Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    24. Ožujak 2019. 23:00

Chappie

Ja sam danas primjetila smedji iscjedak, tamno smedji, citala malo o tome svugdje pise normalno je to ali vrag mi nije dao mira i kazem ja muzu idemo na hitnu da vidimo dal je sve ok. Inace sam 10+4, zadnji uzv sam radila sa 7 i nesto tjedana i culi srceko i sve super. Kontrola je trebala biti pocetkom 4. Mj. Ugl. Dodjem tamo i kaze dr. Ne vidim srceko. Eto toliko od mene. Dogovorila sam da cu pricekati 4 tj da se u tom periodu sama ocistim. Ako ne bude islo idem na kiretazu. Tako lijepa suncana i tuzna nedjelja zavrsila. 😭
    Rekla je da mozemo pocet ispocetka radit na bebi nakon prve normalne mjesecnice.

Chappie jako mi je zao 😢 nakon Marte i Hane sad i ti. Ja idem u cetvrtak na pregled i bas sam prestrasena...... nadam se da je sve uredu. Tebi zelim da se sto brze oporavis i pokusate ponovo  😘

luce35
    25. Ožujak 2019. 06:55

Jutro cure,
    Chappie zao mi je jako da ti to ne mogu opisati 😢. 

• renata.koscec
    25. Ožujak 2019. 07:30

Chappie

Ja sam danas primjetila smedji iscjedak, tamno smedji, citala malo o tome svugdje pise normalno je to ali vrag mi nije dao mira i kazem ja muzu idemo na hitnu da vidimo dal je sve ok. Inace sam 10+4, zadnji uzv sam radila sa 7 i nesto tjedana i culi srceko i sve super. Kontrola je trebala biti pocetkom 4. Mj. Ugl. Dodjem tamo i kaze dr. Ne vidim srceko. Eto toliko od mene. Dogovorila sam da cu pricekati 4 tj da se u tom periodu sama ocistim. Ako ne bude islo idem na kiretazu. Tako lijepa suncana i tuzna nedjelja zavrsila. 😭
    Rekla je da mozemo pocet ispocetka radit na bebi nakon prve normalne mjesecnice.

Žao mi je, prošla sam to prije nekoliko mjeseci, taman sam trebala ući u 10 tt, nema srčane radnje. Ja sam išla na kiretažu za 2 dana jer mi je bio grozan osjećaj imati mrtav plod u sebi :( . 

luce35
    25. Ožujak 2019. 07:45

Ja sam isto isla na kiretazu za dva dana od prestanka srcane akcije, taman dok pretrage obavim i anesteziologa. 
    Sada su odobrene neke tablete za prekid trudnoce, raspitajte se za to, pa da pod nadzorom lijecnika idete s tim bez kiretaze.
    Zelim ti da sve prodje uz sto manje stresa i traume 😘

Frajla
    25. Ožujak 2019. 08:31

Chappie

Frajla nakon koliko si opet ostala trudna?

4 mjeseca

Julie
    25. Ožujak 2019. 08:35

Dobro jutro svima, nakon proslo tjedna Vjerujem da je vecina vas prestrasena skupa sa mnom. Zelim nam svima, sto manje stresa, mir i da sve bude uredu s bebicama. Cure koje idu ovaj tjedan na uzv da cuju samo dobre vijesti. Ja idem u cet i sad sam se bas prepala, opet sve osluškujem i analizira umjesto da uzivam. Htjela sam pitati da li neka od vas ima bolove u misicima buta pa prema guzi, ja cesto to imam tipa ko kad lezis nekoliko dana jer si bolestan pa te sve boli od lezanja. Bila sam na masazi ali mislim da bi po ovom trebala stalno sto nije moguce

• renata.koscec
    25. Ožujak 2019. 08:38

Ja za tjedan dana imam prvi pregled i bojim ga se baš zbog tog prethodnog spontanog iako bi trebalo biti sve u redu. S druge strane, opet ne mogu dočekati.

Nego, što uzimate za imunitet u trudnoći? Prije sam pila Nativni propolis, mislim da čak i u prvoj trudnoći ali mi je teta u ljekarni rekla da možda bolje ne.
    Noćas nešto kao da bi me grlo počelo bockati. Ne znam smije li se ona blaža verzija (za djecu) tantum verde spreja koristiti.....to mi je najbolje za grlobolju. Za sad me ne boli ali ako ustreba. 

Frajla
    25. Ožujak 2019. 08:46

luce35

Ja sam isto isla na kiretazu za dva dana od prestanka srcane akcije, taman dok pretrage obavim i anesteziologa.
    Sada su odobrene neke tablete za prekid trudnoce, raspitajte se za to, pa da pod nadzorom lijecnika idete s tim bez kiretaze.
    Zelim ti da sve prodje uz sto manje stresa i traume 😘

Neznam jel se sta promjenilo, prije cca 2 god je meni dr rekla da se te tablete mogu dobiti samo u rijeci (u bolnici valjda) i kod podobnika privatno.
    I vjerujem da se iza njih mora uzeti neka pauza od pokušaja

• renata.koscec
    25. Ožujak 2019. 08:56

Frajla

Chappie

Frajla nakon koliko si opet ostala trudna?

4 mjeseca

Tako i ja, s time da smo tri mjeseca nakon kiretaže pauzirali, pa kad smo krenuli, u četvrtom ciklusu zatrudnjela. Inače smo prve dvije trudnoće iz prve potrefili, ovaj puta nije išlo, a obzirom da imam već i godina, dao mi je Clomide tablete, koje potiču ovulaciju i uspjelo odmah.

• Magica
    25. Ožujak 2019. 09:04

Bog zenskice evo da vam se i ja prideuzim. Cestitam prvo svima koji su uspjeli ostat trudni i zelim svima da imaju super trudnocu.ja sam bila u petak na ultrazvuku i kaze sve super tek je pocetak. I rekla da dodem u cetvrtak oped na ultrazvuk. Je to normalno da se za tjedan dana oped mora ici? Malo me to zabrinulo i ako je rekla da je sve za sad ok. 
    Evo mala slikica mozda neko se bolje razumije u to ako se uopce moze ista prepoznat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.