Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    11. Rujan 2019. 13:21

Venus

Kirma123

I jel mi moze netko objasnit sta znaci 1/2 clanak zatvoren ja to opce ne kuzim. To mi nije reko doktor pa nisam ni pitala a inace mi stvarno sve lijepo i detaljno objasnio al eto ovo bas nije

Cerviks 1/2 clanka je znaci pola “normalne duzine”, meni je pola clanka vec mjesec dana i zato sam strogo mirovala. Tocnije kod mene 22mm, a normalni cerviks je 40mm. Al ako si ti pri kraju to je onda ok. Zatvoren se vjerojatno isto odnosi na cerviks, znaci da nisi nimalo otvorena, samo ti se skratio

E hvala ti😁 Ja sam 38tt sad

anemone
    11. Rujan 2019. 13:30

Danas je bio Roki u TA. Na vratima je pisala Zmijanac, a neka cura mi je rekla da bi trebala bit Žegarac po rasporedu, tak da se stvarno vise ne zna 😂
    Ja na ultrazvuku nisam bila već 8 tjedana i bas mi to ide na živce. A Roki je reko da nema potrebe jer je sve drugo u redu. 
    Zatvorena skroz i izgubila pola kg od zadnji put.

Frajla
    11. Rujan 2019. 13:38

Pikulica19

Frajla kako u Remetincu ide tocno s patronoznom?
    Ispunila sam papiric i ubacila u kutijicu jos prije negdje 2-3tjedna jer je bila na terenu i dali ocekivat poziv ili tek kad rodim da ju nazovem?

Joj  nemam ti pojma, jer je nasa taman bila tamo, pa smo obavili kratki razgovor. Neznam kako bi bilo da ju nismo zatekli....znam da neke dolaze i prije poroda, ali neznam kakva je praksa tu. Mislim da ti ne idu na teren prije 9, pa mozes jedan dan nazvati i pitati ako vec imas broj.
    Nasa se cak sluzila i sms-om iako je starija

Marija.Ika
    11. Rujan 2019. 13:45

Venus

Marija.Ika

Bas gledam next, sve je preslatko, ima nesto i na emporium.hr mada nije takav izbor

A mene raspamecuju njihove stvari, toliko predivnih uzoraka. Uzela sam malenoj par bodija, jaketicu, hlacice, carape, haljinicu 😅😅😅 i svaki komad odjece je oko 30kn jeftiniji nego u ducanu

Reko mi je muz nemoj pretjerivati  ali svega treba, hahah. Uzorci su top, sto sam gledala drugdje sve nesto preeeesareno  
    Ajme a, te marame vidim da neke zene motaju bebe, a meni to nekako strasno izgleda..i mm je govorio za to. I trebale bi spavati na boku, pa cu uzeti onaj jastucic za bocno spavanje. 
    I meni je dokt. rekla prije mjesec dana da je glava veca, i jos kaze cetvrtasta, jaooo, mislim se zeno sta govoris. A prosli tjedan je sve bilo u redu, zaokruzila se i namjestila dole. 

https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png

Frajla
    11. Rujan 2019. 13:46

U zaostatku sam par stranica 🙈
    Nadoknadim kad stignem....
    Ali moram podjeliti iskustvo iz banke. Dodem jutros ono guzva koma jedna (zapravo, nebi bila tako guzva da radi vise od jednog saltera 😏), odma mi mrak pao na oci. Medutim, skizim kad samo brojcek uzimala da tamo di pise za firme stoji znak za invalide i zena s kolicima tak da sam si fino uzela taj broj i odma me zvali. Dodem tamo, govorim sta trebam i govori meni lik da sam krivi broj uzela. Onaj pult mi do sisa i ne vidi se stomak 🙄 bas sam se blesavo osjecala reci "pa ja sam trudnica", ali ajd, kasnije je bio ljubazan, pa neće dobiti jecmenac 😆

• ReginaP
    11. Rujan 2019. 14:31

Frajla

U zaostatku sam par stranica 🙈
    Nadoknadim kad stignem….
    Ali moram podjeliti iskustvo iz banke. Dodem jutros ono guzva koma jedna (zapravo, nebi bila tako guzva da radi vise od jednog saltera 😏), odma mi mrak pao na oci. Medutim, skizim kad samo brojcek uzimala da tamo di pise za firme stoji znak za invalide i zena s kolicima tak da sam si fino uzela taj broj i odma me zvali. Dodem tamo, govorim sta trebam i govori meni lik da sam krivi broj uzela. Onaj pult mi do sisa i ne vidi se stomak 🙄 bas sam se blesavo osjecala reci "pa ja sam trudnica", ali ajd, kasnije je bio ljubazan, pa neće dobiti jecmenac 😆

Trebala si se samo odmaknuti i uperiti prstima u stomak 😂 uostalom sta da si manje trudna, onda moras cekat sa ostalima? 

PatyDi
    11. Rujan 2019. 15:22

Curke, nema nam Leone 🤔
    Samy, jel ima sta novo? 😊

PatyDi
    11. Rujan 2019. 15:23

ReginaP pa danas ti je sluzbeni termin! Kak se osjecas? 😅

• MonaL.
    11. Rujan 2019. 15:23

Evo ja sam ostala u bolnici. Prst i po otvorena,posteljica valjda malo starija. Sutra 34tt 🙄

Venus
    11. Rujan 2019. 15:31

Oo Mona, sretno! A sta je to s posteljicom, kako su otkrili?

Isti nam je termin i ja se bas jucer malo opustila jer je mirovanje pomoglo, isto se nije mijenjalo nista, prst otvorena i 1/2 clanka. Al mi niko nikad nije spominjao tu starost posteljice. 

Zao mi je sto su te ostavili, jel moras bit do kraja ili neko vrjeme?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.