Ja sam danas primjetila smedji iscjedak, tamno smedji, citala malo o tome svugdje pise normalno je to ali vrag mi nije dao mira i kazem ja muzu idemo na hitnu da vidimo dal je sve ok. Inace sam 10+4, zadnji uzv sam radila sa 7 i nesto tjedana i culi srceko i sve super. Kontrola je trebala biti pocetkom 4. Mj. Ugl. Dodjem tamo i kaze dr. Ne vidim srceko. Eto toliko od mene. Dogovorila sam da cu pricekati 4 tj da se u tom periodu sama ocistim. Ako ne bude islo idem na kiretazu. Tako lijepa suncana i tuzna nedjelja zavrsila. 😭
Rekla je da mozemo pocet ispocetka radit na bebi nakon prve normalne mjesecnice.
Stvarno mi je zao,drzi se 😢
Hvala cure! Da, bas je grozan osjecaj cuti to, procitao si to vise puta na forumima da se dogadja.. ali eto nisi se nadao tome. Sok. Sad se samo nadam da cu se sama uspjeti ocistiti da ne moram na kiretazu. 😓
🧔39
👧31
Hvala cure! Da, bas je grozan osjecaj cuti to, procitao si to vise puta na forumima da se dogadja.. ali eto nisi se nadao tome. Sok. Sad se samo nadam da cu se sama uspjeti ocistiti da ne moram na kiretazu. 😓
Daj bože , al nedaj bože da ti sta ostane pa je onda iskreno bolje i na kiretazu. A vidjet ćeš i sama nismo svi isti. Kad beta počne padati tijelo će krenuti samo odbacivati. Draga moja samo da prođe što prije i najbezbolnije. Drzi mi se 😘😘😘 javi nam se kako si da te cujemo 😘😘uz tebe smo 😘😘😘
Jako mi je zao
Kao sto cure kazu, isplaci se, odtuguju i onda dalje samo pozitivno
Evo moje iskustvo ako ce sta pomoci
Ja sam za svoj spontani isto cekala da se ocistim, s tim da je meni dr rekla da dodem na kontrolu za tjedan dana ako ne prokrvarim. Procurilo taman na dan kad sam bila narucena za pregled. Kad je zavrsilo isla na kontrolni uzv da se vidi da nije slucajno nesto ostalo. Srecom sve je bilo ok. Trudnoca je bila oko 10 tjedana kad se procurila i bilo je zapravo kao obicna menstruacija.
Zene drge sta da radim trebam sutra da vadim nalaze krvi i urina dal da stavim trrapiju utrogestana jedna je od 100 mg.. hocel sta uticat na nalaz urina sta ste vi uradile u toj situaciji inace sam 7+1 .
url=https://lilypie.com]
Zene drge sta da radim trebam sutra da vadim nalaze krvi i urina dal da stavim trrapiju utrogestana jedna je od 100 mg.. hocel sta uticat na nalaz urina sta ste vi uradile u toj situaciji inace sam 7+1 .
Moje mišljenje ja sam stavljala navečer i ujutro vadila krv i urin i poslje toga onda jela i stavljala utrogestane, za sat vremena neće ti ništa biti ako staviš malo kasnije
Moje mišljenje ja sam stavljala navečer i ujutro vadila krv i urin i poslje toga onda jela i stavljala utrogestane, za sat vremena neće ti ništa biti ako staviš malo kasnije
https://www.krenizdravo.rtl.hr/korisno/upute/utrogestan-kapsule-100mg-uputa-o-lijeku
Pa ja mislim da doktor zna da si pod terapijom jer ti je on i propisao pa ce tako uzeti u obzir i nalaze krvi i urina, a gore ti je propustit svoju terapiju ako se vec strikno drzis vremena uzimanja.
Iskreno meni ako pise samo kolicina i koliko puta na dan ja se ne pridrzavam bas strikno tocnog vremena (cemu si stres stvarat 🤷♀️), pa ako se bojis neceg ceg i nebi trebala onda popij nakon sto izvadis krv i urin
Ja sam danas primjetila smedji iscjedak, tamno smedji, citala malo o tome svugdje pise normalno je to ali vrag mi nije dao mira i kazem ja muzu idemo na hitnu da vidimo dal je sve ok. Inace sam 10+4, zadnji uzv sam radila sa 7 i nesto tjedana i culi srceko i sve super. Kontrola je trebala biti pocetkom 4. Mj. Ugl. Dodjem tamo i kaze dr. Ne vidim srceko. Eto toliko od mene. Dogovorila sam da cu pricekati 4 tj da se u tom periodu sama ocistim. Ako ne bude islo idem na kiretazu. Tako lijepa suncana i tuzna nedjelja zavrsila. 😭
Rekla je da mozemo pocet ispocetka radit na bebi nakon prve normalne mjesecnice.
Kako tuzne vijesti .. Zao mi je jako.. Isplaci se proci ce sve. Drzim fige da sve bude okej i sto bezbolnije... Eto zbog ovakvih stvari ja panicarim i strepim... Sto se ovo svakome moze desiti.. I ona se pitas pa zasto bi ja bila drugacija od svih drugih zena kojima se to desilo... Uzasno tuzno i svaki post koji dodje ovakav ja oplacem jer toliko imam los osjecaj sto se tice sebe same da vam to nemogu opisati. Mozda zbog toga sto ovu bebu zelim samo ja pa mi nekad prodje svasta kroz misli da mozda zbog toga sto je nezeljena od strane svog oca mozda zbog toga ode... Borim se sama sa sobom i tim groznim mislima jer vjerujem u to da se sve desava sa razlogom i nadam se da mi nebi bog dao nesto s cim se ja nebi mogla nositi.. bilo to lose ili dobro.... Saljem ti veliki zagrljaj utjehe i puno poljubaca da sto prije sve prodje i da se vratis ovamo sa ljepim vjestima.. 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji