Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    12. Rujan 2019. 19:46

Samy, stvarno wow! Čestitam! 

• ReginaP
    12. Rujan 2019. 20:00

Julie, Stasenko se vise nije vratila dolje 🤷 svi se razbježali osim Ledera naravno haha meni je isto bas drago da te moj trudnicki mozak uspio skuzit 🤣

LollyBB
    12. Rujan 2019. 20:07

Samy, čestitam od srca! 

• Kengurica
    12. Rujan 2019. 20:25

A u ljetnima mi se pak cinilo da su sve zene prenijele ili makar ove zadnje. U zimskima pak prednjace muski, tu u jesenskima curice. Bas zanimljivo sve. Da bar svima porodi prodju tako lijepo. Ne ocekujem bas kao Sammy i ona nije prvorotka, al recimo kao od Angeline.

felicita28
    12. Rujan 2019. 20:46

Cure di imaju za kupiti one naljepnice za auto, tipa beba u autu i to?

12. Rujan 2019. 21:41

Ispricajte me sto jos jednom pitam vezano za ovu temu. Sve podatke, papire i ostalo sto ce mi biti potrebno za porodiljnu naknadu sam izvadila kopirala i pripremila. U hzzu mi je rekla zena da moram donjeti i od biroa potvrdu da sam nezaposlena.
    Ja se nikad nisam prijavila na biro ( nisam imala potrebe za tim ugl. ) pa imam tri pitanja za Vas ako mi itko moze reci. 
    1.Dali se ja sad trebam prijavit na biro da bih mogla dobiti tu potvrdu o nezaposlenosti? 
    2. Na netu sam citala da sto papira treba i njima na bito donjet da bi se ta potvrda dobila, koji su to papiri?
    3. I dali je ijedna od Vas prijavljena na biro dok je trudna? Jel fkt nekuzim to s biroom sada 

12. Rujan 2019. 21:41

Hvala unaprijed 🤗

12. Rujan 2019. 21:45

Felicita posalji e email nivei na info@e.nivea.hr napises samo da si trudna i dali bih zeljeli ti poslati besplatne uzorke proizvoda za bebu. Ja sam dobila mini vlazne maramice, fiziolosku otopinu za nos i naljepnicu beba u autu i preslatka je 🤗

12. Rujan 2019. 21:50

Pikulica19

samy_lo

Jucer krenem u 16:20 u porodiliste.(25 min.voznje)Urade mi ctg,ustajem i puca vodenjak,i odmah krece beba,jedva me uvlace u salu,i stize moja princeza u 17:03.
    3050/51
    Jedino lose sto stvari nisu dali da unesem pa sam bila bez mobitela.Maloprije smo stigli kuci.
    Nisam pukla,nisam sjecena.
    Jedino sto ona samo spava sa bradavicom u ustima.Morat cu nabaviti cuclu :(

Cestitam Samy i samo uzivajte sad 🥰😁
    ….
    Manich sto se depilacije secernom pastom tice pusti ih 7-10dana prije, ako im je predugacko bolje da skrate nego da budu prekratke pa ne mogu povuc…
    I onda si pomaknes cupkanja na 3tjedna pa kad ti se razrijede onda i duze…. I ja sam mrzila kad su me upackale i razljepila se pasta pogotovo na intimnom dijelu pa sam zvala i dogovarala uvijek u termin si provjerene koja mi je radila bez milosti 🙈

Danas sam se obrijala i sada do 25.9 ne diraaaam pa kolike budu.. Nadam se samo da ce to sve biti okej s obzirom da prvi put idem u salon.. Prvu depilaciju mi radila necakinja i ja se odusevila s tim koliko me malo boljelo i kako sam dugo bila bezbrizna.. 

• Jeja4
    12. Rujan 2019. 21:58

felicita28

Cure di imaju za kupiti one naljepnice za auto, tipa beba u autu i to?

U bubamari imas one koje se sa vakumom zakace na straznje staklo, imas neku sa minnie/mickey, to smo mi uzeli, pise baby on board ili obican cetverokut gdje pise beba u autu.
    Meni je to zgodnije od naljepnica, koju poslije ne mozes skinuti sa auta. 
    Isto me zanima gdje ima za kupiti "djeca u autu", buduci da ce ih biti dvije. Vidjela na nekim autima po kvartu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.