Ja mislila da se treba javiti na glavni ulaz pa te upute 😅 ako ostanem u komadu do pregleda u utorak pitat cu u TA

Ja sam bila u Bipi po pelene jer imaju 2+1 gratis (hvala frajla ma info 😁) i imaju trenutno 20% na sve od aventa.

Ja mislila da se treba javiti na glavni ulaz pa te upute 😅 ako ostanem u komadu do pregleda u utorak pitat cu u TA
lol, a gle, ako je panika, mislim da je papirologija zadnje što rješavamo.
Ygritte koje su pelene u Bipi?
I imaju li avent bocice tamo da nisu plasticne?

Ajme mozemo nazvat ovaj Forum "Kukaona" 🤣🙈
Pa ovo je nevjerojatno, imam jos 2mj a nit na wc-u ne mogu vise normalno sjedit. Toliko mi nisko trbuh da mi padne medju noge a ja ne mogu vise toliko rasirit noge, jos koji cent u stranu i napravit cu musku spagu sjedecki 🤣🤣🤣

Ajme mozemo nazvat ovaj Forum "Kukaona" 🤣🙈
Pa ovo je nevjerojatno, imam jos 2mj a nit na wc-u ne mogu vise normalno sjedit. Toliko mi nisko trbuh da mi padne medju noge a ja ne mogu vise toliko rasirit noge, jos koji cent u stranu i napravit cu musku spagu sjedecki 🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂

Ja sam imam Mam i dudu i bocicu. Imam i Avent dude koje ne zeli. Ovu mam 0+ dudu zeli (dobila sam ju u bubamarinom paketu). Bocicu nisam probala ali je Anti Colic 0+, pa ne znam kakc

Pampers premium sam uzela, neznam dal je vrijedi akcija i za ove druge marke. Ja sam mislila da sam uzela staklenu jer mi je tako izgledala al sad kad si me pitala nisam sigurna 🙈. Sad me bas to muci a nemogu pogledat jer otisla kod svojih na tjedan dana 😌

Curke, ja imam pritisak jaki, ona se gura, trbuh se stvrdne, ne boli ko neki dan, al se dvoumim ici za svaki slucaj do bolnice ili ne? Ulozak mi mokar, nije iscjedak nego vodenkasto... Nisam pametnaaa 🤔🤔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji