U zaostatku sam par stranica 🙈
Nadoknadim kad stignem....
Ali moram podjeliti iskustvo iz banke. Dodem jutros ono guzva koma jedna (zapravo, nebi bila tako guzva da radi vise od jednog saltera 😏), odma mi mrak pao na oci. Medutim, skizim kad samo brojcek uzimala da tamo di pise za firme stoji znak za invalide i zena s kolicima tak da sam si fino uzela taj broj i odma me zvali. Dodem tamo, govorim sta trebam i govori meni lik da sam krivi broj uzela. Onaj pult mi do sisa i ne vidi se stomak 🙄 bas sam se blesavo osjecala reci "pa ja sam trudnica", ali ajd, kasnije je bio ljubazan, pa neće dobiti jecmenac 😆

U zaostatku sam par stranica 🙈
Nadoknadim kad stignem….
Ali moram podjeliti iskustvo iz banke. Dodem jutros ono guzva koma jedna (zapravo, nebi bila tako guzva da radi vise od jednog saltera 😏), odma mi mrak pao na oci. Medutim, skizim kad samo brojcek uzimala da tamo di pise za firme stoji znak za invalide i zena s kolicima tak da sam si fino uzela taj broj i odma me zvali. Dodem tamo, govorim sta trebam i govori meni lik da sam krivi broj uzela. Onaj pult mi do sisa i ne vidi se stomak 🙄 bas sam se blesavo osjecala reci "pa ja sam trudnica", ali ajd, kasnije je bio ljubazan, pa neće dobiti jecmenac 😆
Trebala si se samo odmaknuti i uperiti prstima u stomak 😂 uostalom sta da si manje trudna, onda moras cekat sa ostalima?

Evo ja sam ostala u bolnici. Prst i po otvorena,posteljica valjda malo starija. Sutra 34tt 🙄
Oo Mona, sretno! A sta je to s posteljicom, kako su otkrili?
Isti nam je termin i ja se bas jucer malo opustila jer je mirovanje pomoglo, isto se nije mijenjalo nista, prst otvorena i 1/2 clanka. Al mi niko nikad nije spominjao tu starost posteljice.
Zao mi je sto su te ostavili, jel moras bit do kraja ili neko vrjeme?

Frajla kako u Remetincu ide tocno s patronoznom?
Ispunila sam papiric i ubacila u kutijicu jos prije negdje 2-3tjedna jer je bila na terenu i dali ocekivat poziv ili tek kad rodim da ju nazovem?
Joj nemam ti pojma, jer je nasa taman bila tamo, pa smo obavili kratki razgovor. Neznam kako bi bilo da ju nismo zatekli….znam da neke dolaze i prije poroda, ali neznam kakva je praksa tu. Mislim da ti ne idu na teren prije 9, pa mozes jedan dan nazvati i pitati ako vec imas broj.
Nasa se cak sluzila i sms-om iako je starija
Budem ih zvrcnula pa cu vidjeti s njom imam bas od ove koja je zaduzena za nas kraj 🤗

ReginaPpa danas ti je sluzbeni termin! Kak se osjecas? 😅
E ko da sam trudna 40 tjedana 😂 koliko sam bila nestrpljiva toliko sada uopce nemam osjecaj da je kraj, vise kao da cu bit trudna jos mjesecima haha

Evo ja sam ostala u bolnici. Prst i po otvorena,posteljica valjda malo starija. Sutra 34tt 🙄
Bolje da si pod nadzorom koji dan, prezivjet ces sve za bebicu 😉.
Koji te je dr pregledao?

Koliko ces morat ostat? Do kraja? 😞
Angelina, super porod, cestitam. Bas lijepo opisano 😊 sigurno sad uzivate doma 😁
Samy kakvo je stanje?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji