Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Rujan 2019. 22:35

Zene drage molim vas za savjet. Pisala sam i na ostalim ali mi niko ne daje objasnjenja nikakva, bar neki savjet. Znaci imala sam odnos 20.7 na dan moje ovulacije, ako mogu uopce biti pouzdana u ovulacije kad mi ciklusi variraju od 27 do 32 dana.. medjutim kroz 14 dana na ocekivanu menstruaciju i dobila sam je, koja po meni nije mogla biti lazna. Bila je obilna, bolna, sa ugruscima krvi, trajala je 6 dana. Medjutim ovaj mjesec uopce nisam imala odnos trebala sam dobiti. 2.9 ali evo kasni vec 5 dana. Uradila sam 8 testova, najvise clearblue i svaki je bio negativan. Uostalom cesto idem mokriti, imam obilan iscjedak sa neugodnom mirisom. Dal je moguce da sam trudna ? S obzirom da bi to bila trudnoca od nekih mjesec i po dana valjda bi bar jedan test pokazao plus 🤷‍♀️

Venus
    07. Rujan 2019. 22:38

Zasto mislis da si trudna ako nisi imala odnos, imala si normalnu mengu i 8 negativnih testova? 🤭😅
    Nisi trudna

07. Rujan 2019. 22:40

Amiiii___

Zene drage molim vas za savjet. Pisala sam i na ostalim ali mi niko ne daje objasnjenja nikakva, bar neki savjet. Znaci imala sam odnos 20.7 na dan moje ovulacije, ako mogu uopce biti pouzdana u ovulacije kad mi ciklusi variraju od 27 do 32 dana.. medjutim kroz 14 dana na ocekivanu menstruaciju i dobila sam je, koja po meni nije mogla biti lazna. Bila je obilna, bolna, sa ugruscima krvi, trajala je 6 dana. Medjutim ovaj mjesec uopce nisam imala odnos trebala sam dobiti. 2.9 ali evo kasni vec 5 dana. Uradila sam 8 testova, najvise clearblue i svaki je bio negativan. Uostalom cesto idem mokriti, imam obilan iscjedak sa neugodnom mirisom. Dal je moguce da sam trudna ? S obzirom da bi to bila trudnoca od nekih mjesec i po dana valjda bi bar jedan test pokazao plus 🤷‍♀️

Najvjerojatnije da imas neku upalu docim imas iscjedak koji smrdi i nakon 8 testova vec bi shvatila da nisi trudna 🥴

CiniMINIS
    07. Rujan 2019. 22:42

Vidim da ste se pitale di je radaona u merkuru pa da vam napisem kad vec znam 😉. Idete na ulaz di je TA skrenete odma desno i idete sve do kraja hodnika dok ne dodete do zida, tad skrenete lijevo i idete opet sve do kraja, do vrata, i s desne imate lift i idete do 1. Kata. Na 1. Katu s lijeve strane vam je radaona, pozvonite i izade vam sestra pa joj kazete koje je stanje i pusti vas nutra. Inace na istom mjestu s desne strane su vrata za odjel babinjaca, tu tate dolaze zvoniti za posjete. I dobro je netko napisao, u vrijeme kada radi TA se prvo ide tamo, kada TA ne radi idete direkt u rodiliste. Iza bolnice se ide samo na otpust, tamo ce tate ili tko vec dolazi po vas parkirati auto da vas pokupi, za porod parkirate normalno na parkinzima na cesti.

07. Rujan 2019. 22:43

ayla

Amiiii___

Najvjerojatnije da imas neku upalu docim imas iscjedak koji smrdi i nakon 8 testova vec bi shvatila da nisi trudna 🥴

Luda glava 🤦‍♀️ Citam svasta po netu pa me zbunjuje kao moze biti lazna menstruacija ali doista ono ni u kom slucaju nije bila lazna. Da,da 8 testova. Kad udjem u apoteku tete vec znaju sta mi treba 😂 preksutra idem giniću i vidjecu u cemu je problem jer nikad mi nije kasnila ovako dugo.. 

• ReginaP
    07. Rujan 2019. 23:02

CiniMINIS

Vidim da ste se pitale di je radaona u merkuru pa da vam napisem kad vec znam 😉. Idete na ulaz di je TA skrenete odma desno i idete sve do kraja hodnika dok ne dodete do zida, tad skrenete lijevo i idete opet sve do kraja, do vrata, i s desne imate lift i idete do 1. Kata. Na 1. Katu s lijeve strane vam je radaona, pozvonite i izade vam sestra pa joj kazete koje je stanje i pusti vas nutra. Inace na istom mjestu s desne strane su vrata za odjel babinjaca, tu tate dolaze zvoniti za posjete. I dobro je netko napisao, u vrijeme kada radi TA se prvo ide tamo, kada TA ne radi idete direkt u rodiliste. Iza bolnice se ide samo na otpust, tamo ce tate ili tko vec dolazi po vas parkirati auto da vas pokupi, za porod parkirate normalno na parkinzima na cesti.

Hvala ti 😘

Leona29
    07. Rujan 2019. 23:46

Stavila sam papir pa nema zasad nista, osim sta piskim svako malo... Legla sam pa cu vidit, ako pocne boliti ici cu... Zdjelica me boli dok hodam bas jako a trbuh skroz dolje... Stvarno mi je vise dosta eto 🙄

Julie
    07. Rujan 2019. 23:49

Leona29

Stavila sam papir pa nema zasad nista, osim sta piskim svako malo… Legla sam pa cu vidit, ako pocne boliti ici cu… Zdjelica me boli dok hodam bas jako a trbuh skroz dolje… Stvarno mi je vise dosta eto 🙄

Bas sam pricala o tome s doktorom prekjucer, kaze on nece to stati, nema sanse da ne skuzimo. Ili curi polako ali stalno ili bude bas filmski i pukne i sva si mokra. Ugl takoder je rekao da svaka sumnja koja nam dode pravac za bolnicu jer smo u terminima i rade da bude corak pa odemo mirne kuci nego da razbijamo glavu. Eto, ja cu se toga drzati. 
    Maša sigurno vec imas bebicu u narucju 😍🤗 
    Javi nam se kad ces moci ❤️

Leona29
    07. Rujan 2019. 23:55

Mislim da cu ici, ne boli ko menstrualna bol nego ko kad bole crijeva kad se ima zatvor, nzm kako objasniti 😳😳

Julie
    08. Rujan 2019. 00:04

Leona29

Mislim da cu ici, ne boli ko menstrualna bol nego ko kad bole crijeva kad se ima zatvor, nzm kako objasniti 😳😳

Ako nisi sigurna onda idi. Rade da si mirna nego da razbijas glavu. Sretno i javi se 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.