samy cestitam! pa to je bio ultra brzi porod onda 😊😍
Kako to da ste vec doma? Sta nije da se ostaje 3 dana?
Curke evo ja zvala za nalaze briseva i ureaplasma mi je 10na4 kaze ona meni to nije tak strasno al ajd posto si trudna popij ti antibiotike. Mislim strasnooo otkad ste vi sve radile te briseve ja tek sada. Iskreno se nadam samo da to nije naskodilo bebanu jer neznam sta bi joj rekla i napravila sto nije ranije to odradila. Dobila antibiotike ako se ne varam azitromicin Azimed 500 mg tak se zovu i ima 3 tablete u kutiji meni je napisala dvije odjednom popiti. Jel koja pila to?
Najcesca opasnost kod ureoplazme jer prijevremeno otvaranje, ako je na pregledu bilo sve ok vjerujem da nije naskodila.... kak je meni dr objasnila ima puno vrsta, od kojih malo radi nerede, ali te koje rade su onda dosta opasne.
Tako da drzim fige da je kod tebe sve ok i da ces je se lako rijesiti
Jucer krenem u 16:20 u porodiliste.(25 min.voznje)Urade mi ctg,ustajem i puca vodenjak,i odmah krece beba,jedva me uvlace u salu,i stize moja princeza u 17:03.
3050/51
Jedino lose sto stvari nisu dali da unesem pa sam bila bez mobitela.Maloprije smo stigli kuci.
Nisam pukla,nisam sjecena.
Jedino sto ona samo spava sa bradavicom u ustima.Morat cu nabaviti cuclu :(
Cestitam🥰
Kod tebe to ekspresno😱, dobro da si bila u bolnici
Kako je sin reagirao na bebu?
Wow Samy, pa porod za pozeljeti! Cestitke 🥰😍
Jesi mozda u Sarajevu, znam da se tamo ostaje 24h?
Na koliko su ti bili trudovi kad si krenula u bolnicu, s obzirom da je tako eskpresno bilo?
Sto se depilacije tice, ja sam isla u Miju u osijeku, ne sjecam se vise uopce kako sam dosla do njih, jer su u nekoj zgradi na prvom katu (bar su bili), znaci nije klasični lokal na koji nabasas ovak dok setas
Lijepo je uredeno i bili su ljubazni, nikad nikakvih problema. Brazilku secerom sam placala samo 50 kn, ali dobro, to je bilo prije skoro 10 godina....
Meni je to bilo presuper, u to vrijeme su mi dlake i korijen tako oslabili da sam ju doslovno mogla uzeti izmedu dva prsta i samo izvaditi
Angelina, ako dojiš, kako ide? Nemoj zezat da par dana nakon poroda ti čistiš stan?!Ne boli rana? Stezanje maternice?
Mislim da nam dobro ide sa dojenjem. Iskteno bas sam se bila uplasila jer je u pocetku taj hvat izgledao svakako. Mislila sam da se necemo nikad razumjeti nas dvije, ali evo sad je zbilja puuuno bolje. Zbog tih prvih svakojakih pokusaja jako mi je iziritirala bradavice (ragade nemam hvala Bogu) i ako ce nekome trebati informacija, Multi mam komprese su zakon zakon! Kostaju nekih 110kn i vrijede tih novaca. Da sam znala mislim da bih ih kupila i prije poroda i preventivno stavljala cim je pocela sisati. Njoj je danas 4 dana i pocela je bas fino kakati tak da se nadam da smo se sporazumjele nas dvije 😁
Ma nije bas da ribam stan, ne ne, stedim se ja, ali neke osnovne stvari napravim prvenstveno zato sto mi je lakse kretati se nego lezati. Rana me jucer pocela stezati, valjda kako pocinje zarastati, povremeno me zaboli, ali uglavnom to nije nista prestrasno. Stezanje maternice isto nije neka bol, to osjetim kod podoja.
Jucer krenem u 16:20 u porodiliste.(25 min.voznje)Urade mi ctg,ustajem i puca vodenjak,i odmah krece beba,jedva me uvlace u salu,i stize moja princeza u 17:03.
3050/51
Jedino lose sto stvari nisu dali da unesem pa sam bila bez mobitela.Maloprije smo stigli kuci.
Nisam pukla,nisam sjecena.
Jedino sto ona samo spava sa bradavicom u ustima.Morat cu nabaviti cuclu :(
Wow, čestitam 😊 ovo je stvarno porod za poželjeti. Da I mene zanima kako ti je bilo kuci prije odlaska, na kojem razmaku su ti trudovi bili? Tebi je to jutro sluzni čep ispao ili večer prije? Sad sam već sve zaboravila šta si tipkala😬🤦♀️
A pratnja? Moj već planira ruksak sa sendvičima dovući. lol Ipak su muškarci nježniji spol.Hvala na svim info i drago mi je da je sve ok prošlo.
Kada otpuštaju na Merkuru, kroz jutro?
Nista moj nije nosio, nije stigao 🙈 iako sam ja imala u torbi spremljene neke krekere i tak to. Da netko zeli nesto pojesti, mislim da bi ih poslali van da pojedu pa da se vrate. Tamo stvarno nema mjesta jos i za to, po mom misljenju. Mi smo se nazderali hrenovki prije nego smo isli 😁
Otpust na Merkuru je iza 12 sati. Moras dobiti dopustenje od obje vizite, a posto djecja ide tek oko 11h otpust je tak poslije toga.
A pratnja? Moj već planira ruksak sa sendvičima dovući. lol Ipak su muškarci nježniji spol.Hvala na svim info i drago mi je da je sve ok prošlo.
Nista moj nije nosio, nije stigao 🙈 iako sam ja imala u torbi spremljene neke krekere i tak to. Da netko zeli nesto pojesti, mislim da bi ih poslali van da pojedu pa da se vrate. Tamo stvarno nema mjesta jos i za to, po mom misljenju. Mi smo se nazderali hrenovki prije nego smo isli 😁
Otpust na Merkuru je iza 12 sati. Moras dobiti dopustenje od obje vizite, a posto djecja ide tek oko 11h otpust je tak poslije toga.
Mislim da im taj zadnji dan i bilirubin vade, pa nema odobrenja dok nalaz ne dode
Hvala ti na info! Meni će inducirati pa očekujem da će to potrajati, a dragi već mislio spakirati lunch paket. Brz oporavak ti želim!
Sortiraj odgovore
Najstariji