaprimili su me. Večeras kreće inducirani u ponoć. Sad se treba skulirati....
Cure, evo zaprimili su me. Večeras kreće inducirani u ponoć. Sad se treba skulirati….
Sretno!! Drži se i samo misli na to da će uskoro bebica biti u naručju 😊
Cure, evo zaprimili su me. Večeras kreće inducirani u ponoć. Sad se treba skulirati….
Sretno!! Drži se i samo misli na to da će uskoro bebica biti u naručju 😊
Hvala! :)
Sretno
Znaci 14.9. je dejt 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji