Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    12. Rujan 2019. 18:58

Upravo sam primjetila da su sve bebice gore dosle ranije osim Martinine 🙂🙃

• Noemi1
    12. Rujan 2019. 19:02

Venus

Upravo sam primjetila da su sve bebice gore dosle ranije osim Martinine 🙂🙃

Da, to sam i ja bas gledala. I svi porodi mi se cine super, brzi, ekspresni 😄 nadam se da ce se tak i nastaviti 🙃

12. Rujan 2019. 19:42

samy_lo

Jucer krenem u 16:20 u porodiliste.(25 min.voznje)Urade mi ctg,ustajem i puca vodenjak,i odmah krece beba,jedva me uvlace u salu,i stize moja princeza u 17:03.
    3050/51
    Jedino lose sto stvari nisu dali da unesem pa sam bila bez mobitela.Maloprije smo stigli kuci.
    Nisam pukla,nisam sjecena.
    Jedino sto ona samo spava sa bradavicom u ustima.Morat cu nabaviti cuclu :(

Wauu to je stvarno brzinski 👏👏👏 svaka cast ☺️ i naravno čestitam uzivaj s bebanom 😘

Julie
    12. Rujan 2019. 19:42

Curke, ja danas tako zakrmila popodne da sam u snu cula samu sebe kako hrcem 😂🙈 stvarno sam bila premorena
    Samy cestitam, ovo je bas ekspresno 😂 ili si opet cekala da se skoro porodis u kuci 🙈😂 kako to da vas pustaju tako rano kuci?
    Angelina hvala na info, bas sam se i ja pitala kako ce dragi do hrane posto je dijabetecar i mora redovito uzimati obroke. 
    Regina bas mi je drago da si me "zaskocila" i da smo se upoznale 😂
    Ja idem gore u nedjelju sto vec znas, znaci Leder te poštenski sredio 😂🙈 sto nisi lovila Stasenko posto nam se vec javila u cekaonici 😂😂😂😂🙈
    Venus vec vidim svojeg malenog kako ce  on to oduziti sto ce vise moci 😂 
    Aurora hvala ti sto me tjesis, ja se isto nadam jer ga vec ima, ali mislim da mi je to taman za roditi. ❤️

luce35
    12. Rujan 2019. 19:43

Kakav porod 😲 cestitke od srca 😍

PatyDi
    12. Rujan 2019. 19:46

Samy, stvarno wow! Čestitam! 

• ReginaP
    12. Rujan 2019. 20:00

Julie, Stasenko se vise nije vratila dolje 🤷 svi se razbježali osim Ledera naravno haha meni je isto bas drago da te moj trudnicki mozak uspio skuzit 🤣

LollyBB
    12. Rujan 2019. 20:07

Samy, čestitam od srca! 

• Kengurica
    12. Rujan 2019. 20:25

A u ljetnima mi se pak cinilo da su sve zene prenijele ili makar ove zadnje. U zimskima pak prednjace muski, tu u jesenskima curice. Bas zanimljivo sve. Da bar svima porodi prodju tako lijepo. Ne ocekujem bas kao Sammy i ona nije prvorotka, al recimo kao od Angeline.

felicita28
    12. Rujan 2019. 20:46

Cure di imaju za kupiti one naljepnice za auto, tipa beba u autu i to?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI