Upravo sam primjetila da su sve bebice gore dosle ranije osim Martinine 🙂🙃

Upravo sam primjetila da su sve bebice gore dosle ranije osim Martinine 🙂🙃
Da, to sam i ja bas gledala. I svi porodi mi se cine super, brzi, ekspresni 😄 nadam se da ce se tak i nastaviti 🙃

Jucer krenem u 16:20 u porodiliste.(25 min.voznje)Urade mi ctg,ustajem i puca vodenjak,i odmah krece beba,jedva me uvlace u salu,i stize moja princeza u 17:03.
3050/51
Jedino lose sto stvari nisu dali da unesem pa sam bila bez mobitela.Maloprije smo stigli kuci.
Nisam pukla,nisam sjecena.
Jedino sto ona samo spava sa bradavicom u ustima.Morat cu nabaviti cuclu :(
Wauu to je stvarno brzinski 👏👏👏 svaka cast ☺️ i naravno čestitam uzivaj s bebanom 😘
Curke, ja danas tako zakrmila popodne da sam u snu cula samu sebe kako hrcem 😂🙈 stvarno sam bila premorena
Samy cestitam, ovo je bas ekspresno 😂 ili si opet cekala da se skoro porodis u kuci 🙈😂 kako to da vas pustaju tako rano kuci?
Angelina hvala na info, bas sam se i ja pitala kako ce dragi do hrane posto je dijabetecar i mora redovito uzimati obroke.
Regina bas mi je drago da si me "zaskocila" i da smo se upoznale 😂
Ja idem gore u nedjelju sto vec znas, znaci Leder te poštenski sredio 😂🙈 sto nisi lovila Stasenko posto nam se vec javila u cekaonici 😂😂😂😂🙈
Venus vec vidim svojeg malenog kako ce on to oduziti sto ce vise moci 😂
Aurora hvala ti sto me tjesis, ja se isto nadam jer ga vec ima, ali mislim da mi je to taman za roditi. ❤️

Julie, Stasenko se vise nije vratila dolje 🤷 svi se razbježali osim Ledera naravno haha meni je isto bas drago da te moj trudnicki mozak uspio skuzit 🤣

A u ljetnima mi se pak cinilo da su sve zene prenijele ili makar ove zadnje. U zimskima pak prednjace muski, tu u jesenskima curice. Bas zanimljivo sve. Da bar svima porodi prodju tako lijepo. Ne ocekujem bas kao Sammy i ona nije prvorotka, al recimo kao od Angeline.

Cure di imaju za kupiti one naljepnice za auto, tipa beba u autu i to?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji