Maša sretno 😍 javljaj nam se ako ćeš moći 🥰
Ja imam neki obojani sekret,onako sa sukrvicom ali blijedom. jučer bila na pregledu, nije ništa boljelo ali me je doktor upozorio da se to događa i da ne brinem. Naravno da ne smije trajati duže od dva dana.
Curke koje ste ušle u 9.mj, je li vam se lice promijenilo? Mislim, jeste li se popunile i u licu? Ja sam primjetila zadnjih tj dana da mi je bucmastije i mama mi baš danas kaže da mi se po licu vidi da idem kraju Naravno, kad nabacim malo šminke ne izgledam toliko strašno kao kad sam cijeli dan bez i onak sva pospana
Ma idu i nutela i neki masni sendvic ili burek sa mnom😂😂😂🙈
Masa-javljaj nam se….Navecer ces imati svoje zlato u narucju🥰🥰 Drzi se…
Julie-kazem ti ja,kod tebe su pripreme🤗🤗
Negoooo,pametno pitanje imam🙄🙈 Prokuhala sam dudice i sesirice za dojenje…alii je sve ostalo bijelo na njima od kamenca😏 Jel to ok ili? Pokusala sam i 5 min prokuhati i 15-20…ista stvar…Heelp😁
Ja sam prokuhavala boci i nista nije ostalo na njima jedino u padeli dno bijelo 😂
Curke koje ste ušle u 9.mj, je li vam se lice promijenilo? Mislim, jeste li se popunile i u licu? Ja sam primjetila zadnjih tj dana da mi je bucmastije i mama mi baš danas kaže da mi se po licu vidi da idem krajuNaravno, kad nabacim malo šminke ne izgledam toliko strašno kao kad sam cijeli dan bez i onak sva pospana
To se meni desilo zadnji mjesec buknula svagdi 😂 i da kazu da je to kraj onda i tako i bilo 😁
Masa sretno i javi dojmove! Nadam se da ce biti sto brze i lakse!
Julie to mi zvuci kao da ti mozda sluzni cep ispada, jer on je obicno roskast ili sa sukrvicom, a to ti moze bit par sati ili par dana pred trudove 😀
Cure koje ste rodile ili rodile unazad par godina jeste imale uvodjen kateter za vrijeme poroda, i da li se uvodi “samo” kod dripa i epiduralne jer smo prikljucene na infuziju ili nikako ne daju dalje od stola. Bas pricaju cure o tome u grupi trudnice na fejsu, recimo u radjaonicama u splitu imaju wc-ovi, ali dolazi sestra kateterom praznit mjehur ako ti se piski, pogotovo pred izgon. Mene to bas strasi jer imam jako osjetljivu uretru i zadnjih dana osjetim ono zicanje i kroz mokracnu cijev pa nemogu zamislit da mi uz sve bolove jos neko gura i vadi kateter par puta 😰
Zar je toliki problem dati zenama patku za popiskit se, il ako nekim cudom nismo na dripu da odemo na wc.
Sta je tek onda ako dodje potreba za velikom nuzdom?
Masa sretno i javi dojmove! Nadam se da ce biti sto brze i lakse!
Julie to mi zvuci kao da ti mozda sluzni cep ispada, jer on je obicno roskast ili sa sukrvicom, a to ti moze bit par sati ili par dana pred trudove 😀
Cure koje ste rodile ili rodile unazad par godina jeste imale uvodjen kateter za vrijeme poroda, i da li se uvodi “samo” kod dripa i epiduralne jer smo prikljucene na infuziju ili nikako ne daju dalje od stola. Bas pricaju cure o tome u grupi trudnice na fejsu, recimo u radjaonicama u splitu imaju wc-ovi, ali dolazi sestra kateterom praznit mjehur ako ti se piski, pogotovo pred izgon. Mene to bas strasi jer imam jako osjetljivu uretru i zadnjih dana osjetim ono zicanje i kroz mokracnu cijev pa nemogu zamislit da mi uz sve bolove jos neko gura i vadi kateter par puta 😰
Zar je toliki problem dati zenama patku za popiskit se, il ako nekim cudom nismo na dripu da odemo na wc.
Sta je tek onda ako dodje potreba za velikom nuzdom?
Ja sam se popiskila prije dripa i onda poslje doktor pito dal ja trebam piskiti ja nisam imala potrebu i provjerio mi je mjehur i vidio da nije pun i da sam ja pred kraj i da nema potrebe za kateterom al nakon poroda imala sam potrebu piskiti i nisam uspila prvi put odem drugi put nista i ja im kazem ne mogu oni da ce me spojiti na kateter meni je doslo lose kao da su rekli nezz sto i onda sam pila vodu i otisla u drugi wc i tamo pocela zera piskiti i zera po zera sve se stabiliziralo 🙏 a za nuzdu koliko sam cula ako imas potrebu da se to obavlja na krevetu samo te poslje pociste da nisi prljav al ako se obavi klistir sve izade van neostaje nista a i ako imas potrebu kao za veliku nuzdu to mozda bebac hoce van 😊
Ma kod mene je i hiperaktivan mjehur, znam navecer pred spavanje sjediti na wcu 10-20 min nekad i piskiti par puta zaredom, makar ono pomalo, a nemam nikakvu bakteriju sad. A i stomak mi je osjetljiv i imam ceste odlaske na wc, pa me strah sta ako nakon klistira porod traje jos dugo i jos se sta formira u medjuvremenu u crijevima 😂😂
Eh mi zene, sad kako se priblizava samo razmisljam sta se sve neugodno moze izdogadjat 😂
Ma idu i nutela i neki masni sendvic ili burek sa mnom😂😂😂🙈
Masa-javljaj nam se….Navecer ces imati svoje zlato u narucju🥰🥰 Drzi se…
Julie-kazem ti ja,kod tebe su pripreme🤗🤗
Negoooo,pametno pitanje imam🙄🙈 Prokuhala sam dudice i sesirice za dojenje…alii je sve ostalo bijelo na njima od kamenca😏 Jel to ok ili? Pokusala sam i 5 min prokuhati i 15-20…ista stvar…Heelp😁
Voda u zg je koma
Ja dodam malo octa i onda ne bude bijelo, a to ispari u kuhanju (probala sam tu vodu). Na lonac od 5 l stavim dva ona cepa od kiska, ako u manjem kuhas onda par kapi samo
Curke, koje su vam preporuke za dude i bočice (koja marka, staklene, plastične, veličina)...
Voljela bih da mi ne budu trebale, ali bih ipak za slučaj nužde voljela pripremiti ih na vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji