Cure, jel vam gin radio briseve? Ide za 4 bolesti, 3 stapica, zaboravih za sta sve, zna da su mikroplazma i ureoplazma zajedno.
Frajla nakon koliko si opet ostala trudna?
4 mjeseca
Tako i ja, s time da smo tri mjeseca nakon kiretaže pauzirali, pa kad smo krenuli, u četvrtom ciklusu zatrudnjela. Inače smo prve dvije trudnoće iz prve potrefili, ovaj puta nije išlo, a obzirom da imam već i godina, dao mi je Clomide tablete, koje potiču ovulaciju i uspjelo odmah.
Drzim fige da ova trudnoca ide lijepo kao i prve dvije
Mi smo prvu pokusavali nekih godinu i pol, na kraju je bila biokemijska. Iduci puta ostala trudna nakon 6 mj, to je bio spontani i onda eto nakon 4 mj i tu sam rodila zdravog djecaka. S tim da sam to zadnje kad sam ostala trudna bila na godisnjem, vjerujem da to jako puno znaci i to sam cula od puno zena da ostanu trudne na godišnjem jer je nazalost danas takvo vrijeme sa su uglavnom poslovi jako stresni i tesko je u takvoj sitaciji zatrudniti.
Sada sam zatrudnila od prve, mislim, prvi odnos za vrijeme plodnih dana. Vec sam rekla da nije bas bilo planirano tako brzo, ali naravno da se veselimo.
Bog zenskice evo da vam se i ja prideuzim. Cestitam prvo svima koji su uspjeli ostat trudni i zelim svima da imaju super trudnocu.ja sam bila u petak na ultrazvuku i kaze sve super tek je pocetak. I rekla da dodem u cetvrtak oped na ultrazvuk. Je to normalno da se za tjedan dana oped mora ici? Malo me to zabrinulo i ako je rekla da je sve za sad ok.
Evo mala slikica mozda neko se bolje razumije u to ako se uopce moze ista prepoznat.
Dobro nam dosla i imala skolsku trudnocu 😀
Ne vide se podaci na slici, pretpostavljam da je jos rana ltrudnoca i da se jos nije culo srčeko, pa je zato dr rekla da dodes opet.
Koliko si tjedana?
4 mjeseca
Tako i ja, s time da smo tri mjeseca nakon kiretaže pauzirali, pa kad smo krenuli, u četvrtom ciklusu zatrudnjela. Inače smo prve dvije trudnoće iz prve potrefili, ovaj puta nije išlo, a obzirom da imam već i godina, dao mi je Clomide tablete, koje potiču ovulaciju i uspjelo odmah.
Mi smo prvu pokusavali nekih godinu i pol, na kraju je bila biokemijska. Iduci puta ostala trudna nakon 6 mj, to je bio spontani i onda eto nakon 4 mj i tu sam rodila zdravog djecaka. S tim da sam to zadnje kad sam ostala trudna bila na godisnjem, vjerujem da to jako puno znaci i to sam cula od puno zena da ostanu trudne na godišnjem jer je nazalost danas takvo vrijeme sa su uglavnom poslovi jako stresni i tesko je u takvoj sitaciji zatrudniti.
Sada sam zatrudnila od prve, mislim, prvi odnos za vrijeme plodnih dana. Vec sam rekla da nije bas bilo planirano tako brzo, ali naravno da se veselimo.
Ja sam u zadnjoj trudnoći, koja je završila spontanim, imala i prije i za vrijeme užasan stres na poslu, zbog čega mi je tlak skakao, otkucaji se povećali, što je na kraju vjerojatno i kumovalo spontanom. Ovaj puta bježim čim mi gin potvrdi trudnoću i puno sam mirnija, tako da se nadam da će biti sve u redu.
Nakon spontanog sam uzela 5 mj roditeljskog dopusta, koji mi je ostao od kćeri (morala ići raditi nakon 6 mj zbog prirode posla) i to mi je pomoglo da se psihički i fizički odmorim od svega i da u miru zatrudnim.
Na žalost, naša država je tako jadna, da sam morala ići raditi, da odradim 3 mj, kako bi imala prosjek i da ne spadnem na onaj minimalac od dvije i nešto.
4 mjeseca
Ja sam u zadnjoj trudnoći, koja je završila spontanim, imala i prije i za vrijeme užasan stres na poslu, zbog čega mi je tlak skakao, otkucaji se povećali, što je na kraju vjerojatno i kumovalo spontanom. Ovaj puta bježim čim mi gin potvrdi trudnoću i puno sam mirnija, tako da se nadam da će biti sve u redu.
Nakon spontanog sam uzela 5 mj roditeljskog dopusta, koji mi je ostao od kćeri (morala ići raditi nakon 6 mj zbog prirode posla) i to mi je pomoglo da se psihički i fizički odmorim od svega i da u miru zatrudnim.
Na žalost, naša država je tako jadna, da sam morala ići raditi, da odradim 3 mj, kako bi imala prosjek i da ne spadnem na onaj minimalac od dvije i nešto.
Bas sam nedavno pricala s prijateljicom, spominjali su da ce promjeniti to u zakonu, ako ides s porodiljnog na koplikacije u porodiljni trebali bi opet gledati prosjek place. Al nemam pojma jesu to napravili ili je ostalo na prici samo
Ja cu sada ici raditi, nekih 5 mjeseci, radila sam i proslu trudnocu i bilo mi je ok. Nekako su mi se prioriteti u glavi preslozili i neke stvari koje bi mi prije stvarale pritisak u tom trenu me opce nisu dirale. S tim da imam stvarno super sefa i ekipu i ne radim s klijentima/korisnicima izravno.
Hvala vam puno na savjetima i podjeljenim iskustvima. Mi cemo krenuti u akciju cim budemo mogli. Zelim svima uredne trudnoce i nemojte se bojati nisu ti pobacaji bas toliko cesti mislim da je ipak normalnih trudnoca vise. Svima saljem puse 😘
🧔39
👧31
Cure, jel vam gin radio briseve? Ide za 4 bolesti, 3 stapica, zaboravih za sta sve, zna da su mikroplazma i ureoplazma zajedno.
1 stapic za ureaplazma/mikroplazma, jedan za klamidiu, i jedan za aerobe/anearobe
Ja sam isto isla na kiretazu za dva dana od prestanka srcane akcije, taman dok pretrage obavim i anesteziologa.
Sada su odobrene neke tablete za prekid trudnoce, raspitajte se za to, pa da pod nadzorom lijecnika idete s tim bez kiretaze.
Zelim ti da sve prodje uz sto manje stresa i traume 😘
Neznam jel se sta promjenilo, prije cca 2 god je meni dr rekla da se te tablete mogu dobiti samo u rijeci (u bolnici valjda) i kod podobnika privatno.
I vjerujem da se iza njih mora uzeti neka pauza od pokušaja
Do sada se moglo samo u Rijeci a nekidan su te tablete odobrene za prodaju u ljekarni. I iza kiretaze treba pauza ali zato kazem neka se raspita pa odluci jel joj to odgovara
Ja sam radila briseve prije nekih tjedan dana, rekla je čisto da to obavimo da znamo da imamo čisti početak (vjerojatno zbog toga što sam se duže borila s HPV-om). Srećom sve je čisto i uredno.
Chappie žao mi je zbog bebice, ali isto tako vjerujem da ćeš opet ubrzo biti ovdje s nama. Glavu gore, odtuguj i sretno sa svime.
Ja sam radila briseve prije nekih tjedan dana, rekla je čisto da to obavimo da znamo da imamo čisti početak (vjerojatno zbog toga što sam se duže borila s HPV-om). Srećom sve je čisto i uredno.
Chappiežao mi je zbog bebice, ali isto tako vjerujem da ćeš opet ubrzo biti ovdje s nama. Glavu gore, odtuguj i sretno sa svime.
Moj gin uvjek radi na pocetku trudnice, pa mi bilo cudno da to ovdje nitko ne spominje....
Prije koju god sam imala ureoplazmu, rijesili smo to antibiotikom (i muz je morao piti) i onda se duuuugo nisam kupala u bazenima. A sad sam nedavno bila s malim i mogu reci da me malo frka. To je bas bestija koje se tesko rijesiti, najcesce ne bude nist od nje, ali opet, nekad zna kaos napraviti 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji